Den 9-åriga flickan i Skellefteå har flyttats från intensiven

BROTTSLIGHET. Den flicka som hittades svårt skadad i ett skogsparti i Skellefteå den 7 juli har flyttats från intensivvårdsavdelningen, skriver Expressen. Flickan, som är nio år, vårdas numera på en annan avdelning. En etiopisk pojke, som eventuellt är under 15 år, misstänks för försök till mord samt grov våldtäkt mot barn. Åklagaren har begärt ålders bedömning av pojken.

Gärningsmannen och hans mamma har flyttats till ett annat län av säkerhetsskäl. Han utredde för tre år sedan för kränkande behandling av andra elever och har även antastat en vuxen kvinna.

***

TIDIGARE 2022-07-14. Varför inga demonstrationer mot våldet och för den 9-åriga flickan i Skellefteå?

MEDIA. När knarkaren och den multikriminelle George Floyd dödades av polis i USA den 25 maj 2020 gick tusentals svenskar ut och demonstrerade, svenska politiker och journalister var väldigt upprörda över USA:s polis rasism och brutalitet mot färgade.

När en 9-årig flicka i Skellefteå, blir grovt misshandlad och fortfarande ligger nedsövd, av en etiopier med oklar ålder är det tyst. Inga demonstrationer, politikerna är tysta, till och med justitieminister Morgan Johansson (S) och klimatminister Annika Strandhäll (S) håller sig borta från twitter med journalisterna tiger som muren om gärningsmannens bakgrund och ursprung. De försöker nästan få det att låta som den etiopiske gärningsmannen är ett offer.

Demonstration för George Floyd mot polisen i Stockholm, Sverige. Otroligt att polisen låter dom hållas.
Några som det inte har demonstrerats för ovan. Nedan Expressen, är det så konstigt att folk är förbannade. Samma gärningsman, minst tre överfall…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Den 9-åriga flickan i Skellefteå har flyttats från intensiven

 1. Våldsverkaren i Visby gick media direkt ut med namn, han var ju SVENSK. Gäller der en neger eller arab då pixlas det och namnet döljs

  37
  1
 2. Svensken borde demonstrera dagligen med tanke på vad som händer i Sverige, dagligen!
  Men inte alls.
  Men den lille troligen ack så skyldig höjdes en del röster, från alla kanter höger som vänster, men mot invadörer i vuxen ålder är det ganska så tyst, trots att de beter sig som djur, alla dar i veckan,

  25
 3. Det måste vara ett våldsamt tryck i Etiopierns penis.
  Han våldtar en damcykel om han får gå lös.

  34
  6
 4. Måste berömma åklagaren att hon eller han begärt åldersbestämning. Å andra sidan är det den som söker uppehållstillstånds ansvar att uppvisa bevis på identitet och ålder.

  55
  3
  • Jag håller med dig.
   Så fruktansvärt tragiskt.
   Man finner inga ord.
   🙏❤️🤬

   59

Kommentera