Toppmoderat misstänks för sexköp – lämnar alla sina uppdrag

BROTTSLIGHET. Moderaten Anders Knape lämnar nu sina politiska uppdrag på egen begäran. Han slutar som kommunfullmäktiges ordförande i Karlstad, som ordförande i Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) samt som ordförande i KPA Tjänstepensions AB.

Anders Knape

Beskedet kommer efter att det inletts en förundersökning mot honom gällande köp av sexuell tjänst.

Anders har valt att lämna sina uppdrag och då får vi hantera det så att säga i de uppdrag han har lämnat, säger Håkan Axelsson, ordförande i Moderaterna i Värmland till Sveriges Radio.

“Jag vill understryka att jag inte har begått det brott som jag misstänks för, och jag hoppas att allt reds ut så fort som möjligt. Men med respekt för uppdragens karaktär, och av hänsyn till Karlstads kommun och till SKR, lämnar jag mina uppdrag”, säger Anders Knape i ett pressmeddelande från Moderaterna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Toppmoderat misstänks för sexköp – lämnar alla sina uppdrag

 1. Lagar och förordningar borde vara logiska anser jag, men kan för mitt liv inte finna någon logik i, att kvinnor kan sälja sex utan att straffas, därest män straffas om de köper.

  Finns någon på nätet som kan hjälpa mig förstå?

  18
  1
 2. Mycket lägligt några veckor före valet och mitt i mållgans svanesång. Verkar oklart om det finns någon bevisning. Utan att vara insatt, så går det kanske att dra vissa paralleller till Littorin som bara anklagades av en anonym kvinna i aftonhoran mycket lägligt några veckor före valet 2010. Det ledde väl aldrig ens till en förundersökning.

  17

Kommentera