Missiler ”på tröskeln” om Sverige och Finland går med i Nato

FÖRSVAR. Om Sverige och Finland blir medlemmar i Nato kommer Ryssland att stärka sina gränser och vara ”redo för repressalier”. Det sa expresidenten och nuvarande ordföranden för Rysslands säkerhetsråd Dmitrij Medvedev till nyhetssajten Argumenty i Fakty på måndagen, enligt Reuters.

Dmitrij Medvedev

Medvedev specificerade att Ryssland skulle kunna installera Iskandermissiler ”på tröskeln” till Sverige och Finland.

Medvedev sa också att ett intrång på Krimhalvön av en Natomedlem skulle innebära en krigsförklaring mot Ryssland, vilket skulle kunna leda till ett ”tredje världskrig”.

-Pettersson säger att det är ännu ett argument att gå med i Nato. De Iskandermissiler som Medvedev hotar med att placera ut är på plats sedan länge…

Ryssland har troligen redan kärnvapen i Kaliningrad, 30 mil från Sverige. På Kolahalvön, 6 mil från Norge. I baser nära Finland och baltstaterna, i ubåtar nära Norges kust osv.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Missiler ”på tröskeln” om Sverige och Finland går med i Nato

 1. Kärnvapen nära våra gränser har funnits länge, tror inte Att Finland vill sätta ut
  några kärnvapen vid deras långa gräns, och Meslandet Sverige har ju inte
  krigat på 200 år och vill inte ha sådana placerade här. Om Nato skulle vilja nå
  Ryssland med sådana vapen, så kan dom det från andra territorier!

 2. De diktatoriska villkoren Ryssland uttalar ska inget land leva under. Varje nation sköter sitt egna försvar. Ingen nation ska diktera någon annan nations självbestämmande. Det finns inget valfritt i att bli slaktad av bomber ifall man inte väljer ständigt slaveri.

  11
  1
 3. Ryssland klarar inte av att bygga ett välstånd för sitt folk, de klarar inte av att bygga upp en industri självständigt, de klarar inte av ett bygga ett demokratiskt land, de klarar inte av att bygga respekt och beundran för sitt land. Det enda Ryssland klarar av det är att ständigt hota och angripa egna medborgare, hota och angripa andra länder, hota hota hota. Ryssland är idag en löjlig fascistisk statsbildning med vapen och våld som sin ideologi.

  16
  3
 4. De stackars ryska statsterroristerna, lider av paranoida tankar. Hur kan ryssen inbilla sig att någon skulle vilja ta över det konkursboet. Med en nergången infrastruktur, tveksam teknologi, skitigt och dessutom fullpackat med idioter, typ Putin, är landet placerat i topp på looserlistan. Så spänn av Medvedev, du kan tryggt sitta kvar i Kreml, eller något annat ryskt skithus!

  17
  5
 5. Jag konstaterar att Pettersson bara blivit klokare oavsett vilken regering som styrt Sverige. Under Sovjet-tiden var läget ”Det kalla kriget” tämligen stabilt. Nu under 2000-talet har Ryssland under Putin som ledare blivit ett ostabilt land med agretioner mot forna sovjetstater. Kan det bero på att Putin vill bli Tsar för ett rike. Bästa ryssvänner vänj er vid tanken att Ryssland är ett land med ryssar som vill leva. För om Putin får fortsätta kommer varken ryssar, deras vänner eller vi Europa att få leva som vi gjort.

  14
  3
  • Som alla vet Hajo, så sätter inte NATO ut några kärnvapen eller andra vapen vid gränsen som kan användas till att attackera Ryssland. NATO startar info angreppskrig.

   Så, ja, det är Ryssland som hotar och provocerar. Därför har Sverige och Finland blivit tvungna att gå med i NATO.

   Varför undrar du?

   21
   12
 6. Vad planerar Nato att sätta upp emot Rysslands gräns? Vilka är det som provocerar?

  17
  28

Kommentera