Brittiska HD: Asylsökande kan deporteras till Rwanda

INVANDRING. Högsta domstolen i Storbritannien ger klartecken för regeringens planer på att flyga asylsökande till Rwanda, där deras process ska behandlas, med start nästa vecka, rapporterar Sky News.

Inrikesdepartementets planer annonserades tidigare i vår och har mött kritik från människorättsaktivister som drivit frågan juridiskt. Enligt BBC har FN:s flyktingorgan UNHCR i samtal med Storbritannien uttryckt oro kring den nya policyn som man menar är olaglig.

Regeringen har i sin tur försvarat den, och sagt att den ska avskräcka människor från att med hjälp av människosmugglare ta sig in i landet via Engelska kanalen.

En första flygning är planerad till 14 juni.

-Pettersson antar att när detta blir känt så slipper Storbritannien ekonomiska migranter och dom kommer att försöka i EU…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Brittiska HD: Asylsökande kan deporteras till Rwanda

 1. Hoppas att England kan hålla emot så att det inte blir som i Sverige. Här är det lagligt att ta sig in och bosätta sig utan tillstånd. Men det är olagligt att försöka få samma människor ut härifrån. Ska inte lagen gälla åt båda hållen..

  24
  • Det är långt mycket värre i Storbritannien än i Sverige. De har hållit på med massinvandring sedan efter kriget. Enoch Powell varna för det redan 1968 men det tålde inte vänsterliberala Edward Heath som kickade honom ur skuggregeringen. Senare har John Cleese gått ut med att han inte längre känner igen sig.

   16
 2. Huuu så hemskt. Kom till Sverige.
  Först när vårt land står inför ekonomiskt kaos, börjar vår elit att
  fundera…. Arma land.

  45

Kommentera