Nästan inga nyanlända kvinnor får jobb

INVANDRING. Mindre än en procent av kvinnorna som kom i 2016 års flyktingvåg har fått permanent uppehållstillstånd genom jobb, skriver tidningen Bulletin bakom betalvägg.

En del kvinnor har svårt att ordna jobb, men bidrag kommer ändå

-Pettersson är inte förvånad men enligt flyktingvurmarna är det säkert lönsamt ändå på något sätt. Jag tror att de kvinnor som kommer från Ukraina nu skaffar sig jobb i mycket högre utsträckning och utan hjälp. Det är helt enkelt skillnad på folk och folk…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Nästan inga nyanlända kvinnor får jobb

 1. Att nästan ingen nyanlända får jobb är en sak men propagandan vi ser då och då som säger vi måste ha fler nyanlända för att klara arbetsmarknaden kommer fortsätta oavsett…

 2. Pratade med en centerpartist inför förra valet som sa att även utlänning som lever på bidrag är bra för samhället, de är konsumenter. Jag blev väldigt förvånad över uttalandet och frågade om det inte går lika bra att ge bidrag till svenska pensionärer, så kan de också bli konsumenter. Det kunde hon inte svara på som den centerpartist hon är.

  18
 3. Dem har nog med att sköta och serva familjen. Barnen har förmånen att ha mamma hemma. Dem behöver inte oroa sig för inflation, höjda hyror och skenande energipriser, nån annan betalar. Dem har fullt upp med hemarbetet, mannen behöver inte oroa sig att kvinnan ska få konstiga idéer i kontakt med andra (kanske andra män) Och kanske lära sig Svenska. Nä det är föga troligt att förvärvsarbete hägrar..

  15
 4. I Sverige talar vi svenska och skriver svenska. Vi arbetar och betalar för mycket skatt. Vi arbetar ihop till våra pensioner. De som inte förmår eller förstår detta skall lämna vårt land.De fyller ingen funktion och behövs inte.

  48
  • Christer, vem anställer en överviktig som rör sig långsamt och är inrullad i en gardin som mumie?

   42
 5. Jag funderar på att stödrösta på Socialdemokraterna så att alla knäppgökar och bidragstagare som röstar på dem får uppleva det de så hett eftersträvar.
  Ett utkylt land med socialistisk ekonomi precis som Venezuela och Kuba .
  Tokhög brottslighet , korrupta politiker , tji välfärd , undermålig sjukhusvård och en helt sönderkörd statsapparat .
  Och högst upp i pyramiden står en vansinnig miljöpartist tillsammans med Magdaleba ,och gapskrattar .
  Varför tänker jag på Pol Pot.

  49
  3
  • Jobba? När man kan försörja sig på att föda barn. Varför är barnmorskorna utarbetade när svenska kvinnor föder färre barn och senare upp i åldern. Vi behöver inte en ny generation bidragstagare som föder en ny generaton, det ökar i kvadrat. Vad ska dom leva på?

   20

Kommentera