En skottskadad i Ockelbo

BROTTSLIGHET. En okänd gärningsperson har i centrala Ockelbo, Gästrikland, skjutit en man i 30-årsåldern, skriver polisen på sin hemsida.

Den skottskadade mannen är förd med ambulans till sjukhus. Initialt bedöms inte skadorna som livshotande.

Flera patruller är i området och letar efter gärningsmannen. Även polisens helikopter hjälper till i sökandet.

En förundersökning gällande mordförsök är inledd. Brottsplatsen är avspärrad och man kommer att genomföra en teknisk undersökning.

Uppdatering 18:45

Målsäganden, en man född -90 har i samband med att han lämnar en Pizzeria blivit skjuten. Brottsplatsen är fortsatt avspärrad och man kommer under morgondagen att genomföra en teknisk undersökning. Förhör har hållit med flera vittnen till händelsen, vad som framkommit under förhören kan av utredningstekniska skäl inte lämnas ut. Ingen person är i nuläget frihetsberövad med anledning av skjutningen.

Målsägaren har opererats och han är inte livshotande skadad.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “En skottskadad i Ockelbo

 1. Ja herregud, Ockelbo av alla ställen, men stort grattis till pk-sekten för nu har ni fört landet till avgrunden kant. Nu vågar inte heller kronprinsessan Victoria med familj längre besöka prins Daniels hemort med rädsla för gatuvåldet.

  31
  1
  • Det hade varit intressant vad Prins Daniel tycker om det nya Sverige. Ockelbo är ju hans hemtrakter. När Estelle tar över efter sin mamma så har folk sedan länge slutat bry sig när det gäller skottlossningar. Det kommer vara så “normalt” att folk med icke västerländsk bakgrund drar vapen för lilla minsta.

 2. Mångkulturen breder ut sig i allt större ringar…
  Tänka sig lilla Ockelbo i Gästriklands skogar,har nu även berikats av slöddret !
  Grönköping nästa ?

  42
  2
 3. Det är sällsynt att bli skjuten enligt regeringspartiet. Men det expanderar. Nu även till Ockelbo.

  Ingen kommun ska gå fri. Eller hur Morgan? Så snart har alla någon som är skjuten i närområdet. Tänker du tillsätta en utredning som visar att jag i princip har fel?

  40
  2
  • Jag undrar vilka det är som oftast gör tummen ner när det rör ministrar, Sitter tumviftarna på Sveavägen 68? Inhyrda inför valet?

   13

Kommentera