Natochefen – Ukraina kommer att vinna kriget

UKRAINA. Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg hyllar Ukraina under firandet av självständighetsdagen och slår fast att landet kommer att vinna kriget.

Jens Stoltenberg

“På Ukrainas självständighetsdag hyllar jag de modiga ukrainska kvinnorna och män som kämpar för sin frihet och sitt land. Nato har stöttat Ukraina sedan dess självständighet & ni kan fortsätta att räkna med Nato så länge det behövs. Ukraina kommer att segra!”, skriver han på Twitter.

-Pettersson säger att Ukraina med stöd av EU och Nato är oerhört mycket starkare militärt och ekonomiskt än Ryssland. Dessutom har väst rätt, juridiskt och moraliskt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Natochefen – Ukraina kommer att vinna kriget

 1. Om vi stödjer Ukraina på alla tänkbara sätt kan Ryssland besegras. Självklart ska detta land finnas kvar i en lång framtid. Att påstå att landet snart inte kommer att finnas är fascism och dessutom urbota korkat.

  24
  26
 2. Det är ju klart att norrbaggen berättar en Norgehistoria om att Ukraina kommer att vinna, ha ha.

  Sanningen är nog den att ju mer européerna får betala för kriget i Ukraina, desto mindre blir stödet till landet.
  Om ett år så existerar nog inte Ukraina.

  40
  36
  • Existerar i någon form kommer nog Ukraina att göra när detta är över, dock kommer landet vara betydligt mindre än idag.
   Vad Stoltenberg gör med sina uttalanden är att försöka stärka ukrainarnas stridsvilja, taktiken är solklar få ukrainarna att fortsätta göra motstånd att göra kriget så kostsamt som möjligt för ryssen.
   Att Ukraina förblöder bryr han sig inte om, det ukrainska folket är bara boskap för globalisterna.
   Seger är en omöjlighet för Ukraina, kriget kan bara sluta på två sätt.
   Rysk seger eller ett världskrig.
   Vid det senare scenariot finns ingen vinnare.

   12
   7
 3. Har inte de landsförrädiska fascisterna/kommunisterna som bruka hålla till här på bloggen vaknat än idag med sin propaganda från krigsförbrytare Vlademir Putin. Som bruka följa på ett sådant inlägg.

  27
  22
 4. Västländer är normalt vänner och hjälper varandra emellanåt , Ryssland har väl inga riktiga vänner ? . . De säljer sin energi och har en del kem-produkter att sälja , men har de vänner som kan självmant hjälpa om det blir problem ? . . Verkar inte så !?

  Samma med Kina , de investerar i Afrika och gör de fattiga länderna mer skuldsatta samt bygger hamnar och monteringsfabriker runt om i världen . . Men har de riktiga vänner som kan komma om det blir problem ? . . Jag tror inte det !

  27
  16
  • Länder riktiga vänner? Det ska till en svensk att tro på det. Och agera efter det. Sverige och svenskarna har blivit [“tagna bakifrån”] sedan mycket lång tid då vi inte behövt prioritera på allvar i över 200 år. Fredsskadade helt enkelt. Det är bara att backa två år då väl behövt, beställd och betald skyddsutrustning hindrades från att lämna andra EU-länder på order av dessa länders regeringar. Det finns ett gammalt talesätt; Hoppas på det bästa men planera för det värsta. Vi är våra egna bästa vänner.

   Kina kommer att stödja Ryssland så länge det är i Kinas intresse och då de amerikanska oligarkerna har investerar mycket prestige och pengar i produktion i Kina kan man inte räkna från stöd där speciellt inte då det sitter en marionett i Vira huset. Precis som Orbán sa, inget av detta hade hänt om Trump suttit i Vita huset. Inte för att han är en överdriven vän av Europa utan för att amerikanska folkets intresse sammanfaller med Europas intresse.

   21
   2
 5. Väldigt intressant att han lyckas dra den slutsatsen?
  Innebär det att vi inte behöver gå med i NATO då ?
  Det vore ju skönt om vi slapp husera alla kringreśand jihadister

  31
  4

Kommentera