Zlatan, mästare igen…

SPORT. Zlatan Ibrahimovic, 40, är kanske den mest älskade och hatade fotbollsspelaren genom tiderna. Men vad man än tycker om Zlatan så måsta man respektera de fenomenala insatser han gjort på fotbollsplanerna och i alla lag han spelat i.

Zlanan med segercigarr i går kväll. Foto: Spada

Malmö FF, Ajax FC, Juventus, Inter, FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United, Los Angeles Galaxy, AC Milan, där han igår blev ligamästare för 14:e gången.

Ibrahimović har tilldelats Guldbollen, för Sveriges bästa fotbollspelare tolv gånger och anses allmänt vara Sveriges bäste fotbollsspelare genom tiderna. I svenska herrlandslaget är han med sina 62 mål den främste målgöraren genom tiderna. Under karriären har Ibrahimović gjort över nästan 600 mål.

-Pettersson gratulerar Zlatan för att vara en av de bästa i världens största idrott i många år sedan får vi se om det blir en fortsättning… “En del människor tror att fotboll är en fråga om liv och död. Jag avskyr den inställningen. Jag kan försäkra er om att det är mycket allvarligare än så” Okänd

Cykeltjuven Zlatan från 2011.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Zlatan, mästare igen…

 1. Säga vad man vill om Zlatan.
  Dock väldigt kul att kolla på när han gör mål.

 2. Hur gammal är den där ovanligt motbjudande utlänningen, 60-65 och än har han inget riktigt arbete? Men å andra sidan, vad kan en sån som han göra, inte mycket!
  Att dagarna i ända springa runt och sparka på en boll kan vilken idiot som helst!
  -Och det är då absolut inget att gratulera!
  Den här utlänningen är bl.a. en simpel tjuv, han har dömts för misshandel och han har jagats av polisen när han körde som en galning, bara för att nämna en del av hans kriminella reportoar.
  Jag tycker att han omedelbart ska åka tillbaka till sitt land, här hör han absolut nte hemma, ingen vettig människa vill ha denne utlänning dreglandes här i Sverige!

  33
  14
 3. Hans Backlund, synd att du använder ett så fult språk när du uttalar dig om något du tydligen inte känner till.

  Möjligen sjöng inte Zlatan “Du gamla du fria” i början på karriären men de senaste åren har han sjungit nationalsången vid landskamper.

  Han har även sjungit den i olika reklamfilmer.

  Så kolla fakta och vårda språket.

  12
  32
  • Under 116 landskamper sjöng han aldrig någonsin nationalsången, trots att han länge inte bara var spelare, utan även lagkapten. Sedan pratade han något som till stor de liknade nationalsången i Volvos reklamfilm, tror dock knappast det var hans ide att göra så, utan såklart något som krävdes utav Volvo.

   Sedan sjöng han den i landskampen mot Georgien, men detta först efter det att förbundskaptenen krävt att alla i laget skulle göra det. Om han sedan gjort det ännu någon gång under det senaste året har jag ingen aning om och bryr mig faktiskt inte det minsta heller..

   7
   2
  • “kolla fakta och vårda språket”
   Det är så de flesta svenskar är uppfostrade.

  • Det är bra att du svarar.

   Jag skall försöka vårda mitt språk i framtiden, eftersom jag gärna vill behålla min möjlighet att uttrycka min åsikt. Det här är det enda stället som jag kan göra det på.

   För mig, så är Torbjörn Nilsson den bästa fotbollsspelare som vi har haft, men det är OT.

 4. Han vägrar att sjunga nationalsången när han är med i landslaget, så i min värld så kan han fara åt helvete.

  22
  15

Kommentera