Vissa får inte svalka sig, eller…?

Gårdagen inleddes med en kort shoppingrunda på stan. Värmen slog emot oss som en vägg och det dröjde inte länge förrän svettpärlorna började rinna nedför pannan och ryggen.

Det var inte många människor i rörelse och jag förmodar att merparten redan hade begett sig till eller ut på sjön för att njuta av denna härliga sommardag. De vi ändå mötte var klädda i kläder värdiga just en högsommardag som denna. Lite, tunt och ledigt. 
 
Då kommer två familjer gåendes där kvinnorna drar på varsin barnvagn. Männen i kortbyxor och t-shirts likt alla andra män vi mötte, kvinnorna i heltäckande där inte en gnutta hud, förutom deras ansikten och händer, exponerades för solen.
Muslimer, var tanken som genast slog oss.
 
Efter avslutat ärende for vi ned till badstranden dit åtskilliga invånare tagit sin tillflykt i jakt på svalka. Barn, ungdomar, vuxna, gamla. Alla njöt av värmen, samt det sköna och ändå svalkande vattnet som snabbt fylldes med sommarfirare. På den nästan överfulla stranden solades det i badbyxor och bikini, i vissa fall baddräkt.
En familj utmärkte sig dock. Inte familjens små barn eller mannen i sällskapet, utan kvinnan och som vi förmodade, äldsta dottern. De bägge tillbringade timmarna på en bänk, iklädda heltäckande klädsel där bara ansiktet och händerna blottades. Inte ens fötterna fick lite av den viktiga D-vitaminen som solen bidrar med.
 
Givet är att folk klär sig som de vill, även på en badstrand en varm sommardag. Om det nu inte är så att religionen påtvingar dem detta eller att de lättklädda männen tvingar dem att avstå sol och bad. Om så är fallet borde även vänstern börja fundera på om en religion som denna ska tas emot med öppna armar eller ifrågasättas. 
 
Jag är tämligen säker på att både modern och den äldsta dottern ville kasta av sig både slöja, skor, heltäckande dräkt och förenas med andra i det svalkande vattnet, likt de yngsta barnen och fadern gjorde.
 

9 thoughts on “Vissa får inte svalka sig, eller…?

 1. Undrar vad damen med kläderna tänker när hon ser en snygg tjej
  svalkar av sig?

  Undrar även om dom unga Svenska tjejer som är för massinvandring
  tänker på att det är dessa klädshok som väntar dem ifall Mussarna
  tar över, troligen inte.För tänka är inte vänsterns största tillgång!

  19
 2. Vad hindrar dom att hoppa i med kläderna på, eller är de oxå förbjudna att bada i samma vatten som andra?

  17
 3. Apropå värme och svalka.
  Vi har nu alldeles för många ”sveda, värk och brännkärringar” i statsledningen.
  Naturligtvis blir då högsommarvärmen till extremvärme i deras värld.
  Detta fenomen,vet all gifta gubbar, uppstår i en ålder mellan 45-55. Det är alltid krisläge när solen skiner och kärringarna får brus.
  Begrunda detta när ni hör de extremt överdrivna ”klimatrapporteringarna” från de kvinnliga ”experterna”.

  24
  2
 4. Muslimkärringar är så djävla fula, så jag förstår att gubbarna skäms för dem. Föreslår istället att heltäckande burka, blir lag.
  Gärna varmfodrad!

  40
  4

Kommentera