11 thoughts on “Dagens

 1. Nu är det ju bara som så att enligt valanalyser så består socialdemokraternas största väljargrupp idag av bidragstagare och invandrare.
  Om uteslutande etniska och arbetande / pensionerade svenskar skulle få rösta vid höstens val så skulle S få ca 8-9 % av rösterna.
  Resterade 20-25 % av rösterna kommer således från 1, folk som inte bryr sig då bidragen hela tiden anpassas efter kostnadsläget,
  2, invandrare som inte följer med ett skit om vad som händer i Sverige samt varför det som händer faktiskt händer!
  Det är därför förfallet inte spelar någon större roll för S när det gäller partiets egna valresultat!

  23
 2. Monica , i detta land så är väljare så korkade att de går på det igen , igen , igen osv . Det kvittar vad valfläsket handlar om och ifrån vilket parti det kommer ifrån .
  Mvh Sjöström

  28
 3. Till Ponsan; Det stämmer det du säger. En man som jag uppfattar som hyfsat intelligent med bra allmänbildning sa till mig för ett par månader sedan att SD var ett farligt högerextremt parti.

  10
  11
  • Ja, för MP kan väl ändå inte ha varit ensamma.
   “Tvingade fram”.
   När man tvingas till något så har man ju ändå valmöjligheter. Antingen att göra eller inte göra något. Sen får väl konsekvenserna avgöra hur man gör. Men om det nu var sossarna som tvingades, kan man ju undra om de gick med på det hela för att kunna sitta kvar vid makten?
   I så fall är väl sossarna lika stora kålsupare, om inte större
   Nej jag tillhör inte de som vurmar för MP och hoppas att de åker ur riksdagen

   19
 4. Nu försöker MP muta väljare med kraftigt reducerat pris på buss och tåg. Hoppas ingen är så korkad att de går på något sådant.

  45

Kommentera