Sverige är bättre än Mellanöstern

INVANDRING. Det borde inte vara så svårt. Tar man hit Mellanöstern blir Sverige mer som Mellanöstern.

Sverige är bättre än Mellanöstern och blir därför sämre och sämre desto mer likt Mellanöstern vi blir. Man byter inte värderingar bara för att man byter mark under fötterna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Sverige är bättre än Mellanöstern

 1. Ja, DET ÄR MYCKET LEDSAMT!!!

  Vi här i väst, hade kunnat vara en förebild istället, för ett gott, schysst och sunt samhälle!!!

  NU ÄR ALLT TYVÄRR, EN ENDA TOTAL ÄCKELSÖRJA AV SAMMA FÖRFALLNA, FÖRSTÖRDA, DEKADENTA SKIT!!!

  DETTA, ÄR VÄRLDENS UNDERGÅNG, OM NÅGOT!!!

 2. Det är själva kärnan i begreppet mångkultur, att flera kulturer existerar i Sverige.
  Det intressanta är att tesen ”Sverige ska bli mångkulturellt” blir märkligt om vi ser det geografiskt dvs att inom svenska nationens gränser ska flera nationers kulturer existera. Om andra länders kulturer är här blir det som att de länderna har micro-enklaver i Sverige.

  Mångkulturen är alltså ett knep för att nå ett samhälle där nationens gränser tappat sin roll. Sveriges förfall var planerat från början. Om alla är här och alla utom ursprungsbefolkningen ska gynna och bevara sin kultur så är mångkultur ett vapen att krossa en nations identitet och folkslag.

  Integration är ett ord och begrepp som ska ge ursprungsbefolkningen hopp om att deras hemvist ska kännas som hemma!
  Det hoppet har falnat om och om igen.
  Löftet om att invandrare ska flyttas hem är ett annat knep att ge svensken hopp.
  Snacket om att de bara är så få, är ytterligare ett knep att ge svensken hopp om ett bevarat Sverige.

  Att sprida bosättare är politik som ska tvinga till en beblandning. Att bussa ungdomar är att tvinga en beblandning på micronivå, samt locka fram blandäktenskap.
  Att sponsra arbetsgivare med lönebidrag till invandrare är att köpa bort svensken från arbetsmarknaden.
  Att förhindra information om invandringens negativa konsekvenser är att lura i svensken att invandring är bra samt att inte ge invandringskritiker fakta.

  De här teorierna vet invandrare om, därför vill de inte bli filmade, ropar på klanen, rasistanklagar, hotar när de blir påkomna med inkompetens och fusk eller går rakt på svensken för att de vet att svensken ska flytta på sig.

  Att vilja bevara Sverige på ett bra sätt innebär att man inte på något sätt konsumerar invandrare!
  Så gör nämligen invandrare, de gynnar bara sina egna!

  Är ni med på det?

  42
  1
  • Det är så underbart att se när riktiga kvinnor är just kvinnor utan att skämmas !
   Jag förstår ändå varför feminister hatar dessa riktiga kvinnor …… dom är vackra och dom KAN föra sig
   som just kvinnor . Dagens feminister är kvinnohatande mansfigurer med slida . Vem vill ha med dom att göra !?

   36
 3. Om ni svenskarna tror att politikerna håller på att göra ert land värre, då är ert land inte styrt av liberaler och inte är ett ”liberal” demokrati. Nämligen, som ni säkerligen har hört (vi) liberaler har den rätta värdegrunden… och den liberala värdegrunden kräver att samhället ska göras bättre – inte sämre. Också enligt det liberala sämhällskontraktet är det politikernas jobb att se till att samhället blir bättre… inte sämre. Detta liberala principeln kallas meliorism.

  ”Meliorism, as a conception of the person and society, is at the foundation of contemporary liberal democracy and human rights and is a basic component of liberalism.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/Meliorism

  Så, antingen ….
  a) herr Pettersson har nu helt fel och de svenska politikerna på något sätt gör det svenska samhället bättre med sitt åändliga MENA import, eller…
  b) Sverige är inte en ”liberal demokrati”, svenska politiker är inte riktiga ”liberaler” och i så fallet de kan ha brutit samhällskontraktet.

  1
  11
  • Vad mig anbelangar har redan samhällskontraktet brutits. Av våra politiker. Inte av folket. De flesta fortsätter att jobba och betala sina skatter och hoppas på en samhällsservice som inte finns eller kanske är begränsad.

   37
   1

Kommentera