Moa våldtogs av etiopisk taxichaufför som slipper utvisning

BROTTSLIGHET. Moa Hagström, 24, våldtogs av taxichauffören som hjälpt henne hem. Nu har han dömts till fängelse. ”Jag bröt ihop flera gånger under rättegången. Även där misstrodde jag mig själv, för hans försvarare var otroligt duktig. Det fick mig själv att bli osäker, men samtidigt vet jag ju innerst inne vad som hände”, säger Moa, enligt Expressen, bakom betalvägg.

-Pettersson noterar att Expressen “glömmer” tala om att våldtäktsmannen och taxichauffören är Adnan Hassen Abdi, född 1989, medborgare i Etiopien.

Adnan Abdi döms för våldtäkt till 2 år och 3 månader i fängelse samt 117.000 kronor i skadestånd till Moa, samma straff i Göteborgs Tingsrätt B 3706-22 och Hovrätten för västra Sverige B 3754-22. Ingen utvisning.

Adnan Abdi, som försörjer sig som taxichaufför, har i hovrätten presenterat ett intyg från Transportstyrelsen av vilket framgår att han till följd av tingsrättens fällande dom har förlorat sin taxiförarlegitimation. Det hinder i sin yrkesutövning han därigenom har drabbats av ska beaktas vid straffmätningen, trots att brottet begicks när han tjänstgjorde som taxichaufför.

Staten betalar advokater och målsägarbiträde 159.000 kronor sammanlagt i tingsrätt och hovrätt.

-Pettersson tycker straffet är för lindrigt och att utvisning vid detta och liknande grova brott borde vara obligatorisk.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Moa våldtogs av etiopisk taxichaufför som slipper utvisning

 1. Faktum är att ”åklagarnas och domares” objektivitet måste i dessa IT tider kontrolleras precis som man gör i USA, tillika kan och bör tilltalade med jurister också i Sverige fastställa namn och politiska hemvisten och dess åsikter på amatördomarna och juridisk domare via internet – innan förhandling – och beroende på vad som framgår tvingas nya dömande församlingar tillsättas.
  Det finns åklagare, juristdomare och politiska amatördomare som skulle portförbjudas i svenska domstolar för att de i synnerhet avseende påstått våld mot kvinnor agerar totalt objektivitetsbefriade avseende så ock etniskt svenska mäns bemötanden.

  Ett stort antal gånger har klart framgått att så ock debattörer i detta forum maktlösa orätt dömts på grund av i Sverige rådande #metoo rättsskipning och så länge etniska svenskar accepterar att inte etniska män och kvinnor också kan bli och blir blir oskyldiga dömda, lär den svenska rättsrötan eskalera till inte stoppbara följder.

  Vem talar osanning Expressen eller Moa eller Domstolens dömande församling?

  BORÅS TINGSRÄTT DOM Mål nr: B 1410-22 Södra enheten https://anonfiles.com/N6qfq5x8yd/Bor_s_TR_B_1410-22_Dom_2022-06-27_pdf

  Inse att i artikel tilltalad taxichaufför blivit dömd är lindrigt sagt anmärkningsvärt vilket till och med dem med grava lässvårigheter, utan enda juridisk insikt tioårimg direkt kan fastställa direkt med i Dom konstanta motsägelser till nackdel för åklagarens yrkande avseende målsägande som dessutom inte är målsägare – anmälaren!

  Övervägande med hörsägen anklagade för sexuella oegentligheter är faktiskt vid samboskap, skilsmässa, svenska män rott tilltalade och dömda av flerfaldigt fastställt vandrande rättsosäkerhetskatastrofer till åklagare, politiska amatördomare, juristdomare och försvarare och de facto kan möjligen undanröjas genom att hörsamma av SverigeDemokraterna i många år begäran att att övriga politiska partier medverkar till av SD förslag återskapande av den raserade rättssäkerheten.

  Dem som inte vill ladda ner Dom ges här några få exempel av i Dom totala motsägelser savar citerat ur Dom.
  * Sekretess 1 Deltog inte frivilligt.
  * Åklagaren och Sekretess 1 åberopat den skriftliga bevisning som framgår av stämningsansökan, bilaga 1 samt protokollet.
  * Som muntlig bevisning har åklagaren och Sekretess 1 åberopat vittnesförhör med Sekretess A (Sekretess 1 ́s sambo), och Sekretess B (Sekretess 1 ́s väninna

  Observera att båda vittnena var flera kilometer ifrån den så kallade våldtäkten.

