Elsa Widding: Dåraktig miljöpolitik hotar nu vattenkraften

VALET 2022. Elsa Widding är en välmeriterad civilingenjör från Chalmers Tekniska Högskola med tidigare ledande befattningar i stora skandinaviska energiföretag såsom Vattenfall, Statkraft och Fortum. Sverigedemokraterna har utsett Elsa Widding till särskild utredare för att analysera vilka politiska insatser som är mest effektiva för att skapa ett långsiktigt, konkurrenskraftigt och tillförlitligt system för energiförsörjning. Elsa ska även belysa hur den förda politiken med ökat inslag av väderberoende produktion och därmed ökat behov av utbyggda elnät slår, likväl som alternativet till detta. Elsa Widding kandiderar i riksdagsvalet 2022 för Sverigedemokraterna.

Elsa Widding Bild: Klimatupplysningen

Sverigedemokraternas riksdagskandidat Elsa Widding intervjuas om hur miljöpolitiken nu riskerar att förvärra den svenska elkrisen.

Energipanelen: Elräkningar kan öka med 50 000 | Elsa Widding | ”Fakta biter inte på de troende”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Elsa Widding: Dåraktig miljöpolitik hotar nu vattenkraften

 1. Varför får inte Elsa Widding med sina omfattande kunskaper komma till tals i Public Service? Widding som dessutom fått utmärkelse för sin höga integritet. Modig är hon ju också, t.ex. när hon som expert i Regeringskansliet försökte stoppa Maud Olofsson och Vattenfall från att köpa energiföretaget Nuon, en affär som slutade med att staten förlorade många miljarder. Statsfinansierade SVT däremot, har anklagat henne för att vara både oseriös och klandervärd. ”SVT förföljer enskilda medborgare istället för att bidra till en öppen debatt i en av våra viktigaste frågeställningar, svarade Elsa Widding.
  ”SVT Aktuellt anmäls för grov kränkning…”:
  https://petterssonsblogg.se/2021/10/31/svt-aktuellt-anmals-for-grov-krankning-och-osaklighet-i-klimatinslag-elsa-widding-del-51/

  Staten behöver driva in ett aldrig sinande behov av skatter, därför skrämmer regering och myndigheter befolkningen med klimatkatastrof, ett exempel är koldioxidskatten på bränslen som uppgick till 20,4 miljarder för två år sedan. Genom att skrämma med klimatkatastrof så ifrågasätts inte dessa skatter och regeringen kan driva fram nya skatteuttag. Allt legitimeras genom Public Service, finansierad av staten, där SR/SVT har i uppdrag att sända skrämselpropagandan, men att göra det oemotsagd, utan att riskera bemötande från någon som Elsa Widding.

 2. Blir det bättre när folk köper vedkaminer och eldar i när elen är dyr? Riktigt bakslag för regeringen som vi hoppas fd regeringen om någon månad.

  27
 3. Socialister är per definition idioter. Inte nog med att de lade ner våra kärnkraftverk. Nu vill de också stänga ner vattenkraften för att verkligen ta livet av det svenska samhället så de kan få sin chans att upprätta en socialistisk diktatur och börja om på nytt utan en massa svensk kultur och historia som ligger i vägen för Partiets drömmar.

  28
  • Det var det mest förståndiga jag har hört. Äntligen människor som förstår hur sossarna har sålt ut Sveriges energi för att kunna behålla makten. Miljöpartiet ska vi inte ens tala om. De begriper överhuvudtaget inget om miljöpolitik

Kommentera