SSU-ordförande går till Moderaterna

VALET 2022. Elias Sundberg, f.d. ordförande för SSU Luleå har gått över till Moderaterna. Där Sundberg bor finns gängmedlemmar som mördat en kvinna. Kvinnor som våldtas. En person gick runt med en yxa i närheten av en förskola.

“Jag tycker att Moderaterna har större trovärdighet och vågar göra mer mot brottsligheten”, säger Elias Sundberg. Läs hela artikeln i Norrbottens-Kuriren, tyvärr bakom betalvägg.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “SSU-ordförande går till Moderaterna

 1. Ännu en som vaknat… en Anna som vaknat är Morgan Johanssons ex som kandiderar till SD. Det måste svida för Morgan att kvinnan han har tre barn med har vaknat och är förståndig att inte bara ha lämnat honom utan även politiken han bedriver. Säger inte mer…

 2. Om en svensk mördar är inte det samma som att alla svenskar mördar, eller hur?
  Det finns fler bra invandrare än dåliga, felet var och är politikernas.
  Politiker, mindre svett än vett!

  8
  2
 3. Norra Sverige har länge varit ett rött fäste, förra valet markerade ett tydligt skifte.
  Vilket innebar regeringens tillåtelse av många nya svenska medborgarskap som motvikt.

  Jag anser svenska val vara riggade, jag litar inte på att det går rätt till i Svenska vallokaler. Att krossa Sverige får kosta vad det kosta vill.

  39
 4. ”Där Sundberg bor finns gängmedlemmar som mördat en kvinna, kvinnor som våldtas”, osv.
  Dvs där Sundberg bor, visas den okulturberikning i form av dysfunktionell Mena/arabkultur, vilken numera återfinns i snart alla delar av landet. Och som dagligen gör sig påmind i både större och mindre sammanhang.
  Som t.ex. i tisdags, i en av Helsingborgs stadsbussar, då en äldre dam bad en yngre kille att ge henne lite mer utrymme, eftersom hon hade skadat armen. Varpå den yngre killen och hans vänner gick till attack mot den äldre damen och hennes man, som fick motta både slag och sparkar. Gänget försökte även slita ut en medpassagerare ur bussen, när han ville hjälpa det äldre paret. Under tiden som tumultet eskalerade hann busschauffören att trycka på överfallslarmet och köra åt sidan, varpå ambulans och tre polispatruller kommer till platsen, men då hade den misstänkta gärningsmannen hunnit att fly. Stadsbussarnas kommunikationschef säger att man har märkt ökat våld på stadsbussarna under den senaste tiden.
  https://www.hd.se/2022-07-20/brak-pa-bussresa-fran-fria-bad–aldre-man-misshandlades

  42

Kommentera