Kuleba kommer till Stockholm

Ukrainas utrikesminister Dmytro Kuleba kommer till Stockholm för att träffa statsminister Magdalena (S) Andersson och utrikesminister Ann Linde (S).

Dmytro Kuleba

Under sitt möte kommer Andersson och Kuleba att diskutera frågor som Rysslands invasion av Ukraina, svenskt stöd till Ukraina, Ukrainas EU-anslutningsprocess och landets återuppbyggnad, skriver regeringen i ett pressmeddelande.

-Pettersson hoppas herr Kuleba får ett rejält paket med moderna vapen med sig hem…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Kuleba kommer till Stockholm

  • Nej, de ska diskutera hur Ryssland ska delas upp efter kriget och alla kolonierna har befriats. Den överhängande frågan är vem som ska ta över Königsberg.

   8
   9
 1. Ska vi skänka mera pengar nu? Vore bra att ta av biståndet. Vi kan behöva vår pengar själva i den stundande lågkonjunkturen.

  28
  2
 2. Ja Ukraina är fortfarande ute på tiggarturnè över hela Europa,sedan ett halvår tillbaka. Oligarkerna får ju ha in nytt kapital till nya lust-yachter. Såg att en av dem hade sänkt sin utanför Italien,för att inte USA/EU skulle kunna beslagtaga den…
  Abzurdien kommer troligen att bevilja stora lån,och penninggåvor som vi skatteslavar,får betala i slutändan.
  Men det lär vi inte få läsa om i PK-pressen….

  36
  7
 3. Såg intervju med Dmytro Kuleba på SVT. Och många övriga framtädanden vid olika tillfällen. Intelligent, diplomatisk och väluppfostrad. Fascisten Lavrov framstår som en praktåsna vid jämförelse.

  17
  26
 4. Ann Linde får koka och servera kaffet . Hon har helt gjort bort sig inför Magdalena .
  Hon har högst några veckor på sig på sitt jobb .
  Sedan ska hela UD saneras från -68 generationen .
  Oavsett hur valresultatet blir .

  38
  2

Kommentera