7 thoughts on “Dagens

 1. Hon brukar ju också ha en stackars isbjörn på ett litet smältande isflak i sina reportage. Den som fotat den isbjörnen bör ha tjänat bra på alla gröna reportrar.

  24
 2. HJULSTABARNEN

  https://www.expressen.se/nyheter/krim/hjulstabarnen-doms–efter-dodsskjutningar/

  ”Uppgifterna som ”Svensken” själv lämnade när han låg skjuten låg till grund för att han själv så småningom blev åtalad för mordförsök och grovt vapenbrott. Under rättegången kom tingsrätten fram till att polisen kränkt hans mänskliga rättigheter enligt Europakonventionen i samband med förhöret.

  Svensken försattes på fri fot i samband med att rättegången avslutades och nu frikänns han. I domen står:”

  ”Sammantaget finner tingsrätten att de uppgifter som (Svensken) lämnade inför kroppskamerafilmen har ett mycket lågt, om ens något, bevisvärde för bedömning av (Svenskens) skuld.”

  NÄR JAG LÄSER ARTIKELN FÖRSTÅR JAG ATT INGET KOMMER ATT BLI BÄTTRE I SVERIGE.

  Naivitet, blåögdhet och allah dessa ”GODA” människor som säkert vill väl typ åklagare Elin Blank kommer att förlora slaget mot de kriminella.

  24
 3. Personen på bilden har ondgjort sig över att det är värmebölja New Dehli och skyller detta på klimatförändrngar.
  1972 bodde jag i Dehra Dun en stad ca 25 mil norr om Dehli där var det bra temperatur men i Dehli var det över 50 grader varmt, alltså en period av ovanligt varmt väder precis som nu.

  Klimatmaffian är för unga att veta något om väder, och om klimat har de bara hört vad andra säger.

  Året före var det 45 grader i Aten.

  47
  • På Rhodos är 45 grader ingen ovanlighet.
   I byn Lindos på samma ö, kan det till och med bli upp till 50 grader, vilket det var när jag var där för 41 år sedan. Ett par turister kollapsade av värmeslag då.

   15

Kommentera