Den sista röstningen

INSÄNDARE. Till riksdagsledamöterna Jörgen Hellman (S) och Helena Bouveng (M). Efter att ha sett Uppdrag granskning som behandlade ert svineri med fejkade mantalsskrivningar så har jag nu tagit beslutet att aldrig mer rösta. Jag tänker inte längre vara behjälplig med att sådan som ni kan sitta och berika er i riksdagen med att medvetet uppge falska uppgifter angående er bostadsort och därmed tjäna otroliga summor som närmar sig miljonbelopp.

Tidigare så har jag på liknande grunder inte röstet i EU – valet men nu kommer detta också att gälla riksdagsvalet. Jag är heligt trött på ert fuskande och dribblande oavsett partitillhörighet vilket tydligen pågår både i EU – parlamentet samt i den svenska riksdagen.

Vad det gäller dig Jörgen Hellman så blev du verkligen avklädd inpå bara kroppen av Uppdrag granskning.

Tror du verkligen att väljarna tror på att du vintertid promenerar i åtta minuter över en lerig åker för att uträtta dina behov? Det kan hända att några förvirrade hjärntvättade socialdemokrater gör det men knappast några andra.

Det där nerfallna trädet som låg tvärs över vägen till det hus där du påstår dig bo, vad gör du med det?

Lägger du tillbaka det varje gång du har passerat detta?

Vilken j – a ynklig figur du är som försökte fly undan reporterns frågor. Som socialdemokrat vilar skammen extra tungt på dig eftersom man från ert håll ständigt får höra floskler som solidaritet, rättvisa, jämlikhet och det uttjänta ”alla människors lika värde”.

Tycker du att du med ditt fuskande och dribblande lever upp till dessa floskler?

Du uppger att du inte begått något felaktigt och då undrar jag varför du har sagt upp alla dina uppdrag?

Vad det gäller dig Helena Bouveng så verkar du vara sinnebilden för en fisförnäm moderat som tror att du är värd mer än andra. Det enda du är värd är egentligen en stor spark i röven när man nu med facit i handen har sett hur du berikar dig med ditt medvetna fusk. Både du och din fuskande riksdagskollega har visat upp det värsta hos den mänskliga rasen, nämligen girigheten.

Helena Bouveng

Nu undrar jag bara hur många andra riksdagsledamöter det finns som nu sitter och darrar inför risken  att bli upptäckta av Uppdrag granskning för jag kan inte tänka mig att ni är dom enda som håller på med sådant här?

Det finns ytterligare ett skäl till att jag inte längre kommer att gå och rösta och det är det faktum att jag inte kan kalla det för demokrati när ett parti som knappt kommer in i riksdagen med sina ynka 4,3 % kan sitta med i en regering och ställa villkor medans partier som får nära 20 % av väljarnas röster ställs utanför allt inflytande.

När valresultatet manipuleras till oigenkännlighet av dom politiska partierna genom att man går samman i allianser som möjliggör att det minsta partiet kan sitta i en regering så är det enligt min mening allt annat än demokrati.

Naturligtvis så måste en regeringsbildning spegla vad väljarkåren röstade på och inget annat.

Att kalla det nuvarande systemet för demokrati är inget annat än en skymf mot väljarna.

Som sagt, jag har röstat för sista gången. Jag tänker inte förnedra mig en gång till genom att rösta i val där personer som Jörgen Hellman och Helena Bouveng ställer upp i och där man bara har egna ekonomiska vinster för ögonen och där man inte ens drar sig för att ljuga och bedra för att stilla sin girighet.

Inte heller är jag benägen att delta i val där valresultatet vid en regeringsbildning uppvisar det rakt motsatta av vad väljarna röstade på.

När röstkortet anländer så åker det rätt ner i soptunnan!

Till sist hoppas jag att Uppdrag granskning fortsätter att jaga dessa s k folkvalda. Det finns säkert mycket annat skit att gräva upp vad det gäller dessa förbannade fifflare.

Sandor Herold

13 thoughts on “Den sista röstningen

 1. Sandor! Innan Du kastar röstkortet, kolla in Medborgerlig samlings politiska program. Du får nytta av kortet när Du sen bestämt Dig för att rösta på MED.

