Porta Ebba Busch från Prideparaden

MEDIA. Aftonbladet är helt uppenbart inte en en nyhetstidning längre. De bedriver politisk propaganda och vill nu stoppa Kristdemokraternas ledare från att delta i Prideparaden. -Pettersson har svårt att förstå att det skulle vara ett straff, för egen del skulle jag se det som en belöning.

Pride är inte längre en rörelse för allas lika rättigheter. Pride har kidnappats av vänsterextremister och har blivit en organisation för vänstern. Är du bög och Sverigedemokrat är du inte välkommen, du har fel värderingar och Ebba Busch verkar ha blivit Aftonbladets hatobjekt i klass med Jimmie Åkesson.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Porta Ebba Busch från Prideparaden

 1. Stoppa alla medel från stats och kommunkassorna till pridegeschäftet.
  Hoppas en ny regering åtminstone kraftigt minskar pengaflödet.

  Vill någon gå ut demonstrera för något, de brinner för, så ska de själva bekosta det. Detsamma gäller alla föreningar och även ABF, utom riktiga idrottsföreningar.
  Fritiden och hobbyverksamheter ska de som utövar det själva stå för

 2. Det är väl en KAKA, en STOR-MUFFIN, som styr där också i denna totalitära tillställning!!!

 3. Hon är i gott sällskap. Även Ilan Sadé portades från Pride. Han är ordförande i Medborgerlig Samling. Och bög. Det duger förstås inte åt Pride eftersom hans parti anser det nödvändigt att minska invandringen i nuläget.

  15
 4. Det är mycket illa ställt här på jorden att det onormala skall försöka normaliseras. Att använda regnbågen som symbol är ett hån mot naturen.

  22
  1
 5. Aftonbladet driver agendan ”att alla ska med” och ”vi har fått för mycket och nu ska vi dela med oss”.
  Det innebär att Sverige ska slås sönder och spridas ut till världens alla människor.
  De partier som verkar vilja bevara rasist eller naziststämplas.
  Med skam och skuld piskas deras mindre intellektuella läsare in i åsiktskorridoren.

  29
 6. Ett deltagande i en Prideparad, kan jämställas med ett sjukbesök på dårhuset. Bara sjuka och defekta människor omkring sig. Stanna hemma Ebba, du hör inte hemma bland skapelsens misstag!

  43
  1
 7. För Aftonbladet är allahs lika värde det samma som vad Aftonbladet tycker just då.

  36
 8. Grattis Ebba
  Du slapp tramsgalan och nu slipper du transgalan
  jippie
  Låt kakan komma själv till skiten .

  55
 9. ”Aftonbladet är helt uppenbart inte en en nyhetstidning längre. De bedriver politisk propaganda…”
  Det listade jag ut för 23 år sedan.

  59
 10. ”prideparaden”???
  Pride är engelska och betyder stolt!
  Och att vara homofil eller någon annan oidentifierbar varelse torde väl inte vara något att direkt vara stolt över!
  Det är ju märkligt, vi lever i år 2022 och trots det så finns det fortfarande människor som inte förstått att homofiler är missbildade och onormala!
  Det är en kroppslig defekt, precis som vilket annat handikapp som helst, fast här sitter defekten i hjärnan!
  Vi är ju skapade som man och kvinna, åtminstone dom flesta av oss och som sådana skall vi bilda familj och föröka oss. Det är det naturliga, så som det skall vara och har alltid har varit.
  Två män eller två kvinnor kan naturligtvis inte skaffa barn -och ska inte göra det heller!
  Det strider mot naturens egna enkla lagar!
  Och varför ska vi anamma människor som försöker ändra på naturens egna lagar?
  Det finns bara två kön, manligt och kvinnligt, men sen finns det också missbildade avarter och även avarter som t.o.m. hyllar avarterna, det som är onaturligt!
  Varför ska det onaturliga hyllas och det naturliga och fina tigas ihjäl?
  Att vara homofil skall naturligtvis inte vara straffbart, men däremot skall det vara straffbart att öppet visa och propagera för detta mycket onormala och motbjudande levnadssätt!

  71
  3
  • Gallskrikande lesbiska tjejer i hysterisk extas med bara bröst dinglandes över lastbilsflaken.Halvnakna läderbögar med piskor och skinnlappar fram och string i rumpan som ska dölja det allra heligaste.En ÖB som fjantar runt och sjunger.Som avslutnig en oändlig ström av olika politiska partier och ungdomsförbund viftandes med prideflaggor.Detta är inte kul längre som det var i början av paradernas historia.Så skippa spektaklet Ebba för du missar ingenting.Jag har flera goda vänner som är både bögar och lesbor och dom slutade medverka i paraden när det hela urartade totalt och blev vänstern osmakliga propagandaspektakel…

   37

Kommentera