MP-topp slutade komma till jobbet – fick sparken: “Borta i ett halvår”

VALET 2022. Miljöpartiets toppnamn i Västra Götalands-regionen, Yusuf Tohow, fick under den nuvarande mandatperioden sparken från sitt statliga jobb, skriver Sveriges Radio.

Det efter att han utan förvarning slutade dyka upp på jobbet på ungdomshemmet Fagared utanför Göteborg.

Yusuf Tohow har valt att inte ställa upp på en intervju med P4 Göteborg, och i inslaget berättar ungdomshemmets chef hur de förgäves försökte få kontakt med honom.

-Pettersson det är väl rasism att kräva en förklaring till varför Yusuf inte dök upp på jobbet. Herr Tohow kanske kände behov av att åka hem och hälsa på släkten och som ni vet är invandrare, muslimer och miljöpartister fridlysta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “MP-topp slutade komma till jobbet – fick sparken: “Borta i ett halvår”

 1. Dessa parasiter har ju inte kommit till Abzurdien,för att i första hand arbeta….
  Denne nigger gjorde själv misstaget,när han “politiskt” valde de Gröna,som saknar personal. I det partiet får alla någon form av förmån,även om de verken kan läsa eller skriva…

  14
  1
 2. Detta blir ju ytterligare befäst, det som SD predikat i åratal, att dom passar inte in i ett civiliserat samhälle som vårt (nåja civiliserat?).
  Men då knackar rödluvan i bänken: va e du ståj o säjej?

  50
  2
  • @ Dina åsikter respekteras tillika erinras du om att MP politikern ”som utan förvarning slutade dyka upp på jobbet” avser inte hans politiska uppdrag tillika tycker du hycklarfelt ”att det är som SD predikat i åratal” när faktum är
   att inom SD finns ett antal som inte hade ett arbete vare sig innan eller efter att när de blev politiker och efter valet har Åkesson i ett antal intervjuer häpnat över att lagen tillåter att de SD politikerna kommande år kvitterat ut riksdagsarvodet utan att ens ens satt sin fot i riksdagshuset.
   Mvh.

   9
   22
   • Jag är ledsen att behöva säga det men du har nog inte förstått riktigt vad artikeln handlar om, denne MP-politiker eller skit samma vad han är, har inte förstått vad vi har för lagar och regler i landet han kommit till.
    Och det tycks inte du heller förstått!
    PS Förresten, vad har du fått min e-postadress ifrån? DS

    3
    3
 3. Toppen av toppen på ett isberg!

  Man gör som man brukar!

  OBS. M och S samtalar just nu om ett regeringssamarbete efter valet, det mest logiska för S om de vill ha fortsatt makt, men även för M. (Ulf har också lovat Heidi Fried att aldrig samarbeta med SD, gör ändå det är det ett politiskt självmord)
  De kreativa hjärnorna spinner redan på uttalanden såsom:
  -Vi tar ansvar för sveriges säkerhet och demokrati.
  eller
  -Vi måste hålla mörkerkrafterna utanför.
  eller
  -Sd:s relationer med Ryssland är ett säkerhetshot, det måste vi blockera.
  eller
  -Det mest logiska är att Sveriges största partier bildar regering.

  De kommer starkt att undvika deras position på vänster/högerskalan. De kommer teoretisera kring GAL-TAN skalan och blanda bort den gamla blockpolitiken.

  SÅ, SE UPP, EN RÖST PÅ M ÄR KANSKE (ANTAGLIGEN) EN RÖST PÅ S.
  —–
  ULF HAR LOVAT EN ÖVERLEVARE ATT ALDRIG SAMARBETA MED SD. BRYTER HAN DET ÄR DET ETT POLITISKT SJÄLVMORD. DET BEGÅR HAN INTE, PGA FRAMTIDA INTERNATIONELLA MÖJLIGHETER. DET KOMMER HELLER INTE TILLÅTAS AV REINFELDTS GAMLA MODERATER.
  —–
  SÅ, SE UPP, EN RÖST PÅ M ÄR KANSKE (ANTAGLIGEN) EN RÖST PÅ S.

  81
  1
  • Han står som en åsna mellan två hötappar. Om han bildar regering med S, så kommer många moderater att gå över till SD. Vilket förlorar han mest på?

   36

Kommentera