Grönland smälter dåligt i år

Grönland smälter dåligt i år, 569,4 Gigaton som ramlat ned denna säsong är “osmälta”! Maxvärdet, 596,8 Gigaton uppmättes så sent som 23dje juni! LÄNK

Den världsberömde Kinesiska professorn, Tji Fi Kni säger att det smälter ovanligt lite denna säsong, men en hel del av det som inte smälter, kommer att per “Glasiär” åka ut i havet. Så SVTs GrönaGlobalaKlimatkorrespondentExpert, Erika Bjälström kommer att kunna köra med de vanliga klimatljugen!

LÄNK

5 thoughts on “Grönland smälter dåligt i år

 1. När jag gick i skolan på -70 talet var det nästan lika galet… Stockholm skulle ligga under is när den nya istiden kom… Undergångstoner har alltid funnits… Ozon,CO2,global uppvärmning, istid… ja jisses.

 2. Undrar om Erica Bjerström ska våga sig på att ta en direksänd debatt
  med Elsa Widding som ju har lovat att ställa upp???

 3. “ovanligt lite” vad läskigt, en massa konstiga händelse med vädret världen över.

 4. Den sk klimatkrisen är ett sätt att skrämma mediekonsumenter så att deras sinnen uppehålls med oro.
  Det är den oron som ska blockera engagemang i invandringskritik och med det en berättigad oro för vår framtid.

  Att bestämma vilken oro som ska ligga i fokus blir som när en magiker uppträder på en scen, han skapar uppmärksamhet på det som inte avslöjar tricket.
  I den sverigenedbrytande agendan är tricket att släppa in så många invandrare som möjligt. För att medborgarna inte ska se det destruktiva som det för med sig så genomsyras media med massor positivt om invandrare!

  Medias positiva beskrivning bör vi uppfatta som: desto kraftigare och bättre reklam desto sämre produkt.

  För att inte tala om den massiva marknadsföringen av regnbågsflaggan och dess medföljande ideologi…

 5. Det var någon som skrev att återställning till normala temperaturer efter lilla istiden kulminerade runt 2000. Nu går vi mot kallare tider och begåvningsreserven som tillförskansat sig makten mångdubblar priserna på energi och minskar tillgången.

  21

Kommentera