Socialdemokrat påstår att SD är ett säkerhetshot

INRIKES. Regeringen vill förbjuda vad de påstår vara ”rasistiska organisationer” och nu säger deras företrädare i justitieutskottet under debatten om terrorism att SD är ett säkerhetshot. Det känns inte alltför långsökt att det finns socialdemokrater som vill förbjuda eller i varje falla avlyssna och spionera på politiska motståndare. Det har hänt förr.

Petter Löberg (S) är riksdagsledamot, han sitter i justitieutskottet och är ordförande för delegationen i den gemensamma parlamentariska kontrollgruppen för Europol.

Petter Löberg (S) hävdar felaktigt att SÄPO räknar in (SD) som ett allvarligt säkerhetshot i debatten om terrorism, samtidigt avslöjar han regeringen och han själv gör det. Vill S-regering att Säpo ska bugga SD-möten och avlyssna SD-medlemmars samtal?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Socialdemokrat påstår att SD är ett säkerhetshot

  1. Sossarna, ni vet dom som påstår att dom står på rätt sida om historien
    anklagar SD för att vara högerextremt parti. Hur var det nu, Sossarna
    hjälpte Nazzarna i Tyskland med olika ideer som dom med framgång,
    tillämpade mot Judarna, dom byggde upp och plågade förstånds
    handikappade i två olika läger i Lund, VIPEHOLM, SANKT LARS, man
    samarbetar med den vidriga ytterkansvänstern i form av EXPO, dom ska
    nog inte sätta ettiketter på andra! Rätt sida om Historien? Pyttsan.

  2. Petterssons
    Har ni plockat bort några av mina kommentarer, det var synd då jag tyckte att de var ganska fyndiga.
    Bröt de mot bloggens regler?

    4
    1
  3. Efter 85 av de senaste 100 åren med sossarna vill jag påstå motsatsen…..

    16
  4. Sossarna är säkert avundsjuka på sin socialistiska vän i Kreml. Han kan göra som han vill med oppositionen och släppa ut hur mycket ljug och propaganda som helst utan att bli emotsagd.
    Den avpolleterade jubelåsnan Stefan Löfven han såg också nazister överallt liksom massmördaren Vlademir Putin.

    33
    2
  5. Petterssons gissar och hittar på möjliga scenarior. Allt för att smutskasta sossarna, diskutera sakpolitik istället.

    4
    49
    • Sozzarna är totalitära vänsterextremister, som med sin utnämningspolitik i praktiken har infört diktatur och enpartivälde i Sverige.I stort sett varenda statlig myndighet så sitter detonerade sozzepolitruk i toppen. Dessa går inte att rösta bort.

  6. Ett förbud mot ”rasistiska organisationer” måste bekämpas med full kraft. Risken att det kommer missbrukas är 100%, särskilt med Sveriges extremt diffusa och förvirrade definition av rasism.

    Samtidigt måste hets mot folkgrupp och hatbrott bort ur lagboken. Känslor och åsiktsbrott har ingenting i rättssystemet att göra i ett land som kallar sig en öppen demokrati. Hets mot folkgrupp är ett brott som endast kommit till för att försöka kväva all kritik och information om hur skadliga vissa invandrargrupper är för landet, och lagen används endast för att tysta opposition och debatt.

    58
    1
  7. Ledande socialdemokrat tecknar avtal med ledande företrädare för utländsk organisation, som i många länder är ansedd som terroristorganisation, för att favorisera organisationen genom politiska ställningstaganden, som i förlängningen innebär överföring av ekonomiska medel till organisationen

    52
  8. SOCIALDEMOKRATEN Erik Brandt föreslog 1939 att nominera ADOLF HITLER till Nobels fredspris. SOCIALDEMOKRATERNA låg bakom att det skulle vara ett stort J i judepassen. Till detta kommer det SOCIALDEMOKRATISKA fenomenet RASBIOLOGISKA INSTITUTET. Den FALSKA Petter Löberg rekommenderas att uppsöka en varmare plats.

    69
  9. I god socialistisk ordning så skall oppositionen avlyssnas, förföljas och likvideras.

    58
    1
    • SD är ett hot mot sossarnas innehav av regeringsmakten. Han vet att han och hela s-anhanget sparkas ut från Rosenbad snart.

      44
      1
  10. Det vore bättre om (S) med Stenvändaren, Mållgan o Ynkeman gjorde något åt den importerade kriminaliteten

    https://www.dn.se/sverige/polisen-det-gar-inte-att-krossa-gangen/

    Polisen verkar ha gett upp!

    Vad återstår??? UTVISNING, UTVISNING, UTVISNING och det av hela familjer!!!

    ETT RÅD I ALL VÄLMENING (från Ledarsidorna.se)

    Samtalen från Libanon kommer nu åter efter min senaste resa dit. Framför allt det råd jag skulle vidarebefordra till våra politiska ledare men som jag, och många, ryggar för. Jag kommer nu ihåg hur den lille mannen, ministern som överlevt ett tjugo år långt inbördeskrig, spände ögonen i mig och sade:

    ”Lyd ett råd. Glöm bort det där med rättssäkerhet i några år. Glöm bort det där med mänskliga rättigheter. Ni måste gå in i varje hus och börja uppifrån och ner och rensa i det ni kallar för utanförskapsområden.

    Om ni vill vara snälla så internera dem på obestämd tid tills de begripit hur man uppför sig men har ni möjlighet så kasta ut dem, oavsett vilket öde som väntar dem. Det kommer bespara er eoner av tid och annat lidande.

    Tror ni oss inte är det ert problem snarare än ni kan ana”.

    Ord och inga visor. Idag börjar en ny vecka för statsminister Löfven. Vi kan fundera på hur långt han kommer att låta utvecklingen gå i dessa områden innan den libanesiske ministerns råd är det enda som finns kvar i verktygslådan.

    Och var vi kommer befinna oss då.

    NU BORDE DET VARA DAX!!!! Vad säger den tandlösa oppositionen?

    53
  11. Nu är det S som är ett grovt säkerhetshot som importerat invasiva arter och främjar folkutbyte för att själva få röster av dessa och bli kvar i regeringsposition = Nästan 1,2 miljoner röstberättigade i år är födda i ett annat land – 200 000 fler än för fyra år sen. Väljargruppen röstar i hög utsträckning rött, på Socialdemokraterna och Vänsterpartiet.

    54

Kommentera