Ayan Jamil är pressekreterare hos statsministern nu

VALET 2022. Sverigedemokraterna beskylls för att driva trollkonton, som är ett påhittat konto på sociala medier där enskilda individer, intresseorganisationer, underrättelsetjänster eller stater försöker få enfaldiga människor att tro på den desinformation de sprider. Om SD sysslar med sådant vet jag inte men att S gör det är ställt utom alla rimliga tvivel.

För några år sedan avslöjades att några socialdemokratiska medarbetare drev trollkonton på twitter där de bedrev satirisk kritik av Sverigedemokraterna. S-medarbetarna erkände och blev avstängda en kortare tid.

Som ni vet så blir de Sverigedemokrater som missköter sig uteslutna ur partiet. Socialdemokraterna har en annan kultur. De som missköter sig befordras.

Ayan Jamil som var en som låg bakom trollkontona är numera statsminister Magdalena Anderssons pressekreterare!

***

TIDIGARE 2021-03-09. Om socialdemokraternas trollfabrik

VALET 2022. Som ni vet har socialdemokraterna redan inlett valkampanjen inför valet 2022 med att sprida näthat mot SD, KD och M. Det är inget nytt utan socialdemokraternas vanliga taktik när de inte har några politiska argument. Inför valet 2018 rapporterade vi och andra alternativmedia om att socialdemokraterna drev en trollfabrik på sitt partikansli på Sveavägen 68. En vecka efter alternativmedia rapporterade även SVT det.  

Socialdemokraternas omvärldsanalytiker Ayan Jamil och en kollega till honom stängdes av efter misstankar om att de drivit trollfabrik från sossarna partikansli på Sveavägen 68.

Precis som vanligt alltså. Det är faktiskt precis som när Aftonbladets Anders Lindberg arbetade på partihögkvarter och nu beskyller ryssar, Sverigedemokrater och andra för att försöka påverka val och politik i USA och Sverige när de själva ligger bakom.

Inte så konstigt med ”Troll” hos socialdemokraterna när partiledningen i form av Anders Ygeman uppmanar till detta enligt Hanif Bali:

Bilden nedan visar ledande Sverigedemokrater och moderaten Hanif Bali och kommer från socialdemokraterna partihögkvarter. Socialdemokraterna är kriminella.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Ayan Jamil är pressekreterare hos statsministern nu

  1. Inte för det har med ämnet att göra….. 😉
    Men enl. alla väderexperter är det idag sista dagen av årets ”klimatuppvärmning”… Nu går vi långsamt mot den väntade ”klimatnedkylningen”,som vi brukar uppleva strax efter nyår !

    4
    1
  2. Ja du Pettersson,det har vi ju färska bevis för från din blogg….
    Tacksamt nog har nu en hel drös med sådana försvunnit bort.
    Namn som tydde på ungdomar,sökte en längre tid att omvända oss äldre….

    3
    1
  3. Statsminister Magdalena Anderssons pressekreterare är numera Ayan Jamil, mannen bakom trollkontona. ”Var skall sleven vara om inte i grytan?” – dvs troll söker sig till sällskap där trollet trivs och känner sig hemma.

    33
  4. En gång sosse, alltid sosse oavsett vilken skit de har strött omkring sig på olika mediakanaler å partiets vägnar. Anders Lindberg blev ju belönad med en plats på Aftonbluddret, och strör fortfarande skit i tidningen.

    38
  5. (S) har övergivit det som en gång förde partiet framåt. Nu saknas visionerna och de fokuserar istället på att försöka svärta ner (brunsmeta) allah som inte tycker som (S).

    Jag undrar vad August Palm och Axel Danielsson hade sagt om de sett eländet i (S).som blivit synonymt med ”lögnernas parti”.

    SOM DU RÖSTAR FÅR DU LEVA! GLÖM ALDRIG DET!

    38
    1
  6. Så pålitliga är vårt statsbärande parti .
    Vad säger Magdalena undra jag .
    Själv säger jag fy fan

    42
    1

Kommentera