En skottskadad norr om Stockholm

VÅLDSVÅGEN. En stor polisinsats pågår i Sollentuna norr om Stockholm. Enligt uppgifter har en person blivit skjuten. Skadeläget är okänt.

Enligt Aftonbladet har skottlossningen skett i ett bostadsområde.

Det small som fan. Lät som automatvapen, säger en boende i området till Aftonbladet.

Vid 00.45-tiden skriver Aftonbladet att en helikopter söker av området. Det finns även uppgifter om att en person gripits, vilket tros vara kopplat till det som rapporteras ha hänt i Sollentuna.

Uppdatering: Aftonbladet och Expressen skriver att en person är skjuten. Polisen skriver att ingen skadad person är påträffad.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

1 thoughts on “En skottskadad norr om Stockholm

  1. Allmänheten hålls nog inte korrekt underrättade om de växande kriminella parallellsamhällena i Sverige. 1. Narkotikahandeln tycks blomstra i Sverige 2. Det är väldigt liten procent mördare, som blivit mördare för att de är eller varit fattiga, det är mest en vilseledande myt.
    Myndigheterna måste hantera de, som inte svarat på de förebyggande åtgärderna och de extraordinära ekonomiska skattesatsningarna i ”utsatta områden”. Jag hörde att MP vill öka miljardutgifterna till samma målgrupp och ge ännu mer av samma åtgärder, som misslyckats senaste 50 åren. Jag hoppas Sverige glömmer MP och vaknar upp innan det blivit för sent. Vintern närmar sig och regeringens energipolitik har redan börjat sänka Sveriges motståndskraft mot pågående samhällshot. De, som eventuellt övertar regeringsmakten har mycket samhällskaos att reda upp. Sverige måste snabbt upphöra med invandring från de folkgrupper, som år efter år är extremt överrepresenterade med kriminalitet. Utvisningar av brottslingar är förstås en nödvändig åtgärd på lång sikt.

Kommentera