Skottlossning i Malmö

VÅLDSVÅGEN. Det har varit en skottlossning i köpcentret Emporia i Malmö, meddelar polisen region syd.

Steget Efter

Två personer ska enligt uppgifter vara skadade. Det är uppgifter polisen inte kan bekräfta.

Det finns i nuläget ingen gripen eller misstänkt.

Platsen är avspärrad. Polisen meddelar dock att det inte är en pågående händelse.

Uppdatering 18:36

En person har gripits som misstänkt för skottlossningen. 2 personer har skadats i samband med händelsen. Polisen är på plats med stor resurs för att kartlägga händelsen genom att förhöra vittnen och gå igenom material från övervakningskameror. Den omedelbara faran för allmänheten bedöms vara över. Polisen uppmanar allmänheten att inte ta sig till köpcentret med hänsyn till polisens arbete på platsen. I nuläget bedöms händelsen vara kopplad till den kriminella miljön. 

Gärningsmannen grips

Polisen

-Pettersson säger att det är fredag eftermiddag i det nya landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Skottlossning i Malmö

 1. Kan inte stämma. För enligt Mogge-Pygmé har man ju slutit med att skjuta i Malmö.

  13
  1
 2. Ännu en skottlossning i Malmö och ytterligare en bombexplosion natten till idag i Helsingborg. Då man förr sov och vaknade tryggt i “pärlan vid Sundet”, får man numera i Helsingborg vara beredd på att vakna av “dundret vid Sundet”. Eller att råka ut för något ännu värre, som i maj vid den enorma sprängningen mitt i centrala stan, – som Polisen uttryckte det: “Det är bara ren tur att ingen råkade riktigt illa ut, det här visar hur hänsynslös sprängningen var”.

  14
 3. Det som retar mig är polisens talande i gåtor bara för att allmänheten inte ska
  få reda på att det importerade som håller på att utrota varandra, det vet alla ändå.
  Var tog uttrycket om att allmänheten är polisens bästa spanare vägen?

  Då får väl åklagarna få det att låta som att skjutningen var en olycka??
  Ja jisses vad ordvrängare kan hitta på!

  19
  • Enligt officiell räkning 44 st hittills under 2022, kommer att bli ett ståtligt nytt rekord när året är slut. Lill-Mogge kommer med ett uttalande snart att Malmö lyckas väl med sitt sluta skjut program, dagens händelse är bara ett hack i kurvan.

   14
 4. Om fulhet och dumhet kunde konkurrera, vore Märta Stendum och Annie rödskrikan de värsta av konkurrenter. Önskar Er alla (som inte är Putinbejakare) en trevlig kväll!

  24
  1
 5. Om vita svenskar tog till vapen för att utrota ohyran så kallas det rasism. Men när ohyran utrotar varandra är det ingen som gapar rasism.
  Jag tycker det är exkluderande mot ohyran, inkludera ohyran och kalla dem också rasister!

  Men vääääldigt bra att de utrotar varandra!

  38
 6. Mållgan snarkar vidare och om han är vaken en stund mellan tupplurarna så är det någon annans fel. Putlers, omvärldens, SDs eller regeringen Fälldins.

  39
  1
 7. Kasta ut all skit nu!
  Nu räcker det, här ska svenskar bestämma, inte svartskallar!

  63
  1
 8. 23 dagar kvar sen vänder det.. lite valarbetare för SD som jobbar,, Vilken floskler hör vi nu?? den senaste med spårvagnen var ju skjutningen “en olyckshändelse”Dom var på fel plats vid fel tillfälle?? risken att oskyldiga skall drabbas är obefintlig,??, Sverige har aldrig varit tryggare??

  65
 9. 23 dagar kvar sen vänder det.. lite valarbetare för SD som jobbar,, Vilken floskler hör vi nu?? den senaste med spårvagnen var ju skjutningen “en olyckshändelse”Dom var på fel plats vid fel tillfälle?? risken att oskyldiga skall drabbas är obefintlig,??, Sverige har aldrig varit tryggare??

 10. Det kan väl aldrig vara kriminella muslimer som är i farten? Om GM eller BO har ett son-namn ska jag äta upp min högra sko.

  75
  1

Kommentera