Segregationen ökar i hela Sverige

INVANDRING. Segregationen i Sverige ökar. Det blir fler områden med goda ekonomiska förutsättningar, samtidigt som antalet människor som bor i områden med socioekonomiska utmaningar ökar, konstaterar myndigheten mot segregation Delmos.

Det är extra viktigt att arbeta med att förändra själva strukturerna som leder till och upprätthåller segregationen, säger Anders Kessling, direktör för Delmos i ett pressmeddelande.

Rapporten visar att när individer i utsatta områden får studier och jobb bor de inte kvar, utan flyttar till områden med bättre socioekonomiska förutsättningar. Det leder till att nya hushåll med lägre inkomst flyttar in.

Därför är det väldigt viktigt att jobba med att lyfta både individer och områden, säger Anders Kessling.

-Pettersson tycker det viktigaste är att stoppa importen av dysfunktionella och att hjälpa dom som inte kan/vill integrera sig att återvandra…

Sedan borde Myndigheten Delegationen mot segregation, Delmos, läggas ned. Människor som vill integrera sig gör det utan en dyr myndighet. Direktören Anders Kessling var tidigare statssekreterare hos arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) med en lön på 101.000 kronor i månaden och han tjänar inte mindre nu…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Segregationen ökar i hela Sverige

 1. Segregation = symptom.
  Immigration = orsak.

  Jag hörde en av rapportförfattarna uttala sig och han sade att man inte visste orsaken och radade sedan upp troliga sossekonomiska förklaringar. Men immigration glömde han såklart.

 2. Invandrare segregerar sig själva, det blir lättare att lura systemet då!

 3. Synd att Gates community har så dålig klang i Sverige.
  Annars kunde man sätta ett jättehögt staket med taggtråd högst upp runt hela utanförskapsområdena .
  Så fick alla invånarna där leva i trygghet och slippa alla rasistiska Svenskar.
  Och alla deras ungdomar fick åldras i lugn och ro ,och inte riskera att bli skjutna .

  13
 4. ”Rapporten visar att när individer i utsatta områden får studier och jobb bor de inte kvar, utan flyttar till områden med bättre socioekonomiska förutsättningar.”
  Detta är en självklarhet! Så har det varit i hela mänsklighetens historia och överallt på jorden.

  42
  1
 5. Inte ens de riktigt ”goda” som skapat eländet med allah importerade dysfunktionella analfabeter och kriminella islamister vill ju bo tillsammans med dem som de öppnat dörren för.
  Så varför skall jag som etnisk svensk flytta till ett område med hedersproblematik, islamism, våldtäkter, rån, bilbränder, stenkastning, ohyfsade barn, klotter, nedskräpning, ……osv osv??

  Låt de ”goda” flytta ut i förorterna och själva se vad de ställt till med så kanske det blir migrationsstopp och ordning och reda igen.

  ÅTERVANDRING – NU!

  60
 6. Själklart ökar segregationen med en socialistregering. Vilka skattebetalare vill bo bland dysfunktionella medborgare? Då flyttar man till
  välskötta områden där grannsämja, hjälpsamhet och lugn och ro råder (företrädesvis bostadsrätter dock ej HSB).
  Skitregeringens önskemål om bussning av skötsamma elever till kaosartade kommunala skolor kan sedan övergå till tvångsinflyttning till Rinkeby för att minska segregationen. Konspirationsteorier? Vänta bara.

  53
 7. Återvandring av kriminella och av arbetsskygga är bästa sättet att åtgärda segregationen i Sverige.

  67
  1

Kommentera