Invandringen är totalt hänsynslös

VALET 2022. ”Min son har blivit rånad tre gånger. Två gånger av somalier och en gång av araber. Han är märkt för livet. Han vågar inte gå ut själv. Denna invandring är totalt hänsynslös mot det svenska folket. De har förrått vårt land. Jag känner avsky för regeringen!”

Stenvändaren Magdalena Andersson (S)
Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Invandringen är totalt hänsynslös

 1. Jag förstår ändå inte varför folk klagar förutom ni som skriver. 83% av befolkningen vill ju ha denna utveckling där vi svenskar med västerländsk bakgrund ska bli en minoritet i vårt eget land. Jag röstade för visso sverigevänligt i förra valet år 2018. Jag ser ju ett land som är på väg åt käpprätt åt skogen. Skottlossningar, explosioner, bilbränder, bomber som sprängs vid ingångar till fler familjshus. Rättsväsendet är ju all time high. En del av våra nya invånare skapar ju väldigt många arbetstillfällen för poliser, advokater och inom Kriminalvården. Vissa ser jag anser att en röst på Afs anses vara en bortkastad röst. Vad jag minns tog 20 år innan SD kom in i riksdagen. SD behövs inom politiken men jag upplever att SD håller bli ett parti som alla andra. Därför behövs Afs, Medborglig samling och andra sverigevänliga partier. Afs vill ompröva alla uppehållstillstånd från år 2000. Det rör sig om en miljon migeanter. Om fler återvänder hem så skull Sveriges ekonomi bli väldigt stark redan efter ett år. SD står ju för öppen svenskhet numera. Vad vi behöver är ett parti som tänker svenskarna först, svenskarna först

 2. Sossarnas retorik är otroligt löjlig, man spelar oroad över grov brottslighet
  i Sverige, och under tiden dom spelar oroade inporterar deras regering
  150-200 tusen nya människor hit i år, om många är brottsbenägna så går
  inte deras resonemang ihop!

  14
 3. Vänstern har gett invandrare argumenten att ”vi i väst har byggt upp vår rikedom på u-ländernas bekostnad, det är helt rätt att stjäla tillbaka det som går”.
  En lite dummare hjärna som inte kan tänka annat än i våld och övergrepp kommer se det som ett grönt ljus till att stjäla och misshandla ursprungssvensken!

  14
 4. Mannen i filmen är 60-talist, säger han, – dvs är född och uppväxt då Sverige fortfarande var ett normalt och säkert land, utan ”berikning” av multi-kriminell mångkultur.
  Läs Affes Statistik-blogg som visar att utrikesfödda män mellan 15-44 år har ökat explositionsartat, – i Sverige 1960 var 59 % inom åldersgruppen födda i Norden, och endast 1% var födda i Mellanöstern/Östasien, Afrika, eller Latinamerika. 2021 är det totalt omvänt, i Norden födda har nu sjunkit till 3,2%, medans de som är födda i Mellanöstern/Östasien, Afrika, eller Latinamerika, har ökat till 67%.

  Affes statistik över utrikesfödda män visar tretton länder i fallande skala, och i en animation kan man följa hur de byter plats över tid. 1960 är det de tre nordiska länderna Finland, Danmark och Norge som dominerar och toppar listan, de finns ännu kvar på den övre halvan fram till 1990/91, för att helt hamna utanför den och försvinna 2013, året då det istället är Irak som intar första platsen. Och 2021 är det Syrien som toppar listan.
  https://affes.wordpress.com/

  25
 5. (S) i ett nötskal ”MAKTEN ÄR ALLT, FOLKET ÄR INGET”!!!

  DU FÅR LEVA SOM DU RÖSTAR!

  39
  1
 6. Jag bor i ett område fullt med svensk medelklass där många belånat sig högt för att fly från mångkulturen.

  Ironiskt nog fortsätter de att rösta på sjuklövern trots att de vet hur politiken ser ut i praktiken. Ett nyinflyttat par från Rågsved satt ute på gården med prideflaggan på väskan som hängde på barnvagnen medans deras äldsta pojke med hippt könsneutralt namn och långt hår lekte vid gungorna. De är typiska Miljöpartister men dock rätt trevliga.

  Vi satt och pratade och de berättade att de saknar de härliga grönområdena som finns i förorten och att all trafik inne i stan är så jobbig. Samt hur trevligt det var att alla pratade med varandra i förorten. Jag frågade rakt ut varför de flyttade hit då till detta tråkiga monokulturella område.

  Jag såg att det blev väldigt obekväma. Hen-mannen skyllde på närheten till sitt jobb och försökte byta ämne men jag sade rakt ut till de att innerst inne vet alla, inklusive dem själva, anledningen till att de flyttade till Södermalm.
  De behövde plötsligt gå upp och nu ger de mig mördarblickar när jag ser dem och hälsar inte ens.

