Elsa Widding inför valet 4: Klarar vi skenande elnätskostnader

VALET 2022. Elsa Widding är en välmeriterad civilingenjör från Chalmers Tekniska Högskola med tidigare ledande befattningar i stora skandinaviska energiföretag såsom Vattenfall, Statkraft och Fortum. Sverigedemokraterna har utsett Elsa Widding till särskild utredare för att analysera vilka politiska insatser som är mest effektiva för att skapa ett långsiktigt, konkurrenskraftigt och tillförlitligt system för energiförsörjning. Elsa ska även belysa hur den förda politiken med ökat inslag av väderberoende produktion och därmed ökat behov av utbyggda elnät slår, likväl som alternativet till detta. Elsa Widding kandiderar i riksdagsvalet 2022 för Sverigedemokraterna.

Elsa Widding Bild: Klimatupplysningen

Om Elsa Widding på bloggen…

-Pettersson säger att om Sverige nådde nettonollutsläpp skulle det uppväga en tiondel av Kinas ÖKADE utsläpp.

Ingen förnekar klimatet. Däremot finns det många som förnekar verkligheten. Och verkligheten är den att vad Sverige gör saknar betydelse för klimatförändringarna, skriver Mats Skogkär på Bullentin, bakom betalvägg.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Elsa Widding inför valet 4: Klarar vi skenande elnätskostnader

 1. Det är väldigt enkelt. Vill man ha en politik som tidigare, så röstar man på de traditionella riksdagspartierna. Resultatet kommer då att bli som tidigare. Som under Reinfeldtalliansen, som under Lövens rödgröna styre. Bara ytterpartier kommer att innebära något nytt. Vi ser en majoritet av de traditionella riksdagspartierna med undantag för C röra sig mot SD i sin politiska retorik. En retorik SD haft under decennier.
  Litar man på vad vad majoriteten av de traditionella riksdagspartierna nu säger, kan man ju rösta på något av dem. Gör man inte det skall man rösta på SD.
  Vänsterflygeln berör jag inte ens, med hänsyn till dess rötter som är de blodigaste i modern historia, t o m blodigare än nazismen.

  Går det och lita på Magdalena, går det att lita på Kristersson m h t hur de agerat tidigare? Går det?
  Ta det säkra före det osäkra om förändring önskas.

  29
 2. Det är dax att Bolund/Stenevi (MP) far till KINA och förklarar för XI JINPING vilka utmaningar planeten står inför samt beskriver allah de åtgärder som gjorts så framgångsrikt i Sverige. Jag tänker främst på sugrör i papp, plastpåseskatt, effektskatt på kärnkrafts el och hur David Hellen (MP)s starke man i Stockholm fått till att märkningen av cykelfälten på gatorna skall få ett mer feministiskt utseende.

  Jag tror kineserna skulle bli mäkta imponerade av vad lilla Sverige åstadkommit och att de gärna skulle se ett djupare samarbete med svenska (MP).

  32
 3. Rösta in denna fantastiskt kunniga Elsa vid kommande val.Hon sopar banan i alla debatter med dom som ska låtsas vara kunniga och beter sig så arrogant.Arrogans tar man till när argumenten tryter.Vi behöver duktiga och kunniga personer för att kunna städa upp i den grönröda salladen av lekmän som tror sig vara ”experter ”….

  42
  1
 4. Detta elände hade Sverige kunnat klara sig mycket bättre undan om om inte Miljöpartiet vart med och terroriserat med kraven om avstängningen på befintliga reaktorerna.
  Se nu till att sätta stopp för dessa idioter
  Annars kommer Sverige gå under helt.

  36
  1
 5. Ja i Kina lär man bygga ett nytt kolkraftverk om dagen, vad kan vi i lilla Sverige kan göra åt detta?

  https://www.carbonbrief.org/mapped-worlds-coal-power-plants/

  Finns en knapp på vänster sida, drar man den åt höger ser man kolkraftverken som är planerade.

  Kineserna har sagt att man skall försöka tänka på detta med miljö runt år 2050, eller så.

  Medan vi i dom Europeiska och nordamerikanska länderna har utlyst ett paniskt klimatnödläge.

  Och att FN och WEF har skrivit på att accelerera införandet av NWO i form av Agenda 2030.

  Vi som lever får se, men ”klimatnödläget” är väl ett sätt att ta över makten, och har inget med miljön att göra.

  25
  1
  • Klimatnödläget har nog sitt ursprung i att det är få civiliserade länder som producerar olja utan skurkstater som samtliga i Mellanöstern, Ryssland och några till.

   15
   3

Kommentera