Norsk mördare på rymmen

BROTTSLIGHET. Svensk polis har informerats om den norske dubbelmördaren Stig Millehaugen som rymt från fängelse, skriver VG. Kristian Ljungberg, presstalesperson på polisens nationella mediecenter, bekräftar att norsk polis varit i kontakt med sina svenska kollegor.

Stig Millehaugen. Foto: Polisen

Samtliga svenska polisregioner har fått information om efterlysningen, säger Ljungberg.

53-årige Millehaugen, känd som ”Norges farligaste man” är dömd till 21 års förvaring för mord. Han försvann i samband med en obevakad permission. Efter rymningen har norsk polis utfärdat rikslarm. 

2012 blev Millehaugen dömd för att ha mördat gängledaren Mohammed Jeddi Javed. Han är också dömd för att ha mördat en fängelsevakt vid ett rymningsförsök och för flera bankrån m.m.

-Pettersson säger att det låter som Sverige. Farliga mördade på obevakade permissioner…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Norsk mördare på rymmen

 1. Det är något skandinaviskt över detta ”du får permission om du lovar att inte fly.” De flesta gångerna fungerar det bra eftersom vi alla är mer eller mindre uppfostrade i den andan, ärlighet varar längst.

 2. ”Han dömdes för att ha mördat gängledaren Mohammad ”Jeddi” Javed.”

  Inget ont som inte har något gott med sig

  22
  2
 3. Med tanke på att han har mördat en, av namnet att döma, arabisk gängledare, så kanske han inte alls har rymt. Borde vara ett pris satt på hans huvud.

  3
  2

Kommentera