För varje vi låser in står en ny och väntar

BROTTSLIGHET & INVANDRING. I Örebrostadsdelen Varberga har tre personer på kort tid skjutits ihjäl.

Lokalpolisområdeschef Mattias Forssten säger till Expressen att området är prioriterat av polisen och att centrala delar nyligen har fått kameraövervakning.

Forssten säger att polisen har en bra bild över kriminaliteten i staden, men att resurserna just nu inte räcker till. Och trots att många kriminella just nu avtjänar fängelsestraff står andra redo att ta över.

Känslan just nu är att för varje vi låser in så står en ny på plats och väntar på att få fylla de skorna som lämnas, säger Forssten.

-Pettersson säger att om våra naiva politiker slutar fylla på med nya, utvisar alla som går, ändrar lagen så det går att återkalla medborgarskap och låser in resten på maxstraff så blir det lugnare på sikt.

Morgan Johansson (S) har varit justitieminister sedan 3 oktober 2014. För fem år sedan sa Johansson (S) att regeringen var på väg att knäcka gängbrottsligheten, nu skyller Morgan på kommunerna.

Som justitie- och inrikesminister vill jag arbeta för att knäcka den organiserade kriminaliteten. Jag är ansvarig för polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det innebär att förebygga och bekämpa brottslig verksamhet, utreda brott, verkställa påföljder samt ge stöd till brottsoffer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “För varje vi låser in står en ny och väntar

 1. Sitter man, som Morgan Johansson & co och knäcker ägg hela dagarna, så blir också pannkaka av alltihop!

  Nej, du har helt rätt Pettersson! Det är din politik som måste genomföras. Men hur lätt är det, med alla vänsterdårar, som sitter och blockerar!

  Jag säger som Rickard Sörman: “Vi behöver inte ha det så här.”

  Det är bara att inse att, vi är INTE alla lika, hur mycket vänstern än försöker lura oss att tro så. Det finns avgörande skillnader. VARFÖR SKULLE VI ANNARS HA PROBLEM MED VISSA GRUPPER AV UTLÄNNINGAR I STORT???

  DETTA ÄR FAKTA!!! OCH DET GÅR INTE ATT BLUNDA FÖR!!! OCH DETTA OAVSETT OM DE FINNS I ETT S K UTANFÖRSKAPSOMRÅDE, ELLER MITT I STAN!!!

  DET ÄR BARA SÅ VISSA GRUPPER ÄR I STORT!!!

  OCH DE HAR INTE HÄR ATT GÖRA, EFTERSOM DE I STORA DRAG ÄR OANPASSBARA!!!

  40
 2. Lill-Mogge och sossarna är fräcka, först importerar de tillsammans med alliansregeringen flera hundratusentals babbar från dysfunktionella kulturer, när dessa babbar sedan börja skjuta ihjäl varandra då skyller de på kommunerna. Surt sa räven…….!

  67
 3. Det är väl inte komunerna som importerar nya skaror, dom bara tvingas att
  ta emot dem ? Har alltid tyckt att Morgan är lite smådum, men frågan är om
  han inte är mest elak, han har gett sig fan på att förstöra Sverige helt genom
  dessa importer, att förstöra Sveriges rykte helt!

  72
 4. Morgan måste ta sitt ansvar och verka för lagändringar som medger upphävande av medborgarskap, utvisning, repatriering och hårdare straff för nätverkskriminella. Samt stoppa all asylinvandring och arbetskraftsinvandring som inte är högutbildad spetskompetens.

  Komminerna kan inte lösa de här problemen.

  51
  1
 5. Ja det är ju klart, att så länge man inte slutar att importera Mena folket,
  så spelar det ingen roll hur många man burar in hur många fängelser
  man bygger. Om en rörmockare ska byta en kran så stänger han av
  vattnet först innan han plockar ur den gamla kranen. Och för att det
  ska minska bland alla skjutningar måste man stänga av intaget av nya
  brottslingar?

  65
 6. Kommuner måste ta mer ansvar, nej du minimalisten Morgan, det är familjerna och klanerna som måste se till att tonåringar ej blir kriminella.

  Det verkar överkurs men om tonåringen mördar då ska hela familjen utvisas. Även om mördaren har två pass varav ett svenskt och vilken ålder spelar ingen roll lever familjen på bidrag har varit här längre än 3 år så ska de UT.

  77
 7. Det enda som skrämmer är UTVISNING och för minderåriga betyder det hela familjen!

  Mållgan och Stenvändaren kommer INTE att agera men kanske ……..

  66
 8. Är det inte så att för varje som låses in slåss 2 om hans plats? Eller är det fler?

  57

Kommentera