“Ungrare vill inte bli en blandras”

RASER. Ungerns premiärminister Viktor Orbán har väckt starka reaktioner efter ett uttalande om att “blanda” europeiska och icke-europeiska raser, skriver The Guardian.

– Vi ungrare är inte en blandras och vi vill inte bli en blandras, säger Orbán.

Orbán lade sedan till att länder där européer och icke-européer blandas “inte längre är nationer”.

Katalin Cseh, oppositionspolitiker från partiet Momentum, är en av alla som reagerat kraftigt.

Orbáns uttalanden återkallar en tid som jag tror att vi alla vill glömma. Det här visar regimens sanna färger, säger Cseh.

Orbán fällde yttrandena i samband med ett tal i Rumänien. Talet hölls i apokalyptisk ton och Orbán förutspådde västs förfall. Han kritiserade också det militära stödet till Ukraina från länder i väst, skriver The Guardian.

-Pettersson säger att Orbán delvis har rätt men han har tydligen inget emot att bli en blandras av ryssar från långt från Europa eftersom han kritiserar det militära stödet till Ukraina…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on ““Ungrare vill inte bli en blandras”

 1. Lite otäck , den där Organ.
  Säger det alla tycker , och gör det alla tycker är bra .
  Jävligt läskigt .

  13
  6
 2. Ungrare är redan ett blandat folk från central Asien uppblandat med olika turkiska folk och slarver.

  10
  10
 3. Hörde att Orban förespråkade en förhandlingsfred med Putte. Det var ju givmilt av honom att vara villig att ge bort ukrainskt territorium till Putte för fred. Mitt förslag är att Ungern då kompenserar Ukraina för Puttes illegala krig genom att ge Ukraina motsvarande landyta från Ungern. Det är ju inte mer än rättvist om man förespråkar sådant förslag – det är ju bara land vi pratar om.

  8
  7
 4. “Orbáns uttalanden återkallar en tid som jag tror att vi alla vill glömma.”

  Och så hade vi 1930-talets Tyskland här igen. Om inte den Engels hade försörjt drönaren med familjens pengar. Om inte den serbiske separatisten hade mördat ärkehertigeparet. Om inte Frankrike försökt kuva ärkefienden i Versaillesfreden. Så kanske inte vänsterextrema kämpat om makten i 1930-talets Tyskland och då hade aldrig den österrikiske korpralen fått sin publik och då hade inte heller Frankfurtskolan fått uppehälle i New York och då hade heller inte dessa samhällsomstörtande åsikter kunnat uttalas offentligt.

  Vänsterextrema politiker hade inte fått gehör för sina extrema åsikter och politiken hade inte varit människofientlig. Det finns en avgrund mellan den bild som propagandisterna prackar på oss och vad som vår egen biologi säger oss. Det är därför som så många i västvärlden är olyckliga då vår instinkt säger en sak och de vänsterblivna normerna en annan. Det finns snart sagt ingen reklam som inte bryter mot gamla beprövade sanningar och anledningen till det är inte att sälja produkter. Tvärtom är det så att genom denna propagandistiska reklam säljer man mindre. P & G lär ha förlorat miljarder på Gillette famösa Super Bowl-reklam.

  Det intressanta är att de så kallade minoriteterna får ha sin biologiska särart i fred medan majoriteten förväntas ge upp sin. Om jämlikhet hade rått på detta område hade vi inte haft minoriteter.

  14
  7
  • “Det intressanta är att de så kallade minoriteterna får ha sin biologiska särart i fred medan majoriteten förväntas ge upp sin.”
   Tänkt samma tanke.

   19
  • Sverige är ju ett lyckat experiment, se andra och tredje generationens invandrare som har fått en bättre förmåga att aggressivt framföra sina åsikter. Konsekvenstänket har försvunnit hos i stort alla av olika raser och blandningar. Apkoppor frodas som aldrig förr och Hbtq rörelsen är stark.
   Kan det bli bättre?

   21
 5. Jag vill inte att mina barnbarn skall vara halvnegrer. Deras IQ skall öka och inte minska för varje generation.

  All forskning pekar på att negrer har en extremt låg IQ och med handen på hjärtat så syns det på sättet de lever på.

  Ta ett exempel:

  Det finns i USA många svarta och vita områden.

  I alla vita områden kan en svart gå ostört utan att bli antastad. Men i ett svart område kan ingen vit röra sig. Detta säger en hel del om vad som försiggår i en negerskalle.

  71
 6. Att inte vilja göra hela länder till en “blandras” var ju inget som nödvändigtvis associerades med nazisterna här hemma ända till så sent som kanske 70/80-talet, även om just ordet “rashygien” räknades som ett nazistiskt begrepp.
  När man som vänstern anklagar de som inte vill göra sitt land till “blandras” för att vara nazister och samma vänster sedan ser mellan fingrarna när det gäller antisemitismen, det är inget annat än hyckleri.

  36
  • Ungern har rätt att tycka och handla som de vill. Igen ses en opposition dra upp adolfs fasor och någon association med färglådan.
   Det som är märkligt är att deras val av politik angrips, varför är endast ett alternativ möjligt? Om endast en väg i invandringsfrågan är ok så är det inget fritt val, det är ett tvång att ta emot folk från världens alla hörn!
   Vem utdelar det tvånget? Vem har lagt upp det tvånget som en lag? När förhandlades det tvånget fram? Vilka vägar fanns och finns att gå i global folkvandring?

   Orban ser på Sveriges enorma problem med invandring och vill inte utsätta ungern för det. Varför ska det vara så hemskt?
   Varför ska oppositionen jämföra det med adolfs fasor? Vem har bestämt att en nation med en folkgrupp eller folkslag är samma sak som adolfs vansinne?

   Jag tycker det är mycket otäckt att tvånget till endast en väg är rätt!
   Om orban förtrycker sitt folk är det självklart fel. Sätter han människor i fängelse bara för att han inte gillar dem är det också fel.
   Mår ungerns folk bra av sin demokratiskt valda ledare måste omvärlden respektera det, annat är odemokratiskt!

   Jag kan inget om orban eller ungern, kanske är han en galen diktator.
   Adolfs fasor kan inte vara motivet att utplåna alla homogena folkslag. En homogen folkgrupp är inte grund för nazism.
   Det måste få ett stopp på utrotandet av väl fungerande europeiska nationer!

   59
   1
 7. Kriget står mellan nationalism och globalism i västvärlden.
  Varken Ungern eller Ryssland faller in i ledet och därav blir det repressalier från västvärlden.
  BRICS kommer att sänka både dollarn och västs ekonomi.
  Tack vare kommunismen och kultur marxismens intrång i den västerländska kulturen så har vi fått fri invandring, HBTQ mm.
  Yuri Bezmenov’s varnade för det här redan på 80-talet.
  Våran framtid ser ordagrant mörk ut.
  🙏

  69
  8
  • Önskedrömmar, både Brasilien och Indien går idag mot väst och kommer snart att dumpa Ryssland helt och hållet till förmån för väst och vår teknik.

   9
   5
  • Så länge nationalisterna håller sig inom sin egen nation är det nationalism! Vissa nationalister vill dock att grannländerna ska ge upp sin nationalism och få den ersatt med en utländsk diktatur. Kolonialism.

Kommentera