Poliser bitna och spottade på vid lägenhetsbrand

BROTTSLIGHET. Vid släckningsarbetet av en lägenhetsbrand i Hyltebruk i Hylte kommun, Halland var det flera personer som störde polis och räddningstjänst. Enligt polisen ska 80-90 personer ha varit på platsen.

Det var en äldre persons lägenhet som brann och räddningstjänsten stoppades när de försökte få ut personen.

Det var oroligt när räddningstjänsten kom till platsen och folk ryckte i dem. Det var allmänt stökigt, säger Peter Adlersson, presstalesperson på polisregion väst.

När polisen kom fram var det två män som spottade på två poliser. De två männen har gripits misstänkta för våld mot tjänsteman.

Ytterligare en person har gripits, misstänkt för våld mot tjänsteman, blåljussabotage och våldsamt motstånd. Han bet en polis så att polisen fick sårskador.

Han verkade ha varit lite drivande i det här.

Utöver polisen som fick en sårskada ska ingen ha blivit skadad.

I nuläget vet inte polisen varför den här situationen har uppstått.

– Vi ska förhöra de gripna personerna nu.

Peter Adlersson tycker att det är bedrövligt att sådant här sker.

Det är sorgligt att folk ger sig på blåljuspersonal som är där för att hjälpa en person som har råkat illa ut, säger Adlersson.

Polisen

-Pettersson säger att det verkar vara trevligt folk. 80-90 personer som motsätter sig att en lägenhetsbrand släcks…

I Hyltebruk har brottslighet blivit vardag efter att politikerna försökt göra “vinst” och fylla den lilla bruksorten med islamistiska gäng.

Hyltebruks alldeles egna moské leds av en familjeklan från Kosovo vid namn Gashi.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Poliser bitna och spottade på vid lägenhetsbrand

 1. Det kanske var zombies som “överlevt” branden! Verkar finnas många såna i s k “utsatta” områden! Är det månne en ny kultur vi ser växa fram, av bitande, fräsande och spottande levande-döda, i mångkulturens Sverige??? VÄRT ATT UNDERSÖKA! 😏

  • Kanske var det zombies som deltog i korankravallerna, och nu klistrar fast sig på vägarna??? Det skulle ju förklara en del av detta bizarra omänskliga beteende!

   Kanske är själva islamismen, klimatismen, den annilööfska extremliberalismen och vänsterrörelsen zombisk, som endast leds av hjärnätande levande-döda. Det skulle ju förklara en hel del i denna sjuka värld. Och kanske finns det mer att kartlägga! MYCKET MER!!!!

   5
   1
 2. Allah dysfunktionella och socio-kulturella medeltidsmänniskor som importerats av de goda o skenheliga verkar vara på bettet!

  Kanske en slogan i nästa val blir, BITNA BLIR VI ALLAH

  28
  1
 3. Våld mot ambulans rapporterades för 30-35 år sedan, det var i Malmö!
  Våld mot brandkåren rapporterades för 20-25 (säkert mer) år sedan i storstäder.
  Poliser måste följa med brandkåren för att släcka bränder, poliserna står med osäkrade vapen medans brandkåren släcker.
  De som arbetar i brandkåren och bor i invandrarområden är rädda då de de är i hemkvarteren för att släcka eld.
  När ambulansen och brandkåren arbetar i invandrarområden måste de tänka hur de parkerar bilarna så de snabbt kan fly från platsen om invandrare attackerar.
  När det brinner i invandrarägda företag och brandkåren hinner släcka i tid så brinner det mer destruktivt nästa vecka, försäkringsbedrägerier.
  Alla bilbränder startas nästan uteslutande av invandrare, också försäkringsbedrägerier. (undersöks just nu av försäkringsföretagen, men väntar med resultatet till efter valet)

  Alla invandrarrelaterade problem beror på att vi har tillåtit invandrare att flytta hit.
  Alla invandrarrelaterade problem beror på att vi har landsförrädare i riksdagen.
  Alla invandrarrelaterade problem beror på agendan som är satt att bryta sönder nationen Sverige.

  Utan invandring har vi inga invandrarrelaterade problem!
  Problemen med invandring har medvetet dolts för svenskarna sedan 80-talet, ja några små artiklar har dykt upp, men ska du upplysa om något och verkligen få folk att förstå måste du skriva och berätta om det på 100-tals olika sätt under ett antal år.
  Politiker och media har vetat heeeeela tiden, de har öron och ögon ute i hela samhället.

  Det kan inte finnas många starka och stora krafter som innebär en nations och ett folks undergång, en befolkningsmanipulation utfört av media och politik. En illasinnad plan med väl slutna led kring agendans retorik och plan.
  I skuggan av andra världskriget var det enklare att beskriva nazism som rasism. Sedan var steget att jämställa rasism med invandringskritik eller invandringsmotstånd, då blev nazism och invandringskritik i princip samma sak. Och med generationer som mindes och upplevde Adolfs fasor backade alla för ordet nazism och orden som jämställs med nazism. Nazist var det absolut sämsta en människa kunde och kan vara. Det gick alltid att tysta en diskussion om invandring med nazist och rasiststämpel.
  Med sociala nätverk, analoga eller numera digitala, går det att förstöra människors frihet och möjligheter i livet.

  Sveriges särdrag suddas ut med ett ökande antal invandrare, en medveten utsuddning.
  När nya traditioner införs med butiker och media så känns de gamla traditionerna mindre unika. (kom ihåg allt förlöjligande av svensk kultur i media och av politiker)
  När okända språk talas överallt blir vi osäkra på vad människor har för planer.
  Med romska tiggare blir vi bearbetade att “så fattigt kan livet vara” och vi kan acceptera lägre standard tex kallare inomhus.
  Med annonser som innehåller minst 50% invandrare vänjer vi oss vid ett blandsamhälle. Invandrarna känner sig mer inkluderade och kan ta mer plats i det offentliga som i sin tur bryter ned mer av det svenska.
  En fräckare attityd, råare sociala normer och grövre våld blir vi svenskar otrygga.

  51
  1
 4. Jag har av olika anledningar träffat på väldigt mycket muslimer från jordens alla hörn. De absolut mest fanatiska och radikala har varit albaner och kosovoalbaner. Det är väl bara en tidsfråga innan Hyltebruk är något sorts ökänt centrum för terrorism. Ett skandinaviskt Raqqa.

  51

Kommentera