För alla sekulära svenskar

Lokaltidningen hade i helgen en artikel om det muslimska Partiet Nyans. Föga förvånande ställs inte de svåra frågorna, men en del svar får läsarna dock.

Partiet Nyans räknar med cirka 3 000 röster i kommunalvalet i höst. Ungefär lika många som Centerpartiet fick lokalt 2018. Från vilket parti man räknar med att ta väljare råder det inget tvivel om. I det mångkulturella problemområdet Brandkärr fick Socialdemokraterna 50 procent i förra valet. Misstänker att de lokala sossarna är lite byxis just nu, inte minst för att en av deras företrädare lämnat partiet för att istället representera Partiet Nyans.

Ingen vågar ta i segregation och islamofobi på riktigt…//…De stänger muslimska skolor, tillåter koranbränningar, regeringen har även lämnat ett lagförslag om starkare kontroll över statliga stöd till civila samhället och trossamfund…//…Snälla S, sluta bedriva SD-politik och sluta jaga muslimer

Läsarna får inte veta något om Partiet Nyans kopplingar till islamism, de turkiska fascisterna Grå Vargarna eller hoten mot socialstyrelsen. Av en enkel anledning. Lokaltidningens utsände frågar inte om det.

Fast en av läsarna gillar Partiet Nyans skarpt. Eller så osar den här kommentaren av ironi. Väljer att blurra namnet i fall personen i fråga menar allvar. Då har personen nog med problem än att ståta med denna kommentar.

 

13 thoughts on “För alla sekulära svenskar

 1. “För” “sekulära” svenskar???

  Och hur protektionistiskt är inte detta självupptagna parti, som endast är till för “rättrogna” fanatiker.

  Hur inkluderande är de exempelvis gentemot islamkritiker och Gudsskeptiker??? Eller kvinnor??? FÖR ATT BARA TA NÅGRA FÅ EXEMPEL PÅ VILKA MAN DISKRIMINERAR OCH UTESTÄNGER!!!

  Till för alla??? Ha ha ha!!! Tillåt mig småle!!! De har gömt en bokstav i slutet, nämligen H!!!

  T o m Morgan Johansson, sa att det var ett farligt parti. Om en sån välkomnande sosseperson som han säger nåt dåligt, ÄR DET ETT MYCKET MYCKET FARLIGT PARTI, SOM MÅSTE BEKÄMPAS MED ALL KRAFT!!!

 2. Valet 2022 har potential att bli en skräckupplevelse. Förlorade S röster till Nyans köps enkelt tillbaka till priset av lite sharialag, statsbidrag till terrorister, och strypa yttrandefriheten. Alliansen måste stå upp mot detta.

  21
 3. Vidskepliga muslimer kommer antagligen lyda imamen som kanske tom hotar med straff i helvetet om de inte röstar på nyans.
  Så dumt är det att vara vidskeplig!

  31
 4. Partiet Nyans twittrade om Hovrättens friande dom för Ann-Sofie Hermansson, gällande förtal efter att hon kritiserat islamister, – Nyans citat: “ännu ett skäl till varför islamofobi behöver ha egen brottsrubricering, islamofobin är ett av Sveriges främsta problem, kommer vi in i riksdagen, lovar vi att sätta islamofobin högt på agendan.”

  Journalisten Helene Bergman som skrivit kritiskt om islamister och om hederskultur, tvingas som en konsekvens leva under Säpobeskydd och med skyddad identitet. Radikala islamister blir allt fler i Sverige och utgör ett hot mot människor som kritiserar islams läror. De stora mediernas journalister har med sin tystnad eller kritiklösa rapporterande lämnat över till islamisterna. En svensk elit med icke-muslimsk bakgrund har svikit Lars Vilks, mot vilken hån och hat riktats efter hans död. Det säger något om inskränkningen av yttrandefriheten, den om att man inte bör kritisera islam. Vill vi ha ett land där den som försvarar friheten att kritisera alla religioner, även islam, möts med dödshot? Vill vi ha ett samhälle där den som kritiserar hedersförtryck måste leva med skyddad identitet i fruktan för sitt liv? Läs vidare i Bulletin:
  https://bulletin.nu/mattias-lindberg-vi-behover-fler-inte-farre-lars-vilks

  37
 5. Kan det stämma att det bara behövs 260 000 röster för att komma in i riksdagen?

  Då är dom redan inne!

  31
  1
 6. Det finns inget parti som inte delar upp vi och dom. SD är ett bra exempel, för alla andra riksdagsparti är SD dom, som ingen vill samverka med.
  Jag har vid flera tillfällen bett om exempel på hur hemska SD är, av de andra partierna. Men det är helt tyst. Skitsnack är vänsterns paradgren.

  42
  • Dom vet ju att Sd har rätt i det mesta dom säger, och det blir obekväma
   sanningar för dem!

   10
 7. Svenska journalister är en samling Chakaler, lika fega som dem,
  enda gången dom vågar att höja rösten är när det kan uppfattas
  någon orättvisa mot Pensionsräddarna!

  73

Kommentera