Rapparen Thrife och kollegan…

BROTTSLIGHET. Thrife Jack, 24, känd under artistnamnet ”Thrife”, har haft en framgångsrik karriär de senaste åren. Thrifes låtar har spelats mer än 50 miljoner gånger på Spotify och Youtube och han har samarbetat med flera av genrens största artister, däribland Einár (skjuten till döds), Dree Low (dömd till fängelse), Z.E. (dömd till fängelse) och Haval (dömd till fängelse).

Rapparen Thrife och statsminister Magdalena Andersson. Bild från Instagram

I veckan lade Thrife Jack upp en bild på Instagram där han poserade tillsammans med statsminister Magdalena Andersson (S) . Bredvid bilden står ”Jag och kollegan”.

En kille i gympakläder, becknarväska och en Audi RS3 borde fått alla larmklockor att ringa. Det går knappast att bli varnad mer.

Thrife Jack är en av de personer som finns på polisens fokuslista över de mest prioriterade personerna i den kriminella miljön. Flera av de andra på listan har mördats under det senaste året och andra har gripits och häktats för grova brott som mord, planerade mord och grova narkotikabrott.

Thrife är tidigare dömd för flera brott
Enligt polisens underrättelseuppgifter bär Thrife regelbundet skyddsväst och han har en tongivande roll i det kriminella Dalennätverket.

Nätverket har de senaste åren varit föremål för flera stora utredningar – bland annat kidnappningen av artisten Nils ”Einár” Grönberg. Den utpekade ledaren för nätverket sitter frihetsberövad i Bulgarien misstänkt för omfattande kokainhandel.

Under vintern och våren har flera skjutningar skett i södra Stockholm där polisen bedömer att nätverket varit inblandat.

Rapparen är tidigare dömd för flera brott, bland annat grov misshandel, narkotikabrott och efter en polisjakt till fots greps Thrife Jack på en kyrkogård 2019. Under jakten hörde en av poliserna ett metalliskt ljud och kort därefter hittade man en halvautomatisk pistol i en soptunna, Thrife frikändes men är dömd för brott mot knivlagen m.m. I ”Malou efter tio” i TV4 hävdade han förändrat sitt liv sedan ett par år tillbaka. – Jag har levt lite dåliga banor innan. Men jag har lämnat det bakom mig.

-Pettersson säger att Magdalena och livvakterna hade tur att Thrife inte hade en pistol i becknarväskan…

Några av Thrife Jacks polare…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Rapparen Thrife och kollegan…

 1. Sossarna har ju kämpat i åtta år för att få hit honom och så många som möjligt av hans gelikar, så självklart ser hon stolt ut! Ge henne fyra år till så har hon skapat en favela av hela Sverige!

  30
 2. Hon hade väl åtminstone kunnat knäppt blusen rätt i alla fall !
  Men hon var väl för uppspelt …de kanske hade “rappat” hela dagen
  Med rosor på kinden och solsken i blick.
  😁😁😁

  22
 3. Vad nöjd hon ser ut, Magdalena, när hon poserar med Thrife Ayodele som suttit i fängelse för narkotikabrott, med koppling till Dalennätverket och som skriver låtar om narkotika och vapen.
  För övrigt så greps nyligen ledaren för Dalennätverket, Mario Golzar Mia, i Bulgarien. misstänkt för synnerligen grovt narkotikabrott. Han har tidigare fått hjälp av gangsteradvokaten Ekrem Güngör som för detta blivit åtalad gällande skyddande av brottsling, (förutom åtalet mot honom gällande förberedelse till mord, – om vilket Pettersson skrev den 8:e juni).
  Dalennätverket: https://www.flashback.org/t3412838

  18
 4. Med tanke på alla dessa poliser, vakter och säpo-folk som surrar omkring runt Magda, så kan man ju undra vilka sömntutor dom är. Någon form av rådgivande påverkan borde dom väl ändå kunna bidra med. Skulle en pensionär med rollator råka komma för nära så agerar dom säkert, men en professionell gangster får passera utan att bli ifrågasatt.
  Men självklart handlar det som alltid, om röstfiske i grumliga vatten.

  42
 5. Egentligen ganska skrämmande att vår statsminister inte verkar fundera på vilket signalvärde en sån här bild ger.
  Och har livvakterna varnat henne för att ställa upp?
  Men sossarna är ju kända för att vara mycket mer naiva än den mer tänkande delen av befolkningen och sedan länge vet vi ju också att konsekvenstänk inte är deras paradgren.

  48
 6. Kokainvänstern tycker inlägget ovan är osmakligt. Vi andra vill dränka apstackarn, för hans eget bästa.

  55

Kommentera