Barnfamiljer får tillfälligt tilläggsbidrag

VALET 2022. Barnfamiljer som har bostadsbidrag under perioden juli–december 2022 får ett tillfälligt tilläggsbidrag. Du behöver inte ansöka om tilläggsbidraget. Det kommer automatiskt och betalas ut tillsammans med ditt vanliga bostadsbidrag.

Tilläggsbidraget blir 25 % av det belopp du brukar få i bostadsbidrag varje månad. Du kan som mest få 1 325 kronor i tilläggsbidrag varje månad. Du behöver inte betala skatt på pengarna du får.

Försäkringskassan

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Barnfamiljer får tillfälligt tilläggsbidrag

  1. Måste vara kriminellt att ta av skattemedel för att gynna det egna partiet i kommande val.

    24
  2. Men dom flesta av dem som nu får tillägsbidrag har ingen egen försörjning?

    Tidigare i år gjorde man stort nummer av den tusenlapp som Pensionärerna
    skulle få i Augusti, den tusenlappen har inflationen ätit upp innan första
    utbetalningen? Helt plötsligt lät Sossar och kommunister Nostalgiska över
    att dom som jobbat hela livet skulle få mer betalt,? Dom av pensionärerna som
    får denna tusenlapp, dom kan glömma att det blir en förstärkning av ekonomin

    31
  3. Kortfattat ur två artiklar av f.d socialsekreteraren Birgitta Sparf, om ”det pågående vansinnet”, som hon beskriver det.

    ”De socialdemokratiska trygghetssystemen har perverterats så till den milda grad att man kan flytta hit från Mellanöstern och Afrika och från dag ett åtnjuta samtliga våra barn- och familjerelaterade förmåner. Utöver bidrag till den egna försörjningen. Detta betyder att man kan börja alstra nya barn redan på flyktingboendet. För att sedan, efter att man fått sitt uppehållstillstånd, fortsätta med denna lukrativa verksamhet.”
    https://detgodasamhallet.com/2022/06/01/birgitta-sparf-om-orsak-och-verkan/

    ”Försäkringskassan fattar beslut om föräldrapenning, underhållsstöd och barnbidrag, för att bara nämna några av alla deras ersättningar, utifrån folkbokförings- och därmed familjeuppgifter. Sedan rullar utbetalningarna bara på till uppgivet bankkonto med förnyad ansökan en gång om året, på samma lösa boliner.”
    https://detgodasamhallet.com/2021/11/28/birgitta-sparf-nagot-om-det-pagaende-vansinnet/

    29
    • Fyyy f-n för dessa korrupta o maktkåta partiboksmarinerade sossar
      Minhund är mkt klokare

  4. Varför kommer jag osökt in att tänka på mångbarnsfamiljer med 8 barn eller mer och som kommer ifrån … Afrikas Horn ?

    49
  5. Barnfamiljer som har ”bostadsbidrag” ska nu då få ett ”tilläggsbidrag”, om man sedan lägger till ”barnbidraget” så borde ju dom flesta inse att det är något fel i Sverige.
    Varför ska det krävas en mängd av bidrag för att vanligt folk ska klara av sin vardag, varför inte sänka skatten så att alla kan klara sitt uppehälle med den egna lönen?
    Rörande barnbidraget så har jag aldrig fattat varför detta per automatik betalas ut till alla som har barn!?
    Jag menar varför är inte barnbidraget inkomstbaserat, varför betalar staten ut bidrag till folk som tjänar 100 000 kronor i månaden, dom behöver ju givetvis inte detta ”bidrag”!?

    63
    • Om deras (S) siffror dyker ytterligare 5 procent , så kommer sossarna att lägga en tusenlapp eller två i utskicken av valsedlar . Obs bara till dem med svårstavade namn och i utanförskapsområden .

      34
      1
      • Sanningen är ju att Socialdemokraternas största väljargrupper nu är bidragstagare och invandrare ( vilket av någon oförklarlig inte bokförs som en och samma väljargrupp!? ), så att som S kalla sig för ett ”arbetarparti” är nu helt fel.
        Enligt valanalytiker så skulle S bara få cirka 6-7% av rösterna om bara etniska svenska pensionärer och arbetare skulle besöka landets valurnor nu i höst!

        36
    • Finns det ingen hejd på fläskbitarna. Eftersom sossarna inte har någpn skam i kroppen kan man väl lika gärna dela ut ett antal tusen om man röstar på ”rätt” parti

      28

Kommentera