Paludan har kostat miljoner för polisen

ISLAM. Den islamkritiske politikern Rasmus Paludan har gjort sig känd genom sina koranbränningar runt om i Sverige, rapporterar Sveriges Radio.

Rasmus Paludan

Vid flera tillfällen har våldsamheter uppstått i protest mot Paludan och tolv personer har hittilld dömts, samtliga med muslimsk invandrarbakgrund, efter de koranupplopp som skedde under påskhelgen.

Under 2022 har Paludans sammankomster kostat polisen många miljoner kronor. “Det är mycket pengar”, säger polischefen Mats Bergström i inslaget.

-Pettersson säger att Mats Bergström och Sveriges Radio har fel. Det är inte Rasmus Paludans koranbränningar som kostar. Det är kaosfolkets stenkastning, bilbränder och upplopp som kostar.

Liksom invandrargängens skjutningar som kostar många miljoner i vårdkostnader och utredningar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Paludan har kostat miljoner för polisen

 1. Tack Rasmus för Din insats att väcka det ”sovande” folket från Islamism. Må Reinfeldt och zåzzarna brinna i helvetet med islamistvurmarna

 2. Vad gör han i Sverige egentligen? Vad har han här att göra?
  Det är väl inte så att han fiskar röster åt SD?

  26
  • Rasmus har gjort något väldigt viktigt i Sverige, nämligen att visa att yttrandefriheten i Sverige inte fungerar. Våldet har tagit överhanden och det beror på att många muslimer inte respekterar vår yttrandefrihet. Dom vill inte integreras.
   Att det ens ska behövas polisskydd för att säga vad man tycker om en religion.
   Wilks levde sitt liv med beskydd 24/7, då han annars hade varit en minne blott efter att han publicerade sitt konstverk.
   Tack Rasmus och Wilks(RIP) för ert stora mod!

   27
   1
 3. Dessa kostnader borde inte existera.

  Om vi hade haft en vettig asyl och migrationspolitik sen många år tillbaka, hade förmodligen inte Paludan satt sin fot i Sverige….. Det är den nakna sanningen.

  32
  • Jag har frågat MIG och AF om en utredning, utvärdering. Hur många? Hur många klarade gymnasiet? Vad räknas som genomgånget, godkända betyg, närvaro. Hur många har jobb, vilken sorts jobb, är några skapade jobb, bidragsjobb. Vad räknas som jobb, antal veckotimnar, självförsörjning. Är alla bidrag borttagna, är de som inte klarat kraven utvisade. Till Iran går ju bra för där är inget krig och många hazarer bor där.
   De svarade det är hemligt av sekretesskäl. Bägge myndigheterna
   Jag går vidare med frågan. Kommer lämna en förfrågan om utvärdering till samtliga partier och till GD för myndigheterna. Det vore bra om flera gjorde det.
   Be om diarienummer och gör det offentligt. Man lämnar sedan diarienumrer till journalister.
   Pettersson tex

   24
 4. Paludan berättar för muslimer att deras tro är dålig. Har han lyckats övertyga nån?

  7
  39
  • Knappast troligt, men det spelar ingen roll.
   Däremot har han uppnått ett syfte, att peka på den destruktiva kraft muslimerna lever under, OCH fått fler av oss norderopeér att se detta.

   31
   1
 5. Tack för korta och koncisa inlägg . Skarpa och välformulerade . Mer behövs inte , hoppas “konstapeln” inser vad han säger och hur kan uppfattas av tänkande medborgare .
  Mvh Sjöström

  60
 6. Men man kan ju vända på det. Såzzarnas import av islamismen har kostat oss tusentals miljarder. Förutom allt mänskligt lidande.
  Och glöm inte bort Göteborgs-kravallerna. Inte bara en gång, utan vid minst två tillfällen. Det var vänstern, AFA och importerade “proffs” från PLO som kastade sten mot polisen. Det blev nog minst lika dyrt. I Linköping, Norrköping och Örebro var inte ens Paludan närvarande, utan det var ungefär samma drägg som i Göteborg + en massa lokala kravmaskiner.
  Ska man försöka skuldbelägga Paludan kan man ju lika gärna ge Löfvén och Reinfeldt skulden. För det var ju dom som tog hit de kostsamma stenkastarna.

  82
  • Förlåt en obildad men jag trodde det var muslimerna som stod för utgifterna.
   Såvitt jag vet har Paludan köpt och betalt böckerna ur egen kassa .

   24
 7. Mats Bergström Använder skam och skuld för att tysta islamkritiker.
  Förhoppningsvis genomskådar 10-15% av befolkningen det fega och lömska tricket.
  Vi kan ju hjälpa dem…

  83
  1
 8. Det är inte Palunda som orsakar kostnaderna utan de “Odemokratiska invasiva arterna” rubriksättningen borde och skall vara rätt !

  92
  2
  • Jag skyller på ledningen.intw polismännen. Deras direktiv med saft och bullar tror jag inte stöds av kåren
   Jag tycker att ledningen slängde poliserna åt hyenorna. En chef yttrade sig. Mycket ynkligt uttalande.

   10
 9. OOppss! Ja! Det brukar ju vara vanligt att skylla på allt alla andra. Är väl inte hans fel att de kastar sten.
  Är fan helt sjukt ju de tänker. Om Paludan hade fått genomföra sitt utan massa bråk så hade det inte kostat något.
  Men men! Skjutningar som är varje dag i landet kostar väl förstås inget. Eller kaoset som brukar vara.
  Bara lägg ner snacket nån gång

  91
  1
  • Det är inte Paludan som har kostat pengar…… utan det är importerade människor som inte respekterar yttrandefriheten i Sverige.
   De borde ha utvisat hela högen.

   82
   1

Kommentera