  2
  1
 2. Bäste Sandor!
  Förstår fullständigt hur du känner i detta fallet. MEN, snälla gå och rösta. Vi måste få bort dessa korrupta parasiter.
  Och snälla vänner, om ni Inte tänker rösta S, V, Mp eller C, så förtidsrösta inte.
  När ni förtidsröstar finns representanter för dessa partier i lokalen. Varför tror ni att de är ärligare i röstlokalen, än i ex vis riksdagen?
  Ni lämnar era röstkuvert till dem, vilka sedan placeras i ett A5 kuvert som märks med ert nr i röstlängden. Dessa A5 kuvert läggs sedan åt sidan, till röstdagen då de placeras i valurnorna.
  Tänk nu efter. Dessa opålitliga politiker kan utan att bli upptäckta, byta ut röstsedlarna, till något ni absolut inte vill rösta på.
  Med tanke på sossarnas historik, på valfuskfronten, är risken överhängande att en SD röst blir en röst på S, Mp,V eller C.
  OBS! Detta är en insidesläcka, som gjort mig uppmärksam på detta.

  20
 3. Det är otroligt viktigt att rösta anser nuvarande regering. Allt skall gå rätt till och valobservatörerna håller på att väljas ut. Tro aldrig att det finns en bättre demokrati än i Sverige. Folket styr. Fotfolket. Gräsrötterna styr, inte maktgalna politiker.

  2
  3
 4. Att rösta i Sverige är som att vara med i världens största orkestrerade dokusåpa. Alla säger att det är viktigt, alla pumpar ut att det går rätt till. Men hur rätt går det EGENTLIGEN? Är det inte bara en teaterföreställning där resultatet är uppgjort innan? Jag har mina tvivel.

  37
 5. Du ska rösta Sandor! Det är en medborglig plikt att göra sin röst hörd. Själv kommer jag att rösta blankt.

  21
  16
 6. Hej Sandor.
  Du har dragit fel slutsats av deras myglande . Att rösta bort dem är enda möjligheten. Ge Demokratin en sista chans och rösta bort dräggen. Eller dränera träsket som en amerikansk president uttryckte det.
  Så går mina tankar. Om inte Svenskarna röstar bort de här korrupta politikerna är min reservplan att tillbringa mina sista år på en alldeles underbar Kanarieöarna.
  Andas lugnt Sandor och tänk efter när ilskan lagt sig.
  Soffliggare förstör mer än de gör nytta .
  Allt gott .

  39
  2
 7. Desto viktigare är det att rösta RÄTT!

  Att rösta i ett val är maktutövning och som med all maktutövning så måste man vara noga med hur man hanterar den.
  Om du inte röstar du frånsäger du dig makten du har över ledamöterna som sedan kommer att styra kommunen, landstinget eller riket. Då kan du inte heller gnälla på dem.
  Du kommer aldrig hitta ett parti som kan påverka och som du tycker har 100% rätt i alla frågor som intresserar dig mest. Men du kan hitta ett som uppfyller de flesta.
  Min ledstjärna för att rösta i riksdagsvalet är på det parti som är bäst för Sverige – inte kurdistan, ”palestinier”, romer, EU, USA, WHO, WTO, FN eller något annat utan endast ett enda kriterium nämligen – Sverige.

  Därför är det viktigt att rösta RÄTT!

  54
 8. Detta är endast toppen av isberget, vi importerar korruption av värsta sorten. Och kvoterar in dessa i politiken.

  56
 9. Sandor!
  Du är normalt en person som har respektingivande åsikter! Folk lyssnar till dina åsikter. NU GÖR DU DOCK BORT DIG!

  TVÄRTOM! De åsikter och motiveringar du anger i artikeln är i högsta grad ett inlägg för att förmå röstare att stötta vänstern! Alltså för mer av vad vi redan har. Att INTE rösta är detsamma som stöd för främst Sossarna.

  De som överväger att inte rösta och i stället slänger bort sin röst, kan ju i så fall lika väl slänga rösten till MED, AfS eller något annat mindre parti. Var säker på att 8-klöverns analytiker noga kollar på hur många röster som ges åt dessa småpartier i de 3 valen. Det är där de får hint om framtida valresultat.

  Till alla etniska svenskar!
  Kasta inte bort er röst. RÖSTA ALLTID. Helst icke-vänster.

  62
  3
  • Roland du har rätt!!! Vi måste hitta nya alternativ att rösta på. Håll inte fast vid det gamla korrumperade. Stenvändaren (S) och Mållgan (S) är bevis på att något verkligt nytt behövs. Oppositionen svarar inte upp till detta.

   54

Kommentera