Portad flyktingfamilj vill stämma Staffanstorp i ”rättvisans land” för diskriminering

INVANDRING. Familjen Al-Hariri klev av ett flygplan och hamnade mitt i en rasande riksdebatt om Staffanstorps beslut att införa ett totalstopp för kvotflyktingar. Nu vill de stämma kommunen som vägrade ta emot dem. – Rättvisans land välkomnade oss med diskriminering, säger pappa Hasan Al-Hariri, enligt HD.se.

-Pettersson säger att Familjen Al-Hariri nyligen har klivit av ett plan från Libanon som kvotflyktingar från Syrien. De ser friska och välmående ut alla fyra och har redan lärt sig att i Sverige, ”rättvisans land” ska man bli kränkt och försöka få skadestånd för diskriminering.

Varför stämmer inte pappa Hassan Libanon eller Syrien för att de ”tvingats” fly från Libanon? Varför återvänder inte familjen Al-Hariri till hemtrakten i Syrien och bygger upp sitt eget land?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Portad flyktingfamilj vill stämma Staffanstorp i ”rättvisans land” för diskriminering

 1. Kvotflyktingar. Det innebär att de tillhör de mest utsatta och redan börjar de härja.
  Vem eller vilka har hjälpt dem med stämningen?

 2. De kan säkert förvänta sig några hundra tusen i skadestånd. Allt är möjligt i dårhuset Sverige!

 3. De utstrålar verkligen lycka över att ha anlänt i paradiset med livstids försörjning som belöning!

 4. Det måste vara låtsasflyktingar som dom flesta från Mellanöstern. Jävligt konstigt sätt att uppföra sig när någon erbjuder skydd. Skicka tillbaka låtsasflyktingarna om dom är missnöjda. Såna idioter har vi tillräckligt med i Sverige.

  15
 5. Här kan utläsas mycket aktiviststöd av hårdför politisk natur. Så lätt kan det inte gå. Det bör vara olagligt att påtvinga kommuninvånarna villkorslösa ökande utgifter i åratal och kanske i decennier. Att åklaga och fälla en kommun, som vill klara ekonomin för sina invånare får bara inte ske i Sverige. Landet av rättvisa ( även mot de egna folket är min förhoppning ). Flyktingar kan i närområdet av sitt land få hjälp med förhållandevis högre standard än de hade innan och betydligt lägre kostnader för Sverige via exempelvis svenska 20 miljarder till FN.

 6. Hassan är inte medveten om att i det demokratiska landet Sverige, pådyvlades Staffanstorp av Regeringen gäster de ej inbjudit.
  Kan inte någon visa dem vägen till Bulltofta för flyg till Beirut a s a p/s.f.s.m.

  22
  • Grebom det är längesedan man stängde Bulltofta. Sturup heter flygplatsen nu eller mer exakt den har bytt namn till Malmö Airport. Finns det inte något flyg som passar där så finns Kastrups flygplats också nära till hands.

   • Tänk att börja sin vistelse i ett land med att ställa krav.Man åberopar rättvisa som anledning för gnället.I det här landet tar man seden dit man kommer.Ett tack är aldrig fel det heller….

 7. Nu när Magdalena hade turen att bli av med miljösekten och kriget i Ukraina startade så hade hon verkligen chansen att stoppa all anhörig invandring och kvotflyktingar med hänvisning till krigsförbrytelserna i Ukraina.
  Varför tog hon inte den chansen?
  Trivs inte Hassan Al-Hairi i Skanör en av Skånes mest exklusiva orter? Fint nu under sommaren ska man hyra en sommarstuga där nu så kostar det mer än skjortan.

  15
 8. Tänk att det har gått så långt!
  Vildar från fjärran länder släpps in i Sverige och ställer sen idiotiska och orimliga krav, hotar att stämma oss för att vi inte rullade ut den röda mattan, bjöd på tårta och svenskat medborgarskap vid ankomsten!
  Till vildarna vill jag säga tre ord! Dra åt h….e
  Sen skall invandrarverket stämmas, regering och övriga myndigheter som har möjliggjort ankomsten av dessa varelser till Sverige.
  Alla inblande medverkande skall åtalas för lands och folkförräderi.

  26
 9. De bör skickas tillbaka till Libanon. Vi har inget behov av dem här. KRAVMASKINEN om bidrag och boende rent skrämmande.

  Migrationen kväver det sunda Sverige

  27
  • Skit familj..Skäms..lämna Sverige fort som den.
   Tycker inte om er..Pest.

   20
 10. Garanterat Landsförstörande sossar som ligger bakom .
  Applåderade av Morgan Johansson.

  57
  1
 11. Skulle dom stämma Staffanstorp och – mot förmodan – få rätt, så hoppas jag att dom bara får sig tilldelad en husvagn någonstans i utkanten av kommunen. Komma hit och kräva….löjligt.

  72
  1
  • Jag tycker inte de skall få något. Vad har de gjort för att förtjäna det? De befinner sig på fel kontinent och ska hem. Inte börja en snyltkarriär som de andra.

   50
   1
  • Inga asylsökare/invandrare som hamnar i Staffanstorp tilldelas annat än husvagn/villavagn. Skicka kvotflyktingarna till Södermalm liknande. Utmärkt jobb av Staffanstorp! Dessa Syrier stämmer inte själv, utan det rör sig om sosse-trakasserier. Staffanstorp kan sedan dra ut på processen i åratal och leda avgörandet till rättegång i Europadomstolen, där Staffanstorp garanterat vinner. Sossarna är de som oftast förlorar i Europadomstolen.

   44
 12. I rättvisans land så återfinns inte mindre än 4408 träffar i Lexbase när man slår in Al-Hariri. Ap-harari kan åka hem, inte välkommen.

  71
  1
 13. Familjen är fullt uppbackad av aktivister som vill bryta sönder Sverige.
  Bara det att formulera sig så fort och ha mage att attackera mottagarlandet med den kraften. De som hatar Sverige har kapat makten i de rum där makten räknas, allt som kan göras för att förstöra det svenska vill de göra.
  En väl genomförd hämnd på Sverige för att vi inte gick i krig mot adolf.
  Nu blir det vi vita nordbor som ska utrotas!

  68
  2
  • Det intressanta är att IS besegrades tack vare Ryssland. De amerikanska insatserna var resultatlösa eller högst mediokra till dess Ryssland klev in men då vaknade man och helt plötsligt hittade man mål att bomba. Det verkade som amerikanerna var mer emot al-Assad än emot IS och det ryktad om att en oljeledning kan ha spelat in.

   8
   3
  • ”Pettersson säger att Familjen Al-Hariri nyligen har klivit av ett plan från Libanon som kvotflyktingar från Syrien.”
   Läs och förstå!

 14. Antagligen har denne ”engagerade” Hasan Al-Hariri sett på för många amerikanska filmer. I Sverige och Europa går det inte på samma sätt som i USA att stämma folk på härsan och tvärsan.

  70

Kommentera