Bajram Baruti döms till livstid för att ha mördat och styckat kvinna

BROTTSLIGHET. Skaraborgs tingsrätt, målnummer B 4300-21, dömde idag 42-årige Bajram Baruti för mord efter att ha dödat och styckat sin före detta flickvän, Nancy Fayad, i sin bostad i november förra året.

Bajram Baruti och Nancy Fayad

Baruti och kvinnan träffades när han vårdades på rättspsykiatriska avdelningen på samma ort där kvinnan arbetade.

De inledde en kort relation, men förhållandet var avslutat när han bad henne komma förbi på ett kort besök.

Baruti vårdades då inom öppenvården och hade en utslussningslägenhet i Falköping. När hon kom dit attackerade han henne med kniv.

En stor rättspsykiatrisk undersökning har visat att mannen tidigare fejkat sitt hälsotillstånd för att slippa fängelse. Med den informationen dömer Skaraborgs tingsrätt honom i stället till livstids fängelse.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Bajram Baruti döms till livstid för att ha mördat och styckat kvinna

 1. Många kvinnor måste ändra sina kriterier avseende val av man. Det är inte vem som kissar längst. Inte heller tribaltatueringar eller tillgång till kokain. BMW går fetbort. Likaså extremt fitness beroende. Och om den kvinnans tilltänkte partner talar dålig svenska och ligger med rumpan i vädret flera gånger om dagen.
  En svensk skattebetalare med vänligt sinne förordas.

  12
 2. Om det vore lite ryggrad i politikerna så åkte fanskapet ut ur landet i ilfart men
  dom politiker vi har i dag är totalt odugliga,ändra på det vid valet,rösta icke rött.
  Ygge Mogge Bimbon Den sminkade Magda,vilket skräckkabinett fy fan.

  20
  2
 3. Har han blivit tilldelad svenskt medborgarskap bör han fråntas det och utvisas på livstid. Sverige ska utvisa brottslingar när det är möjligt inte importera och behålla dem i Sverige. Ibland kan man tro att Sverigefientliga grupper nästlat sig in i regeringen och myndigheter för att medvetet se till att Sverige har fullt upp med brottslingar. Hoppas Svenska väljare röstar mer vuxet kommande val så finns bra chans att ändra utvecklingen till det bättre. För Sveriges skull.

  30
 4. Bra med livstid för muslimen. Synd att det ska ske i Sverige. Ett sådant kräk är inte värd den kostnad som han åsamkar riktiga svenskar.

  38

Kommentera