Kvinna och barn knivmördade, man gripen

BROTTSLIGHET. Ett litet barn och en kvinna är döda efter grovt brott i villa på Mälarhöjden i Stockholm, meddelar polisen. En man i 40-årsåldern har gripits misstänkt för dubbelmord.

Polisen tar emot samtal om att en kvinna i 40-årsåldern och ett barn i femårsåldern misshandlats svårt av en gärningsman på en adress i ett bostadsområde i Mälarhöjden.  

Polis och ambulans är på plats inom några minuter efter larmet, men gärningsmannen har hunnit lämna platsen.
Både kvinnan och barnet är svårt skadade. Kvinnan avlider på platsen och barnet förs till sjukhus men barnets liv går inte att rädda.

I sökandet efter gärningsmannen deltar ett flertal patruller som söker av Mälarhöjden och omkringliggande områden.

Parallellt med detta undersöks även andra platser och den eftersökta gärningsmannen grips på annan plats i Storstockholm strax före klockan 15. 

Kvinnan och barnet har en släktskapsrelation. De har även en relation till mannen som gripits – men den relationen kommenteras i nuläget inte närmare av polisen. Den gripna mannen är i 40-årsåldern.

-Pettersson säger att det är en svensk/skandinavisk familj…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Kvinna och barn knivmördade, man gripen

 1. Förr i tiden var det här en ovanlig händelse, något som förfärade hela Sverige. Man undrade vad som gått fel. Hur kan man förhindra att det händer igen? Dvs sunda reaktioner, som i det här fallet.

  Invandring och mångkultur har gjort det till vardag! Den som har tyckt och tycker det är fel ska tystas med rasiststämpel!
  Så krossas en nation!
  Och makthavarna har gjort det helt medvetet!

  12
  1
 2. Samtliga inblandade i denna tråkiga händelse har västerländsk bakgrund. Det förefaller sig vara ett vansinnesdåd

  14
 3. En Skampåle är den första fasen. De som gör brottsliga gärninga måste visas när de är dömda. På städers torg och landsbygdens mötesplatser skall de som gjort grova brott få utstå spott och spe. Kanske anhållen det fler. Om inte är Bröd och Skådespel alltid ett vinnande koncept för dem som makten har.

  18

Kommentera