  I Dom är Sekretess A sambo med målsäganden och sekretess A berättar
  * De har ett öppet förhållande sedan några månader tillbaka. De är båda två överens om att spänningen mellan dem har dalat
  * De har sex med personer utanför förhållandet.

  POLISANMÄLAN våldtäkt är gjord den 22 april 2022 kl. 01:14 av – Sekretess 1 ́s sambo.
  * F: Hej, Jag, eh, jag har precis min sambo har kommit hem här, från ett event på Åhaga här i Borås och hon har blivit våldtagen ut av taxichauffören.
  POLIS: Okej. Vilken adress är ni på?
  * F: (Raderad adress). Hemma hos oss, där vi bor jag och min sambo. Ja, han hade kondom på sig. Ja, hon tvinga honom att ha det. Hon lyckades att få honom ha det, så det finns inget bevis mer än hon har en översättning på telefonen, alltså hon har swishat pengar för det.
  * För det var så det hela började. Hennes kompis skulle swisha henne. Hon skulle betala taxin och hon kunde inte betala taxin. Då körde han henne upp till Coop här i Borås där han mer eller mindre tvingade henne att, ja, ha sex.
  POLIS: Jag förstår.
  * F: Hon, eh, ja, lyckades i alla fall göra så han hade kondom på sig.
  Anmälan avslutad.

  Sekretess A ́s säger igen att han är sambo med Sekretess 1 i ett öppet förhållande och de har sex med personer utanför förhållandet.
  * Han fick en magkänsla ,,,,,,,,,
  * tänkte att något hade hänt,,,,,
  * Han minns inte, det och det och de,,,,,,,,,,,,
  * han tror att hon satt i taxin,,,,,
  * Han är osäker på vad han menade när han i tidigare förhör sagt,,,,,,
  * Han tror inte att han berättade det för polisen,,,,,
  * hon hade inga synliga skador,,,,,,
  * Han tror att de åkte till sjukhuset,,,,
  * De fick skjuts hem av polis,,,,,,
  * Polisen fixade en sjuktransport, en taxibil,,,,,
  * Då började han dra av hennes trosor.
  * I samband med att hon böjde sig in i bilen drog han ner trosorna.
  * Det var först efter att hon hade tagit ut kondomen som det med trosorna hände, tror hon.
  * Hon vet inte om det var så som hon sagt i tidigare förhör, att ”när han höll på att få ner mina trosor, och hade fått ner dem till låren ungefär, sa hon snälla använd kondom i alla fall”.
  * Hon hade inte trosorna på sig när hon hämtade kondomen.
  * Hon sträckte kondomen bak mot honom.
  * Det var i samma veva som han rörde henne som hon tog upp
  kondomfrågan.
  Hon vet inte om det var så som hon sagt att ”han hade släppt trosorna för att hon skulle kunna sträcka sig in i bilen

  I Expressen lyder Moa Hagström, 24, berättelse citat: Efter att ha fått hjälp hem av en taxichaufför vaknade en utslagen Moa av att någon våldtog henne.
  – Det var först när jag vaknade efteråt som jag förstod vad som hade hänt, säger Moa.

  I förhör och Dom lyder annan av Moa flera diametralt olika berättelser avseende samma ”våldtäkt”! Här saxade citat ur Dom!
  Citat: Hon satt i baksätet
  * Han (taxichauffören) öppnade dörren kom in till henne, hon blev våldtagen,,,,,,
  * De stod utanför bilen när hon blev våldtagen,,,,,,,,
  * Hon sträckte sig in i bilen hämtade en kondom ur hennes väska,,,,,,,
  * Hon sträckte kondomen bak mot honom,,,,,,,,,,,,,,,
  * Hon vet att hon vid något tillfälle tittade bakåt, har en tydlig bild av att kondomen,,,,,,,,,,,
  * i övrigt ”kommer hon inte ihåg”
  * Hon vet inte om det var så som hon sagt i tidigare förhör, att ”när han höll på att få ner mina trosor, och hade fått ner dem till låren”,,,,,
  * Hon hade inte trosorna på sig när hon hämtade kondomen när hon sträckte kondomen bak mot honom.
  * Det var i samma veva som han rörde henne som hon tog upp kondomfrågan.
  * Hon vet inte om det var så som hon sagt att ”han hade släppt trosorna för att hon skulle kunna sträcka sig in i bilen

  Expressen har med all sannolikhet läst Domen och mörklägger all fakta tillika gör Moa!

