Poliser beskjutna i Rinkeby

VÅLDSVÅGEN. En 18-årig man har gripits i Rinkeby, nordväst om Stockholm. En polispatrull blev beskjutna efter att ha försökt stoppa en ung man på elsparkcykel.

Skottlossningen inträffade nära Askebyskolan. Ingen är skadad och en förundersökning om mord är inledd.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Poliser beskjutna i Rinkeby

 1. Den svenska slappheten mot kriminella gör att de INTE behöver vara rädda för några konsekvenser av deras handlande.

  Allah släpps fria oavsett vad de ställt till med. Och som sista utpost ger JK Mari dem skadestånd.

  10
 2. Hörde Anders Lindberg i morse på en av TV:s morgonprogram tyckte Jimmie Åkessons förslag om att namnet straffverket var töntigt. Det var ett symboliskt namnförslag av SD antar jag för att benämna saker för vad de är. Huvudsaken är ju att låsa in brottslingar i syfte att straffa och skydda allmänheten Jag kan mycket väl tänka mej att kriminalvården skulle kunna kallas straffverket eller liknande. Jag röstar för att brottsoffer alltid ska ha mer stöd från samhället än brottslingarna. Men jag röstar ännu hellre för att fenomenet brottsoffer snart försvinner med alla utvisningar av importerade brottslingar. Det skulle lösa massor av samhällsproblem.

  16
  1
 3. Elsparkcyklar borde förbjudas, eftersom de inte tillför något positivt. De både körs och parkeras vårdslöst, och är alltför ofta ett brottsverktyg för kriminella invandrare.

  53
  1

Kommentera