“Barnfasoner från S – SD är mer mogna”

VALET 2022. Trots varningar från LO har Socialdemokraterna valt att lägga nästan allt fokus i valrörelsen på SD och det ”hot mot demokratin” partiet utgör enligt S. Det är en strategi som riskerar att slå tillbaka. Ute på landets verkstadsgolv vittnar LO:s valarbetare om ”en vidöppen dörr” till SD och ett historiskt skifte.

Jeander

Teemu Koski, industriarbetare på Volvo i Köping, är en av dem som ”fått nog”. – Jag ser inte att SD smutskastar andra partier. De är mer mogna. Det känns inte okej att hålla på som S i ett land som behöver styras upp, säger Koski till Expressen, tyvärr bakom betalvägg.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on ““Barnfasoner från S – SD är mer mogna”

 1. Så är det med projicering av sin egen ruttenhet på andra.

  “Du ser grandet i din nästas öga, men inte bjälken (av ondska och fel) i ditt eget öga”. -Bibeln-

  21
  1
 2. Många sossar i regeringen får gå till arbetsförmedlingen på måndag.
  Nä just jag, de har ju fixat annat åt sig själv. Vi försörjer ju fortfarande landsförrädaren Ruinfelt plus många fler inkompetenta politiker.

  Medans vi vanliga arbetare får slita på, och när vi blir gamla, är en uttjänt arbete inget att satsa pengar på.

  Sossarna har börjat sin resa ner mot nollpunkten, vilket är bra för landet. Men det blir nog lite manipulera med siffror som vanligt, när andra partier går framåt.

  Man får aldrig glömma att en sosse är alltid en sosse och det som gynnar sossen
 gynnar aldrig någon annan!

  34
  1
 3. Måndagen efter Palmes död 1986 flög ja till Köpenhamn. På Arlanda skulle alla identifiera sig, pass röt någon, jag har inget med mig blev mitt svar.
  Du måste ha pass, nej inte inom Norden, svara jag och förresten är det en person som är 195 lång med skägg ni vill ha tag på?

  Han glodde argt på mig men sa, nästa.

  Redan då hade oordningen startat i vårt land och blivit bara värre år från år.
  Dessutom har allt luckrats upp i tron att snällhet är lika med slapphet och kravlöshet.
  Vad är det för pappskalle som har kommit på att en lärare inte ska undervisa utan bara tipsa barnen, om var lärdomen kan finnas?
  Vilka har inbillat föräldrar att barn själva i unga år kan bestämma sitt eget genus?
  Varför får kriminella på anstalt rösta?
  Och varför i allsin dar har vi nästan en miljon männskor, friska och krya som får försörjningsstöd?

  58
 4. Om nu sossepacket med tillbehör åker ut och SD:s politik får genomslag ganska snabbt,så förstår gemene man sossarnas totala inkompetens.

  32
  1
 5. I media resonerar man så här.
  En händelse en gång, är en engångshändelse.
  Två gånger är en gång mer än en slump.
  Tre till fyra gånger så kan man se en tendens.
  Fem – sex och uppåt så kan man anta att det är så det är, ibland kallas samma antal en folkstorm!!! Det blir som statistik, det här vill folk, det här gillar folk. Är det resor till Tahiti så är det de bästa resorna, är det en restaurang så är det antagligen godast mat, är det en ny app så är det en bra app. När flera gör samma sak som tex köper en bil då kan man anta att det är bästa bilen.

  Hade vi haft åtta företag som sålt ungefär samma produkt så hade det företaget med bäst innehåll i produkten sålt mest! Så enkelt!
  När flera röstar på vänstern så tjoar media att vänstern har bästa politiken. När flera röstar på SD så tycker media att det är fel, folket är rasister. Varför då, ett parti som attraherar många måste ju vara bra enligt medias egna resonemang!

  Det är också så att folk väljer SD för att folk tycker SD är det bästa partiet för dem! Det är inget problem (mer än för konkurenterna) utan bara att acceptera!
  Det beror på att de andra partierna för en dålig politik och folk börjar se hur det drabbar dem, deras sjukvård, barnens skola, föräldrarnas äldrevård, våldet i samhället ökar osv.
  Sossarna visar också att de gillar SD:s politik eftersom sossarna härmar SD, samma med de andra partierna.

  Vi måste tänka som man gjorde på arbetarrörelsens tid, är vi många så får vi mandat.
  RÖSTA SD I VALET!
  Och tänk på att m och s pratar om regeringssamarbete så en röst på m kan vara en röst på s, det kommer du bittert ångra!

  34
 6. Nu är det hög tid att funder noga innan valet, är du nöjd med sossepriser eller vill du ha en förändring.

  73
 7. Varje klok Svensk arbetare måste ha tänkt den tanken.
  När Makten är det enda som hägrar .
  Man skiter i pensionärer , trygghet , välfärd , åldringsvård , polisen , allt , allt kommer efter den åtråvärda makten.
  Hade de gjort något gott för Sverige de senaste 8 åren hade det varit en sak , men att vara kasta skit efter andra kan inte vara en framkomlig och relevant politik .
  Hånfulla , maktfullkomliga och jävligt otrevliga mor sina medmänniskor tror sossarna att de ska skapa ett trevligare och mänskligare samhälle
  Hel otroligt .
  Fy för f-n.

  95
  1

Kommentera