Bränder på flera ställen i Trollhättan

BROTTSLIGHET. Det brinner just nu på flera platser i Trollhättan. Enligt Patrik Karlsson, vakthavande befäl, håller räddningstjänsten just nu på att bygga upp en stab med anledning av bränderna.

Brinnande parkeringshus i Trollhättan. Bild: Privat

Enligt TTELA ska det bland annat brinna i ett flerfamiljshus, ett parkeringshus och ett 20-tal bilar har tänds på.

Utöver ett larm om en brand i ett flerfamiljshus har det inkommit ett larm om en bilbrand på Hjortmossegatan, en bilbrand på Bergkullevägen, en bilbrand på Södra Malögavägen, en brand i ett parkeringshus på Föreningsgatan och en brand i en publik lokal på Hjortmossegatan.

Det är pågående händelser och jag kan inte säga mycket om det i nuläget. Det vi vet är att det brinner på flera ställen, säger polisens jour-fu i Västra Fyrbodal.

Räddningstjänsten bekräftar att det brinner på flera håll, och man ber om att få lämna ytterligare kommentarer vid ett senare tillfälle.

Vi har flera insatser på gång i Trollhättan. Det är två kraftiga bränder och massa bilbränder. Vi har inte tid att säga mer nu, säger räddningstjänstens inre befäl.

-Pettersson antar att de kriminella invandrargängen är kränkta över något…

Om Trollhättan på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Bränder på flera ställen i Trollhättan

 1. Vi tar emot bjuder på bostad och vivre, låter barnen få skolning, vad händer?

  Varken föräldrar eller barn lär sig, att ingenting är gratis, får du något har någon annan betalat.

  Bilar byggnader som de för sitt eget höga nöje bränner ner, måste betalas av någon.

  “Du mannen det är försäkringen som betalar ingen skada skedd.”

  Så lite förstår de som punktsvetsaren trodde skulle ge vinst.

  17
 2. De styrande politikerna kommer ge oss hopp inför valet ”rösta på oss så löser vi problemen”. Allt medans du gör rätt för dig, arbetar och betalar skatt.
  Efter valet händer ingenting och ditt hopp dör!

  Du arbetar och lovas hopp om frihet.
  Du arbetar men hoppet dör.
  Du arbetar för frihet.
  Hoppet dör men du förväntas fortsätta arbeta efter nya löften som ger dig hopp.

  Vilka kan ge oss hopp om befrielse från betungande invandring OCH hålla löftet?

  24
  • Kerstin!
   Det finns ett parti som skulle kunna åstadkomma en ändring, det sker dock ej på en valperiod, eftersom det går fortare att riva ner än att bygga upp.

   14
 3. ETT RÅD I ALL VÄLMENING (saxat från Ledarsidorna.se)

  Samtalen från Libanon kommer nu åter efter min senaste resa dit. Framför allt det råd jag skulle vidarebefordra till våra politiska ledare men som jag, och många, ryggar för. Jag kommer nu ihåg hur den lille mannen, ministern som överlevt ett tjugo år långt inbördeskrig, spände ögonen i mig och sade:

  ”Lyd ett råd. Glöm bort det där med rättssäkerhet i några år. Glöm bort det där med mänskliga rättigheter. Ni måste gå in i varje hus och börja uppifrån och ner och rensa i det ni kallar för utanförskapsområden.

  Om ni vill vara snälla så internera dem på obestämd tid tills de begripit hur man uppför sig men har ni möjlighet så kasta ut dem, oavsett vilket öde som väntar dem. Det kommer bespara er eoner av tid och annat lidande.

  Tror ni oss inte är det ert problem snarare än ni kan ana”.

  Ord och inga visor. Idag börjar en ny vecka för statsminister Löfven. Vi kan fundera på hur långt han kommer att låta utvecklingen gå i dessa områden innan den libanesiske ministerns råd är det enda som finns kvar i verktygslådan.

  Och var vi kommer befinna oss då.

  TROLLHÄTTAN kommer att följas av fler. När skall politikerna förstå hur illa det står till i Sverige. Sveriges justitieminister har under 8 års tid saktfärdigt agerat och inte heller nu kommer det att bli fart på honom. Han verkar vara mer intresserad av att hjälpa myglande afghaner, somalier, syrier, ….

  SVERIGE och svenskar har han inte tid med.

  32
 4. En stad kan hantera sådant här med hjälp från brankåren på andra orter men vad göra om detta sprider sig? Det kan komma ett läge där brankåren precis som polisen allt oftare idag helt enkelt inte KAN komma för att de är upptagna annorstädes. När det händer så får det brinna helt enkelt.

  25
  • Det stackars hederliga folket har i de allra flesta fall röstat på den politik som skapat dessa problem.

   33
 5. Och Mållgan vilar sig i form. Men lyckas han hålla sig kvar efter valet så tar han fram hårdhandskarna i form av en utredning som ska se på möjligheter kring begränsning av tändsticksreklam. Lagstiftning kan finnas på plats före 2050

  60
  1
  • Det är Stram Kurs som får reklam inte SD. SD håller bara på att tracka stackars Morgan Johansson. Det går inte som beräknat. Magdalena spelar ett högt spel. Hon kunde ha fockat Morgan i stället för att låta det fortgå. Oavsett hur det går i misstroendeomröstningen så blir Morgan kvar i den nya regeringen. Som justitieminister efter valet i september.

   13
   • Ja så klart det finns ingen som kan visa så mycket förakt för vad väljarna
    tycker som Sossarna.

Kommentera