  Taxichauffören skattebetalare med eget ftaxiöretag har de bästa vitsord, har kört taxi i 17 år men hans berättelse har ignorerats tillika har av honom etniskt Svenska vittnens berättelser innefattande
  * känner xx mycket väl och har åkt med hans företag i 15 år.
  * har ingen annan relation än som taxichaufför.
  * kört henne privat, ofta, 1-3 ggr/mån.
  * litar på honom och känner sig trygg.
  * åkt med honom i alla sinnestillstånd.
  * En gång hjälpte han henne hem gratis när hon var berusad.
  * Hon blev väldigt chockad över att han åtalats för detta.
  Annat Svenskt vittne berättar.
  * åkt taxi med xx sedan år 2018.
  * Hon har åkt 1-2 ggr/veckan.
  * Hon har åkt ibland ensam och ibland med en väninna.
  * Hon tycker att han känns trygg att åka med honom.

  https://anonfiles.com/N6qfq5x8yd/Bor_s_TR_B_1410-22_Dom_2022-06-27_pdf

  I Sverige Domstolar lekstugor rättskipning är katastrofalt undermåliga och råd till dem är att de med leken Sanning och Konsekvens fattar Dombeslut fortsättningsvis som avseende ovan komprimerat då inte renderat ut i det som inte kan göras ogjort ty klockan inte kan vridas tillbaka och det går inte att kompensera de tusentals oskyldiga etniska svenskar och inte etniska svenskar som orätt dömts i Sveriges domstolars räfst och ryttarting.
  Det som sker i Se domstolar kan aldrig ske i Dk Domstolar ty här gäller orubbligt krav på objektiv förundersökning och oskyldighetspresumtionen, likhetsprincipen och objektivitetsprincipen.
  Om inte försvaret överklagar kommer vi att betala för ärendet ska granskas ända upp i högsta förvaltningsröätten och RU Domstol om så behövs och det är inte första gången det sker ty ständigt återkommande är att övervägande för sexuella oegentligheter orätt tilltalade är faktiskt svenska män som vid uppbrott samboskap, skilsmässa oskyldiga blivit dömda av de flerfaldigt fastställt vandrande rättsosäkerhetskatastrofer till åklagare, politiska amatördomare, juristdomare och försvarare vilket möjligen kan undanröjas genom att hörsamma av SverigeDemokraterna i många år begäran att att övriga politiska partier medverkar till återskapande av den raserade rättssäkerheten.
  Mvh.

 2. Kanske även “åklagarnas och domarnas” behörighet skulle kontrolleras? Finns många åklagare och domare som INTE arbetar för Sveriges bästa.

  20
 3. Att köra taxi bör vara säkerhetsklassat i en kategori med särskilda krav på “brottsfri bakgrund”. Det är ofta därför folk väljer Taxi. Om det är godtyckligt vilka, som kör och man inte kan lita på sin säkerhet, är det ett allvarligt myndighetsärende för dem att förebygga. Jag förstår inte varför man inte utvisar. Varför man vill ha kvar dessa brottslingar i Sverige är en obesvarad gåta..

  31
  5
 4. Förlorade han sin taxilegitimation stackarn ? Han kanske skulle åka hem istället och bli kamelskötare efter avtjänat straff ? Tyvärr är det väl ont om tjejer i öknen att våldta,men det är smällar han får ta….

  50
  5
 5. Man får se upp vilken som sitter bakom ratten.
  Jag sätter mig aldrig i en taxi med “fel” förare.

  46
  5
  • Håller med fullständigt. Tyvärr blir det många gånger svårt att komma hem…

   27
   3
 6. “-Pettersson tycker straffet är för lindrigt och att utvisning vid detta och liknande grova brott borde vara obligatorisk.”

  Absolut!

  49

Kommentera