Ygeman drar sig ur Migrationsdebatt: ”Ren ynkedom”

VALET 2022. Att integrations- och migrationsminister Anders Ygeman (S) inte kommer att debattera med Jimmie Åkesson i morgon har fått SD-ledaren att reagera på Twitter.

Migrationsminister Anders Ygeman (S) törs inte debattera invandring mot Jimmie Åkesson (SD)

I ett inlägg skriver Åkesson att Ygeman avböjt onsdagens migrationsdebatt i P1, vilket han påstår är en del av en socialdemokratisk strategi att ”gömma sig och undvika politisk debatt”. Ren och skär ynkedom, twittrar Åkesson.

Att det inte blir någon debatt bekräftas av Ygemans pressekreterare, som i en kommentar skriver: ”Kalendern tillät tyvärr inte den här gången”

-Pettersson säger att Socialdemokraterna och Ygeman har i alla lägen tid att smutskasta motståndare men är inte intresserade av sakdebatt.

Statsminister Magdalena Andersson? (S) har också avböjt debatt mot Jimmie Åkesson. S är inte intresserade av att diskutera sakfrågor och ger inte besked om vilken politik de vill föra efter valet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Ygeman drar sig ur Migrationsdebatt: ”Ren ynkedom”

 1. För 5 av 8 riksdagspartier verkar massinvandring och mångkultur vara den överlägset viktigaste frågan inför valet. Kan någon förklara varför? Är massinvandring och mångkultur en naturlag? Jag har aldrig hör en journalist ställa frågan om varför vi ”måste” ha massinvandring. Försvinner Sverige utan massinvandring. Gäller det bara Sverige, eller måste alla länder ha massinvandring? Hur klarar sig våra grannländer utan massinvandring? Ska vi skicka politiker från vänsterblocket runt i Skandinavien och informera dem att även de måste ha massinvandring? Helt enkelt kräver jag ett svar om varför just Sverige måste ha massinvandring.

 2. Dr ygeman är inte bara dryg han är desvärre också en feg krake.

  Om M hade haft en bättre ledare skulle kombinationen M + S kunnat bli en stabil regering och framförallt om de kopplat på SD, en trendvändare.
  Som det är idag skulle inte Ulf K få mycket att säga till om, fru Andersson är honom övermäktig.

  13
 3. Åkesson kanske skulle hålla ett tal i form av en “debatt” med Ygeman där han representeras av en stor pappdocka.

  26
  1
 4. Tycker du att graven är för djup, nåvälan, så ta dig då en sup, tag dig sen, ditå två, dito tre, så dör du nöjdare.

  21
 5. De vet att de förlorat. De har inga argument som backar upp och rättfärdigar nedbrytningen av Sverige.

  Jag är mycket orolig för avancerat valfusk!
  S och M samtalar redan nu om regeringssamarbete som bästa sättet att blockera Sd.
  En röst på M är i så fall en röst på sossarnas kaos!

  89
  2
 6. De undvek debatter förra valet också. Det fungerar för då får väljarna tro att sossarna tycker som dem istället.
  Allt enligt premissen att alla genier tills de öppnar käften.

  68
  • Med tanke på att hbtq ses som asylskäl så kan vi anta att migrationsverket är kapat av aktivister (hbtq) precis som rikspolisstyrelsen.
   Regeringen vakar över hbtq:s axlar och ser till att människor släpps in över gränsen, syftet är att stärka förtroendet mellan hbtq och feminister. Fakta tystas med och lögner sprids om eu:s lägsta antal, också förtroendebyggande.
   Antagligen samma med de 9000 ensamkommande, det var antagligen en stor andel hbtq i den gruppen. Därför har snabba och märkliga beslut fattats i deras fråga.

   Aktivisterna i dessa frågor erkänner inte nationen Sverige och dess gränser. De anser vi fått för mycket och nu ska vi dela med oss.
   Aktivisterna arbetar aktivt för att krossa nationen.
   Det behöver inte vara hbtq-aktivister som kapat migrationsverket, det kan vara feminister som med nya generösa asylskäl vill bygga förtroende med hbtq.

   Ygeman vet detta och vill inte riskera säga för mycket i en debatt. Jag antar att Jimmie också har samma vetskap om aktivisterna.

   Förtroendebyggandet är viktigare för aktivisterna än att skydda nationen Sverige. Hbtq, xxx och feminister vakar över varandras axlar, för att öka förtroendet mellan grupperna agerar de i varandras intresse. Invandrare är nästa grupp som ska in i deras system.

   20

Kommentera