  Senast igår lade kvinnan upp en film från Grön Ungdom på Facebook. De säger att sent skall syndaren vakna, men jag börjar starkt betvliva detta.

  60
  • Bästa Hanna Wiesel !

   Jönsson berömmer Dig!
   Du har gjort vad Du bör göra och jag uppmanar Er andra att följa Hannas exempel.

   Hälsningar
   Jönsson.

   19
 7. Och inte kan dom nämna något om SD utan att rapa upp ordet Rasist,
  men sin egen Smutsiga byk under andra V.K vägrar dom att komentera.
  Men att sno SD s politik och lotsas att det är deras egen det går bra.

  Sen är dom väldigt tysta om att massinvandringen slår nya rekord varje dag.

  81
 8. ”Vi bygger landet” Och vad ska det land som ni bygger heta Magda??
  Nya Arabien? Hur många från Pride kommer att få ingå i er nya regering??

  Det går inte att fly från frågorna längre Magda?????????????

  84
  1
 9. Ja riksdagen förråder svenskarna!
  Oförlåtligt och hatiskt mot ursprungssvensken och arvet vi tagit över från de som i århundraden byggt upp nationen Sverige!

  93
 10. Regering, myndigheter, främst då invandrarverket, måste åtalas och dömas för alla sina fruktansvärda brott mot Sverige och oss svenskar!
  Dom är våra bittra fiender och skall bekämpas med alla tillgängliga lagliga medel.

  114
 11. Regeringen och väljarna tror de löser problemen genom att prata i värdegrundsfloskler medan man är fullt upptagna med prideparader och genus frågor. Dags för ny regering, som förhoppningsvis börjar med att dra upp Sverige till ytan. Tyvärr finns inga garantier och det kan även ta tid att reda upp i rötan.

  93
  • Det enda parti som klart och tydligt vill satsa på ”återvandring” är AFS (Alternativ för Sverige). Övriga partier (inklusive SD – tyvärr) praktiserar babbel -babbel-babbel… Jag vill dessutom att utländska kriminella skall dömas till utvisning och om svenskt medborgarskap finns så ska det upphävs. Svenska fängelser för svenska kriminella…

   72
   1
   • Vad gör AfS utom babbel-babbel-babbel? Jag har inte sett något. Jag såg Jeff Ahl säga att AfS kompromissar inte, det blir svårt att åstadkomma något så länge AfS har 49,7 procent kvar till egen majoritet.

    37
    28
   • Just det, inga bortkastade röster. De som skall kastas ut ur Riksdagen är Miljöpartiet.
    För övriga rösta rätt varken rött eller grönt.

    55
    5
   • Visst Pettersson AFS har låga siffror, än så länge, De som vill ha förändring ska tänka igenom noga hur de ska rösta. Å andra sidan de flesta som skjuter/knivhugger gör det mot sina ”egna” – OK då, låt dem utrota varandra så blir det kanske OK sedan?????

    31
    2
 12. Vore det enbart i Göteborg m. omnejd kunde det troligen åtgärdas.
  Nu är det ju så att även småorter ute i ”de stora skogarna” har fyllts upp med niggrar och beduiner. Dessa livnär sig ju förutom deras månatliga bidrag,på olika kriminella inkomster. Inte en dag utan att det framkommer skjutningar och rån från norr till söder…
  Tänker ofta på de föräldrar som har döttrar som växer upp i ”nya Abzurdien”.
  Måste vara en hemsk känsla när dessa börjar gå ut för att roa sig,i dagens f.d. Sverige !

  92
 13. Mållgan har vänt sig på sofflocket, Steffe och Maggan har vänt kappan efter vinden och vänt sig med den ena floskeln efter den andra. Och allt är någon annans fel

  92
  3
   • De har inte kunnat enas om direktivet till utredningen om det ännu. Men vinner de valet blir det åka av, i samma tempo som tidigare dvs.

    33
    2
 14. Om jag kunde skulle jag gråta då jag hör denna pappa, varför våra politiker ej reagerar är för mig helt naturligt, de lever ej i vår värld.
  DESSUTOM SKITER DE FLESTA AV DEM HUR DET GÅR, BARA DERAS KONTON FYLLS.
  Ska vi inte ätas upp av de som ej hör hit må vi slänga ut de som inte vill bli som oss.

  Trodde aldrig en som Yygeman skulle tala klarspråk, och när han så gör får han mothugg och pudlar.
  Klart som korvspat är det övervägande ej svensk talande blir det oändligt svårare att lära vårt språk.

  81
  • Den intervjuade mannen säger klart och tydligt sanningar. Har PK-folket som de tre aporna händerna för öron, öga, mun så de varken hör, ser eller vågar öppna mun?
   Apor är inte särskilt begåvade bortsett från att förse sig själva med flockbeteende.
   PK-folket är som aporna vilka saknar konsekventänk.

   44
   2
   • Inte så konstigt dom är ju släkt, lite mer med Sossar och Centerpartiet!

    26
    1

Kommentera