”Svensk” gripen för mordförsök i Málaga

BROTTSLIGHET. Spansk polis har gripit en 27-årig man för mordförsök mot en annan man på en parkeringsplats i Málaga, i Spanien, rapporterar Diario de Mallorca.

”Svensken” Abbe ”Blattelito” Alsaadi.

Blattelito dömdes tidigare för mord på sin flickvän i tingsrätten men frikändes för mord av hovrätten men fick 3,5 år för grov misshandel och kvinnofridskränkning.

Den 24 maj kunde agenter från Spaniens nationella polis gripa den 27-årige ”svensken” på ett hotellrum i den lilla bergsbyn Mijas, i Málaga-regionen på den spanska solkusten, rapporterar Diario de Mallorca.

Polisen hade då jagat honom i över en vecka som misstänkt för ett brutalt knivdåd i samhället Estepona i Málaga-regionen den 16 maj.*

I Sverige är 27-åringen känd som influencer och är också dömd för flera brott.

Nu står han inför spanskt rättsväsende som misstänkt för mordförsök.

Enligt polisen hade 27-åringen och en 36-årig man stämt möte på en parkeringsplats för att göra upp om en skuld. 27-åringen var beväpnad med kniv redan när han steg ur bilen för mötet, enligt polisens uppgifter, och gick sedan till attack mot den äldre mannen som försökte fly platsen.

27-åringen misstänks ha knivskurit mannen i nacken, endast två centimeter från stora halspulsådern, och när offret försökte värja sig fick denne en 20 centimeter lång knivskada över en arm.

Abbe ”Blattelito” Alsaadi flydde sedan platsen, enligt polisens uppgifter, medan ambulanssjukvårdare lyckades rädda livet på den blödande 36-åringen genom att snabbt transportera honom till sjukhus.

Enligt den spanska nyhetssajten är det inte första gången som 27-åringen misstänks för brott i Spanien. Så sent som förra året blev han gripen som misstänkt för att ha huggit en man med en avslagen flaska under en fest i Marbella.

-Pettersson säger ännu ett kompetensregn som gör reklam för vårt land…

TIDIGARE 2021-02-14. Efter blodiga bilder på ”Blattelito”, falsklarm misstänks

BROTTSLIGHET. Polisen har startat en utredning om falsklarm efter de blodiga bilderna på Abbe ”Blattelito” Alsaadi, man kan ifrågasätta vad som verkligen hänt säger polisen.

Är bilderna på Instagram äkta så ligger Abbe ”Blattelito” Alsaadi illa till. Blattelito dömdes av tingsrätten till 18 års fängelse för mord på sin före detta flickvän men friades senare av hovrätten.

-Pettersson säger att det är nog inte bara polisen som undrar vad som hänt och misstänker att något inte står rätt till.

Falskt larm är ett brott enligt svensk lag som den gör sig skyldig till som genom oriktig uppgift att det föreligger fara för en eller flera människors liv eller hälsa eller för omfattande förstörelse av egendom föranleder onödig säkerhetsåtgärd. Straffet är böter eller fängelse i högst ett år.

Är brottet grovt, döms till fängelse, lägst sex månader och högst fyra år.

Polisen

TIDIGARE 2021-02-13. Abbe ”Blattelito” Alsaadi ligger illa till…

VÅLDSVÅGEN. En känd influencer, Abbe ”Blattelito” Alsaadi, visas i vad som framstår som en kidnappningssituation på bilder som nu sprids på stora sociala medier. Polisen i tre stora regioner – där mannen ofta befinner sig – har dock ingen information om någon misstänkt kidnappning, skriver Expressen.

Abbe ”Blattelito” Alsaadi dömdes av tingsrätten för mord på sin före detta flickvän men friades senare av hovrätten. Han dömdes dock till fängelse i 3 år och sex månader för att bland annat ha torterat andra tidigare flickvänner.

Abbe “Blattelito” Alsaadi var den omtalade influensern på Snapchat som publicerade magstarka stories innehållande sex, vapen, misshandel, droger och annat olagligt. Det var i juli 2019 som tingsrätten dömde Alsaadi till 18 års fängelse för mordet på sin tidigare flickvän. I anklagelserna stod det att han ska ha tagit hennes liv genom att injicera henne med en dödlig dos av det narkotikaklassade läkemedlet tramadol. Kvinnans 3-åriga dotter befann sig i lägenheten när händelsen ska ha inträffat.

Abbe överklagade domen och som advokat hade han Leif Silbersky. Det hela slutade med att Abbe friades från mord men fälldes på en rad andra punkter. Bland annat grov kvinnofridskränkning, misshandel och grovt vapenbrott.

Kvinnofridskränkningen gäller den exflickvän som han frikändes från att ha mördat. Före sin död slog hon larm till både polisen och vänner om ’Blattelitos’ våldsamma beteende, berättar ex-flickvännens mamma i programmet ”I huvudet på en gärningsman”

Natten till idag lade någon upp bilder på ett instagramkonto, därefter har personen inte skrivit något på sociala medier. Under lördagen börjades därefter bilder spridas på större konton på sociala medier på hur influencern till synes hålls mot sin vilja.

Bilderna visar hur en annan person med svarta handskar håller runt influencerns huvud. Influencern är blodig i ansiktet och över kroppen. Hans tröja har förstörts och hänger på armarna och personen med de svarta handskarna tvingar influencern att titta in i kameran.

-Pettersson säger att om bilderna är äkta så ligger herr Alsaadi illa till…

UPPDATERAT: Fria Tider rapporterar att Abbe ”Blattelito” Alsaadi är släppt, han blev kidnappad och torterad av ett gäng ”småkids” som bland annat kopplade honom till ett bilbatteri. Det säger han själv i en video. Kidnappningen handlade om pengar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “”Svensk” gripen för mordförsök i Málaga

 1. Denne individ utgör en fara för samhället. Förhoppningsvis blir han inlåst i Spanien, så vi inte behöver se och höra på honom i Sverige.

 2. Stackars lille blatte hur traumatiserad måste väl han inte vara nu, oskyldig som han är.
  Den 36 årige mannen sprang på kniven som Blattelito försökte gömma.
  Vi måste med kraft göra allt för att få hem honom till vår gemenskap.

  12
 3. Har har aldrig varit, kommer aldrig att bli svensk! Han är en invällare, är kriminell och en belastning för samhället.

  36
  1
 4. ”Karma”
  Yes, hoppas på ett tresiffrigt års-straff i något kallt ställe, där han kan visa sina kroppsbilder till tegelväggen.

  31

Kommentera