Vänstertoppar poserade med PKK-flagga i Almedalen

TERRORISM. Flera toppar i Vänsterpartiet poserade med terrorstämplade PKK:s flagga i Almedalen.

Bild: Twitter

– Vi vill inte att PKK ska vara i terrorlistan, säger Lorena Delgado Varas som sitter i V:s partistyrelse.

De andra två var Daniel Riazat och Momodou Malcolm Jallow, som också sitter i partistyrelsen. V-politikerna kallar de kurdiska organisationerna PKK, YPG och YPJ  för motståndsrörelser med demokratiska organisationer.

Daniel Riazat, Momodou Malcolm Jallow och Lorena Delgado Varas. Vänsterpartiets ledning har ej tagit ställning mot aktionen.

-Pettersson säger att Vänsterpartiet tycker att mycket är demokratisk, bland annat kommunismen som ansvarat för många miljoner mördade…

Vänsterpartiet kräver att få sitta i regeringen med S om de vinner valet men vill inte vara med i Nato. Det blir nog bra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Vänstertoppar poserade med PKK-flagga i Almedalen

 1. Finns det några svenskars det skitpartiet? Verkar bara var utlänningar. Varför ska vi rösta på dem? Alla utlänningar vill bara ha våra skattepengar till sina länder. Titta på vilden från Kurdistan, vilka enorma summor hon lyckades få. Kunde gått till våra ynkliga pensioner istället.

 2. Lorena Delgado Vargas har jag sett för lite av för att kunna bedöma henne. Men Daniel Riazat och Mormodou Malcolm Jalow uppfattar jag som två obehagliga ego-trippade narcissister som inte arbetar för väljarna och övriga allmänheten utan för sin egen skull.

 3. Detta visar att Sverige inte längre är en nation utan många.

  Allah olika nationaliteter går före den svenska. Kurdernas (om än rimliga) sak är viktigare att diskutera i Sverige än förfallet vi ser runt omkring oss. Kriminaliteten ökar och det gör också vårdköerna. Skolresultaten mörkas och det gör också kostnaderna för massinvandringen som fortsätter i oförminskad fart.

  Var finns solidariteten med Sverige och den svenska befolkningen? Allah andra befolkningsgrupper verkar vara viktigare. Stort till allah ni ”goda och skenheliga” som gjort det möjligt.

  SOM MAN RÖSTAR FÅR MAN LEVA!

  32
  2
 4. Fråga en vänsterjöns om namnet på dom länder där kommunismen
  härjar, och där det råder välstånd? Jag garanterar att dom inte kan
  peka ut ett sådant land.

  Kommunism är lika med att alla har det lika taskigt, förutom en liten
  klick i toppen som förser sig och lever lyxliv! Glöm inte paret Chacsesko?

  32
  1
 5. Att 30 miljoner kurder vill ha ett eget land är inte konstigt, om inte det går kan Finland vara ett bra exempel på hur man ger minoriteter rättigheter.

  8
  8
 6. Hade dom glömt fanan med hammaren och skäran på hemma ? Den brukar det ju viftas glatt med på Vänsterns demonstrationer ….

  38
  3
 7. Nooshis uppförsbacke på bild
  Viktigt att detta kommer till allmän kännedom
  Trodde att de värsta Demokratihatarna försvann när Amerika eller vad hon hette fick sparken .
  Men kommunismens fula tryne finns kvar i partiet

  37
  2
  • Jo, men de har redan förstört dem så nu, i god socialistisk anda, tänkte de prova samma sak i Sverige för den här gången kommer det minsann bli annorlunda.

   7
   1
 8. Ser ut som ett gäng trotsiga dagisbarn (som dom faktiskt är). Inget för Erdogan att hetsa upp sig alltför mycket på. Tråkigt bara att dessa inte bryr sig om Sverige för fem öre utan representerar främmande makt i vår riksdag.

  72
  • Daniel Riazat är ett välkänt avskum från Dalarna
   Har aldrig jobbat, bara sugit skattepengar och
   klagat på oss riktigts svenskar.
   Han bör utvisas till Turkiet terroristen Riazat.

   24
 9. Socialisterna visar sina rätta färger. De bryr sig mer om utlänningar än rikets säkerhet.
  Socialismen har dödat 265 miljoner människor men den har inte räddat en enda själ.

  66
  1

Kommentera