Morgan Johansson (S), mannen utan ansvar

BROTTSLIGHET. Kriminaliteten har blivit ett allt större problem. Varje dag larmar privatpersoner och företag om hur de på olika sätt utsatts för brott. Vi hör om omfattande stölder från butiker, av diesel och digital utrustning som stjäls från tunga fordon, samt verktyg och maskiner som stjäls från byggarbetsplatser med mera.

Det handlar även om rån och vandalisering, hot, utpressning, dataintrång och bedrägerier. Detta är verklighet idag. Totalt handlar det om över 100 miljarder i Sverige plus mänskligt lidande.

Justitie- och inrikesminister Morgan Johansson (S) säger i Sveriges Radio nu på morgonen: “Företaget tjänar en hel del pengar och har ett eget ansvar ansvar att skydda sin egendom, man kan inte bara lägga över ansvaret på polisen…”

Menar Morgan Johansson (S) att dieselstölderna är företagens egen skuld och att de inte spelar någon större roll, för de tjänar pengar och har råd.

Krister Thelin på Twitter…

-Pettersson tror att om företag och privatpersoner börjar skydda sig själva så kommer Morgan Johansson (S) att bli förbannat över att de kriminella blir kränkta…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Morgan Johansson (S), mannen utan ansvar

 1. Sätt en svärm av Mr Gyttorp i Dieseltjuvarna så kommer ni att se en drös med Poliser/bilar och blå band innan pipan kallnat.

  Skaffa en riktig grävskopa om du har några hektar över som behöver matjord?

 2. Hans uttalande bygger på att vi fått för mycket och nu ska vi dela med oss.
  Och då syftar han på ”för mycket trygghet”. Den kan vi också dela med oss, dvs det som ska gå till polisen här i Sverige får gå till andra länders polis.
  Vi har fått det för tryggt och bra, nu ska vi ge bort det till andra länder.
  Hans retorik är alltså sverigenedbrytande utan att han säger det rakt ut!

 3. Det måste ju innebära att det är fritt fram för vem som helst att ta hand om buset genom att agera efter eget förstånd. Utan några efterräkningar ifall blodvite uppstår. Mmm…
  Och om man då själv ska agera polis, kan man gör avdrag för slitage på sitt basebollträ ?

  13
 4. Morgan Johansson följer samma agenda som Dan Eliasson.
  När ska han komma ut?

  14
 5. Med den logiken kommer väl Socialdemokraterna att lägga ner sjukvården med samma motivering – Du ska låta bli att bli sjuk, det är ditt eget ansvar att hålla dig frisk så någon sjukvård ska vi inte ha. Bryter du benet får du skylla dig själv och fixa det bäst du kan.

  18
 6. Det finns en kategori av människor som inte behöver stå till svars för sina handlingar. Hör denna man dit månne?

  21
 7. Det borde kännas meningslöst att sitta på en taburett med hög lön och utan att vara ansvarig för något.

  22
 8. Justitiemininistern misstroendeförklarar de svenska polismännen. Och kvinnorna?

  19
 9. Tur i oturen att jag är så fattig att det inte finns någonting kvar att ta. Tror jag ….

  18
 10. Företagsskatten i Sverige är idag 66% av intjänade pengar, skall Johansson och hans kommunistvänner låta företag slippa skatt om dom ombesörjer sin egna säkerhet? Blir fan så mycket billigare än att förlita sig på polisen, som inte gör ett jota.

  22
  • Vad tycker mannen utan personligt ansvar att företag och butiker skall göra ? Kom med ett konkret förslag istället din lurv än att bara bekvämt tillbakalutad kasta ansvaret på alla andra….

   13
 11. ANARKI, statsmakten har kapitulerat för brottsligheten, var och en må rädda sig själv.
  Du har ett eget ansvar var inte på ”fel plats på fel tid och fel klädd”
  Det är nya ”berikande” tider nu. Vi får anpassa oss.

  41
  1
  • Med en sådan justitieminister som Morgan Johansson är det inte underligt att alla kriminella och allmänt dysfunktionella dras till Sverige.
   Morgan Johansson är en illröd kommunist han valde säkert sossarna därför att karriärvägarna, påverkande av samhället och det ekonomiska utfallet är mycket bättre i partiet.

   Det faller ett tungt ansvar på Magdalena Andersson att hon har låtit honom sitta kvar med enbart misslyckanden i sin meritförteckning

   11
 12. Det är väl knappast kommunerna som importerat brottslingarna, som Morgan tvingar på kommunerna.

  49
  1
 13. Den karlen lever upp till ryktet att den siste ” idioten inte är född” När S vunnit valet o Lööf blivit vice statsminister eller utrikesminister. Då svenska folk är det dags att flytta långt bort

  51
  2

Kommentera