Varför inga demonstrationer mot våldet och för den 9-åriga flickan i Skellefteå

MEDIA. När knarkaren och den multikriminelle George Floyd dödades av polis i USA den 25 maj 2020 gick tusentals svenskar ut och demonstrerade, svenska politiker och journalister var väldigt upprörda över USA:s polis rasism och brutalitet mot färgade.

När en 9-årig flicka i Skellefteå, blir grovt misshandlad och fortfarande ligger nedsövd, av en etiopier med oklar ålder är det tyst. Inga demonstrationer, politikerna är tysta, till och med justitieminister Morgan Johansson (S) och klimatminister Annika Strandhäll (S) håller sig borta från twitter med journalisterna tiger som muren om gärningsmannens bakgrund och ursprung. De försöker nästan få det att låta som den etiopiske gärningsmannen är ett offer.

Demonstration för George Floyd mot polisen i Stockholm, Sverige. Otroligt att polisen låter dom hållas.
Några som det inte har demonstrerats för ovan. Nedan Expressen, är det så konstigt att folk är förbannade. Samma gärningsman, minst tre överfall…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

28 thoughts on “Varför inga demonstrationer mot våldet och för den 9-åriga flickan i Skellefteå

 1. Media, politiker och rättsväsendet vakar över invandrarnas axlar!
  Vi ser återigen ett exempel på det i det här fallet.

 2. Vilka demonstrerade mot gazkamrarna och våldet mot judar i Hitlertyskland???

  Så…vem bryr sig då om, om vita européer som far illa, och t o m mördas i Europa???

  Samma nazistsyn då som nu, från det etablerade vänsterpackets sida!!!

  Socialism är samma vidriga förakt för människan och det mänskliga, och förhärligandet av det djuriskt groteska, oavsett om socialismen är internationell eller national!!! SAMMA MÄNSKLIGA SVINERI!!!

  11
  1
 3. PK eliten gömmer sig bakom sin godhet. De skulle aldrig försvara en liten flicka som råkat ut för den importerade kultur-ondskan. Det är ju de goda som möjliggjort överfallet.

  Vad säger coca cola och pizza underhållaren?.

  45
 4. Politisk korrekthet ger social status!
  Och det som bestämmer vad som ger social status är de som skapar andan i samhället – media.

  Det enklaste är att inte tänka själv vad man vill, det enklaste är att följa med strömmen.
  Att ta aktivistens roll och kontrollera andra är ett snäpp uppåt, att nätverka för att sätta dit de som gör fel. STASI är antagligen en förebild i det systemet.

  83
  1
 5. Nästa gång fotbollskärringarna knäböjer är det för den lilla flickan i Skellefteå
  och inte för någon jävla brottsling i USA som förtjänade vad han fick.

  116
  1
 6. Det är skillnad, polisen är en myndighet och representerar staten.
  Skulle vi demonstrera vid alla mord och grova misshandelsfall, så skulle inte folk hinna jobba och då skulle min pension brinna inne.

  7
  61
  • Undrar allvarligt vad det är för fel på dig! Empatilöshet när det gäller ett barn och empati med en kriminell neger. Fy fan!

   90
   2
   • Dissidenten
    Jag undrar inte vad det är för fel på dig, jag vet.

    4
    38
  • Man är mitt inne i en bostadskarriär, kan inte engagera mig något annat.
   Sedan är det Allsång på Skansen som gäller…

   40
   7
  • DETTA ÄR ETT MYCKET MYCKET EXTREMT FALL, SOM FÖRTJÄNAR EN RYTANDE PROTEST MOT DET FÖRLJUGNA FÖRSTÖRANDE VÄNSTERETABLISSEMANGET, SOM DRIVIT FRAM DETTA VIDRIGT OFATTBARA SVINERI!!!

 7. Vänstern och dom svårt politiskt korrekta rasar över en publicerad bild ! När ska dom rasa över gärningen i stället ? Där råder den stora tystnaden. När ska vi någonsin få en sansad debatt om baksidorna av våra vidöppna dörrar och gränser för allt och alla ?

  112
  1
 8. Anledningen till PK folkets tystnad, är att, i deras värld kan inte detta ha hänt. När kartan inte stämmer med verkligheten, är det kartan som gäller. Om det inte vore så, skulle det ju framstå, att de har haft fel hela tiden. Så får det naturligtvis inte vara. Därför tiger de, som muren.
  Detta är det ultimata beviset på vilka usla, vedervärdiga och inhumana människor de är.

  132
  1
  • Ja! Man kan ju undra om de verkligen kan sova gått om nätterna?
   Det jag undrar är hur dessa människor är funtade i sina hjärnor? Vad är det som gör att de inte bryr sig om en liten flicka. Är de så avtrubbade så de inte bryr sig om ett riktigt barn. Man mår ju fan dåligt. Tänker på flickebarnet. Är nog någon del i hjärnan hos vänster folk som inte följde med övriga delar när de växte upp.

   90
   1
 9. Tyvärr pågår ju hyllningarna till BLM och därmed Floyd fortfarande, igår knäböjde fruntimren och kärringarna i damernas fotbollslandslag inför matchen mot Schweiz.

  111
  2
  • Såg inte det. Om så var, hoppas jag intensivt att de åker åt ut, så fort som möjligt!

   102
   1
  • Även om det påstås att knäböjandet är mot rasism och förtryck så har det förvandlat spelarna till politiska aktivister.

   Kaptensbindeln är pridefärgad på Sveriges lagkapten Caroline Seger.

   Konstigt att det tillåts. Jag har för mig att politiska manifestationer är förbjudna i sammanhanget.

   115
   • Om mot förmodan vår justitieminister skulle uttala sej om detta fall så skulle vi med säkerhet få höra att detta är allas vårt ansvar. D.v.s folkets och inte våra politiker. Dom verkar ju inte ha ansvar för något längre.

    50
    1
 10. Globalisterna har Sverige i ett järngrepp. Den som protesterar mot deras plan riskerar att bli uthängd i media som rasist eller t.o.m bli arbetslös.

  96
  2
  • Märkligt, jag har blivit uthängd som rasist, hotad till livet och att bli av med jobbet samt blivit stämd drygt tio gånger. Ändå kallas jag globalist av en del.

   Dessutom kallas jag landsförrädare av nazisterna och vänstern kallar mig nazist.

   Det är inte lätt att vara alla till lags.

   67
   • Petterssons
    Många kallas landsförädare av dina kommentatorer, det är synd det går inflation i det ordet, jag tycker att sådana personer som Wennerström är en landsförädare.

    17
    3
 11. Det är ett annat läge nu . Nu ska vi alla förledas att tro att gärningsmannen är 13 år. Det är så Magdalena bygger det nya TRYGGA Sverige . Med hjälp av korrupta medier ska bilden målas upp av en stackars invandrare som utsatts för rasism här i Sverige .
  Nu läser jag om Alla ändringar som plötsligt ska ske i Sverige . Typiskt valfläsk .
  Det är enklare att rösta på SD så är man säker på färdriktningen .

  118
  1
 12. När pk folk talar om “allas lika värde”, agerar de precis tvärtom. Majoritetsbefolkningen får lägre värde än de med många offerpoäng.
  Identitetspolitik skapar konflikter mellan olika grupper, istället för att ena dom.
  Vänsterns syn på rätt/fel, syftar till att krossa vår demokrati och fria värld. Sedan ska de skapa sin utopiska kommunistiska drömvärld.
  Resultatet ser vi överallt de provat detta. Helvetet på jorden.

  123
  1

Kommentera