Ann Linde kallar SD högerextrema mördare

VALET 2022. I går fick vi veta att Centerpartiets ledare Annie Lööf var ett tänkt offer för mördaren Theodor Engström på Almedalen, Gotland. I ett inlägg på Twitter hävdade Sveriges utrikesminister Ann Linde (S) att “SD och andra högerextrema krafter” gjort C-ledaren Annie Lööf till en måltavla för Theodor Engström.

“Fruktansvärt att det hat som SD och andra högerextrema krafter riktat mot Annie Lööf lett till detta. All heder och omtanke till dej Annie”, skriver Linde.

-Pettersson säger att uttalandet är fullständigt skandalöst, dessutom av ett parti som klagar över tonen på nätet. Utrikesministern försöker plocka politiska poäng i valrörelsen genom att utmåla oppositionen som mördare. Socialdemokraterna är uppenbart desperata.

Ing-Marie Wieselgrens mördare Theodor Engström var allvarligt psykiskt sjuk vid mordet enligt rättsmedicinalverket, att den S-ledda psykvården missat honom är tydligen inget som bekymrar Ann Linde (S).

Jag förutsätter att alla vänsterblivna som nu anser att Theodor Engströms tänkta knivattack på Annie Lööf gör honom till en typisk representant för svensk höger, även anser att muslimen Hadi Matar som knivhögg Salman Rushdie är en typisk representant för islam?

***

Ann Linde som Sveriges representant i Teheran, Iran 2017

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “Ann Linde kallar SD högerextrema mördare

 1. Inga hatar som S-ministrar och just Annie Lööf själv, men deras hat mot Jimmie Åkesson räknas ju inte eftersom han är sverigedemokrat….

 2. Hon tog på sig slöjan för att nätverka med muslimska kvinnor. Det är väldigt viktigt att muslimska män inte får reda på det feministiska nätverkandet eftersom det ska krossa den patriarkala muslimska makten.
  MEN om ni ogillar Annes politik så kan ni alltid lägga energi på att förklara att feminism går hand i hand med hbtq och att de vill omforma det muslimska samhället till set som vi har i Sverige. Förklara det för muslimer i Sverige och i andra länder, ge exempel på vår polis och liberala hbtq-syn. Sätt ett på Facebook och sök på islam, muslimer, koranen osv kommentera på engelska och he exempel på genus, pride, queerteorier, svensk regnbågspolis, feminiserad militär osv.
  Den informationskampanjen skulle verkligen göra det surt för anne linde och hennes bästa tjejgäng!

  • Andersson kan aldrig vinna valet med den samling “ministrar” hon omger sig med. Valboskapen räcker inte till om svenskar som kan både läsa och skriva röstar förnuftigt!

   13
 3. Vissa politiker har, som högsta ambition att skapa den bästa bilden av sig själv. När de störs av vad de ställt till med i verkligheten relativiserar de problemen eller sopar dem under mattan så gott de kan och vänder blicken åt ett annat håll. För få väljare verkar bry sig om ifall en politiker tar vuxet ansvar och gör det bästa för sitt land, sin region eller sin kommun. Sverige kommer kanske att gå under i vinter av elbrist och dyra elpriser med skenande företagskonkurser och gängkriminalitet medan de oansvariga politikerna skriker att det är SD:s fel. Jag har därför aldrig varit så motiverad att rösta på SD, som i år.

  23
 4. Tyvärr måste man säga, att är det någon som öppet hatat och då mot SD och Åkesson så är det väl Annie Lööf, hennes eviga kacklande om rasister och flyktingfientlighet så därför får man väl säga som en viss herr Reinfeldt uttryckte det när hatet var som störst mot SD och dess företrädare; citat: “dom får väl skylla sig själva” !
  Så lät det alltså då och jag kan inte påminna mig att någon av de andra partiledarna då tog SD:s parti på något sätt!

  40
  1
 5. Så sa hon väl inte!
  I princip håller jag med att mobba och håna folk, kan få tragiska konsekvenser. På nätet och i debatter är tonen så rå. Sverige har förändrats.
  Numera får folk (typ jordem är platt) stort utrymme på sociala medier.

  1
  33
  • Ja du, Öskute. Du har det inte lätt när du surfar runt på sociala medier. Menar du att jorden inte skulle vara platt? Var har du fått sådana stolligheter ifrån? Självklart är jorden platt.

   13
 6. Denna dotter till en tobakshandlare vid GA-torget i “Sundets Pärla” har inte nått sina höjder genom kunskaper,utan p.g.a.svår uppväxt i direkt närhet av ett Folkets Hus…..
  Visar också på vilken nivå de styrande byket befinner sig….

  48
  1
 7. En glömmer inte bilden på Ann Linde och en taliban efter att dessa återtagit maken i landet
  ”Talibanregeringen måste bli feministisk”
  Förklarar hur intelligensnivån är hos en del sossar.

  55
  1
 8. Jag skulle också säga att det hat media och politiker riktat mot Jimmy Åkesson finns det ingen motsvarighet till i Sverige. Liknar mer nazisternas hat mot judar i Tyskland.
  Man får tyvärr säga att han aldrig återhämtade sig och blev som den gamle kloke, logiske och karismatiske Åkesson efter sin sjukskrivning. Han har fått bestående men av Sossarnas, centerns, miljöpartiets, vänsterns, och medias hat och trakasserier. Så Ann Linde sök psykvården för dina vanföreställningar.

  53
  1
  • Rufus, är det inte dags för att nominera Putin till Nobels fredspris ?
   Någon korkad sozze eller kommunist har säkert tänkt tanken…

 9. Det är fruktansvärt att socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet, Centerpartiet och de ryska kommunistiska vänsterkrafterna ger sig på och försöker förgöra ett land som Ukraina. Fruktansvärt att vi kan tillåta det.
  Det blir en parallell till det Ann Linde skriver.

  34
  4
 10. Detta är ju bara ytterligare ett bevis på det allvarliga misstaget att stänga mentalsjukhusen. Hela regeringen har ju grava mentala störningar och borde sitta för psykvård, men i Sverige så ska dom styra landet. Är det då såkonstigt att det ser ut som det gör med allt?

  53
  1
 11. Det här med en allvarligt psyksjuk Theodor Engström som terrorist verkar vara ett set up inför valet.
  Värmde han bara upp med att knivmörda Ann- Mari Wiselgren inför sitt verkliga dåd att mörda Annie Lööf. Verkar inte som troligt.
  Verkar snarare som att man vill förflytta fokus från all förödelse som det rödgröna byket har åstadkommit under åtta år.
  Därav Ann Lindes plumpa inhopp.
  Staten är full av trogna partisympatisörer som man har tillsatt systematiskt under åtta år.

  60
  1
  • Skandalöst uselt att använda detta för att svartmåla ett parti.Det här “avslöjandet” kom ju väldigt passligt i tiden.Begriper man inte att detta hetsar upp hatet som många känner inför dagens politiker ? Betänk att i dagens Sverige snurrar det många,många omedicinerade psykiskt sjuka ute på våra gator.Behöver jag påminna om Anna Lindhs mördare där det även där utfördes av en liknande galning ? Med andra ord sluta och hetsa och ägna politiken till sakfrågorna istället…….

   56
   1
   • Svårt psyksjuka utnyttjas av politiska partier inför valet. Detta är nog så lågt någon kan sjunka.

    15

Kommentera