IS-terrorist begärs häktad efter koranupploppen i Örebro

ISLAM. En av personerna som frihetsberövats efter koranupploppet i Örebro är en man i 40-årsåldern med kopplingar till terrorgruppen islamska ststen. Han har nu begärts häktad misstänkt för grovt sabotage mot blåljusverksamhet, rapporterar P4 Örebro.

Inte Syrien eller Ukraina utan koranupploppen i Örebro

Mannen uppges ha varit en av ett 30-tal personer som rest från Örebro för att ansluta sig till terrorgruppen. Åklagare Helena Treiberg Claeson kommenterar inte uppgifterna om IS-kopplingar.

23 personer frihetsberövades efter upploppet, som skedde i samband med att den dansk-svenske högerextremisten Rasmus Paludan höll manifestation i staden under påskhelgen.

-Pettersson säger att de enda som är förvånade är nog Socialdemokraterna som inte såg att de återvändande islamisterna skulle fortsätta begå brott.

Jag har 18 namn på häktade, åtalade och dömda för koranupploppen. Samtliga har muslimsk invandrarbakgrund.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “IS-terrorist begärs häktad efter koranupploppen i Örebro

  1. Får Sossarna makten i ytterligare fyra år så kommer detta “hel…te” att fortsätta tills det blir ett inbördes krig. Det går tydligen inte att få detta importfolk att ta seden dit dom kommit,samt att förstå demokratins lagar.

    33
    1

Kommentera