Ett bättre alternativ än Pride

UTRIKES. Pride betyder stolthet, min personliga uppfattningar är att Pride Stockholm och liknande politiska vänsterjippon inte är något att vara stolt över. Familjerna i Serbien som nyligen demonstrerade har dock all anledning att vara stolta. – Pettersson såg inget om Familje-Pride i våra medier, undrar varför?

Twitter

Jag undrar vad dessa människor är stolta för när de utesluter en stor del av mänskligheten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Ett bättre alternativ än Pride

 1. Proud betyder stolt. Pride betyder högmod vilket är en dödssynd.. Undrar vem som myntade Pride??

 2. Barn är ingen mänsklig rättighet. Föräldrar är det däremot. Bra föräldrar dessutom. Vad jag känner till har det aldrig blivit utrett hur dessa konstellationer påverkar barnen. Allt annat inom samhället kräver åratal av utredande men det har inte gjorts för de viktigaste och mest sårbara medlemmarna. Nu säger jag inte att det är skadligt för barn att växa upp i samkönade förhållanden bara att det verkar aldrig ha blivit ordentligt genomlyst. Det finns indikationer att en del av många afroamerikanska mäns problem härrör sig till avsaknaden av [positiva] manliga förebilder. Sanna Marin växte upp med två kvinnor utan närmare kontakt med hennes far. Om det har med rejvandet att göra törs jag inte svara på.

 3. Pride fyller numera ingen funktion då de har rättigheter som alla andra människor. Nu är det bara ett jippo i mängden bland andra tillställningar runt om i landet. Men det är ju tiden få herr Gardell får lite tidningsutrymme, och får skriva lite om allt från homofobi och naturligtvis SD i vanlig ordning.

  14
  2
 4. Idag försöker den Neutrala ? Tv Kanalen SVT hetsa mot SD och J.Å.
  om att man har funnit flest Nazister hos SD? Tror ni möjligtvis inte att
  det har att göra med att Jimmie Åkesson är den som ska utfrågas i Kväll??
  Det är väl dom heltidsanställda idioterna på Expo, fast dom kallas annat
  namn här ?
  Det är ju tur att det inte var S man kollade under andra V.K, för då hade
  SVT fått hyra alla Text tv sidor? Ni vet det S som alltid stått på rätt sida
  i Historien? Ha ha.

  21
  3
 5. De olika grupperna inom hbtq är som olika skolor inom kampsport.
  Men hbtq tränar i hemlighet, en grundtes är bla att ser man ofarlig och fjompig ut är det ingen som tror man är farlig.
  Se så ofarliga de verkar i paraden och marknadsfört som kärlek, frihet och inkludering.
  I maktens korridorer är det en blodtörstig jakt på feltänkare, ett krig under regnbågens fana!

  Det är så knasigt och så mot vedertaget att du bara skakar bort det. Tänk efter, hur har den smygande statskuppen gått till? Av sig själv? Slump… knappast. En så systemförändrande kupp görs inte på en kafferast, jag tänker det var redan i startgroparna då palme sa mångkultur.
  Men ogillar du deras framfart eller varit deras hatobjekt så sprider du det här till andra länder, organisationer, religiösa grupper och partier.
  Polen, ryssland, rumänien, serbien, kongo, laos, thailand…

  13
  4
 6. Pride har blivit forumet för allsköns exhibionister.Det ska vara så naket och så utmanande som möjligt.Frågan är varför man måste visa upp sig i princip näck för att demonstrera vad man har för sexuell läggning ? F.ö.så slår man in redan öppna dörrar i Sverige med denna sk.manifestation.Lägg ner denna dekadenta blottarfestival då den har spårat ur rejält på alla vis…….

  40
  1

Kommentera