Mordet på Maher

INSÄNDARE. I fredags morse så sköts en 19 – åring ihjäl i stadsdelen Heleneholm i Malmö på en plats som tidigare var känd för omfattande narkotikahandel.

Eftersom man i vanlig ordning kunde misstänka att offret var av utländsk härkomst så begav jag mig faktiskt ner till den aktuella brottsplatsen som ligger mitt i ett höghusområde nära en basketbollplan för att se om så var fallet.

Mycket riktigt så var där ljus och blommor utlagda och två foton av den skjutne 19 – åringen hängde på staketet. Förutom detta så var offrets förnamn utlagt med stearinljus.

Av både fotona och förnamnet Maher så kunde jag konstatera att 19 – åringen antagligen härstammade från något MENA – land så mina antaganden att det återigen var fråga om en mångkulturell dödsskjutning stämde. F ö så är det väl inte helt fel att gissa på att gärningsmännen har ungefär samma bakgrund.

I sydsvenskan kan man läsa att 19 – åringen som sköts hade kopplingar till narkotika och han hade tidigare två domar på sig och var misstänkt för att ha langat runt Möllevången.

För vilken gång i ordningen som en mångkulturell dödsskjutning äger rum i Malmö har jag för länge sedan glömt. Dock kommer jag ihåg en söndag kväll för ca 5 – 6 år sedan när jag promenerade med hunden här i gatan så hörde jag skottsalvan från andra sidan järnvägen där Hermodsdal ligger. I den skjutningen dödades också en s k mångkulturell tillgång. Hermodsdal och Heleneholm bebos i huvudsak av s k nysvenskar sedan flera år tillbaka.

I sydsvenskan finns en bild från brottsplatsen i Heleneholm  men den är naturligtvis med avsikt tagen så att man inte kan utläsa något förnamn med hjälp av dom utlagda ljusen.

Sydsvenskan döljer naturligtvis sin vana trogen allt som kan avslöja den obekväma sanningen om den grova mångkulturella brottsligheten.

Med andra ord, med dom senaste dagarnas skjutningarna så är den mångkulturella ordningen  återställd i Malmö om det nu var någon som trodde något annat.

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

8 thoughts on “Mordet på Maher

 1. Tack Sandor . Finns ingen ursäkt för narkotikahantering . På korgbollsplanen i Malmö har exempel statuerats . Tyvärr så är det väl så att någon decimering av klientelet inte infinner sig . Rekryteringen fortgår oavbrutet .
  Mvh Sjöström

 2. Jag är inte särskilt sentimental över detta. Knarklangare ska bort från gatorna fortare än kvickt. Om de självsanerar och skjuter välriktade skott är det det bästa för det svenska samhället. En polisutryckning är antagligen glasspengar jämfört med vad denne muslim skulle kostat samhället framöver. Kan låta hårt detta, men jag är så innerligt trött på att betala skatt, och hamna i diverse köer på grund av bidragsturister. Om någon kriminell musse läser, så uppmanar jag er att försvinna från mitt land och inte lägga era smutsiga händer på den välfärd jag jobbar ihop.

  64
 3. Mp uppdaterar att de ska göra kaos-skjutningar med elleveranserna i Sverige.

  45
 4. Din extrema censur är bekymmersam Pettersson! Det är snart sagt ingen mening att skriva på Din blogg längre eftersom mina inlägg försvinner det ena efter det andra -eller ändras till något som jag aldrig har skrivit.
  Du agerar exakt som SVT och övrig svensk socialistisk skräpmedia agerar! Minsta motstånd möts av största censur! Inte argument!
  Men jag förstår Dig, det är svårt att argumentera mot sanningen när man lever på lögnen och fantasier!

  PS. Jag noterar också att det figurerar en falsk skribent här, som använder sig av mitt namn, Janne. Han skrev bl.a. en massa inlägg under “Garantipensionen”

  55
  21
  • Det förekommer ingen extrem censur. Tvärtom du har fått ljuga och vara otrevlig tillräckligt.

   Kan du inte hålla dig till de enkla regler som finns så kommer inte jag att sakna dig.

   36
   41

Kommentera